Ben açıkçası ev sahibine karşı çok fazla talepkar olmak da istemiyorum,ev de sürekli musluk sifon vs bozuluyor ben yaptırıyorum.Ne kadar talepkar olursam kiraya yapacağı zam ile burnumdan getirir diye düşünüyorum
Yahu sifon bilmem ne bir mi onu her gün kullanan eli değen sizsiniz tabi siz ödersiniz, ben kombiye ne yaptım duvarda dolap içinde duruyor tuzunu bile alırken hassasım ekrandaki şeffaf jelatini bile duruyor.Ben açıkçası ev sahibine karşı çok fazla talepkar olmak da istemiyorum,ev de sürekli musluk sifon vs bozuluyor ben yaptırıyorum.Ne kadar talepkar olursam kiraya yapacağı zam ile burnumdan getirir diye düşünüyorum
Kar zarar hesabı yapacak olursanız çıkın demesi halinde üzülürsünüz çıkacak olursanız daha çok zarara girersiniz.Yari yarıya ödemeyi teklif edin kabul etmezse ödeyin gitsin..ama önce başka servise de sorunbenim sorumluluğum petek ve baca bakımı yaptırdım zaten, ama o bakımlarda ortaya çıkmadı diye bana sen yapmadın ama ödemek zorundasın sorun olsa ilk yıl çıkardı diyor
İşine gelmemiş bence. Yaglayip, ballayip kapatmış.Değil mi teklif ettim konuşurken sizin güvendiğiniz servis gelsin dedim, ya kızım üzmek istemedim canım kızım dedi kapattık telefonu
Ee onu ben yapsam öderdim elbette, ama diyorum ki tesisat sorunuÖyle deme bizim kiracının 4 çocuğu var, sandalyeye çıkıp kombinin tuşlarına basıp anasını ağlatıyorlardı. Banyodaki havlupana asılıyorlardı. Havlupan düştü.
zaten kendisine dedim başka bölgeye bakan servis gönderin diye önce o ikna olsunKar zarar hesabı yapacak olursanız çıkın demesi halinde üzülürsünüz çıkacak olursanız daha çok zarara girersiniz.Yari yarıya ödemeyi teklif edin kabul etmezse ödeyin gitsin..ama önce başka servise de sorun
İyide arkadaş size olacağı söylüyor niye yukseliyorsunuzYahu sifon bilmem ne bir mi onu her gün kullanan eli değen sizsiniz tabi siz ödersiniz, ben kombiye ne yaptım duvarda dolap içinde duruyor tuzunu bile alırken hassasım ekrandaki şeffaf jelatini bile duruyor.
Biraz daha yakın kıyas yapın
Yok ben size demedim. Burada ev sahibi ödemeli. Genelde de ev sahibi ödüyor zaten. Kiracının sorumluluğu değil.Ee onu ben yapsam öderdim elbette, ama diyorum ki tesisat sorunu
Ama kalitesiz klozet vs alınca kısa ömürlü oluyor.Her şeyin kalitesizini alıp koymuşlar eve..kombim bile tasarruflu olmayan kombidenYahu sifon bilmem ne bir mi onu her gün kullanan eli değen sizsiniz tabi siz ödersiniz, ben kombiye ne yaptım duvarda dolap içinde duruyor tuzunu bile alırken hassasım ekrandaki şeffaf jelatini bile duruyor.
Bakın yine kiradayim başka evde daha cuma günü bozuldu şifon, tesisatçı çağırdık yaptırdık. 300tl verdik. Ev sahibinin haberi bile olmadı ki üst katimizda oturuyor. Ama kombi farklı bir şey bence. Garantisi bile kaç yıl ki onların?Yahu sifon bilmem ne bir mi onu her gün kullanan eli değen sizsiniz tabi siz ödersiniz, ben kombiye ne yaptım duvarda dolap içinde duruyor tuzunu bile alırken hassasım ekrandaki şeffaf jelatini bile duruyor.
yükselmedim ama anlatıyorum sifon pencere aspiratör musluklar petekler bizde kiracı olarak. ama kalkıp 1500 liralık masrafı hatam yokken ödemek bana koyuyorİyide arkadaş size olacağı söylüyor niye yukseliyorsunuz
belki bizinki de öyle yaptı, kombi en dandik ömrü 4 yıllık olandan,Ama kalitesiz klozet vs alınca kısa ömürlü oluyor.Her şeyin kalitesizini alıp koymuşlar eve..kombim bile tasarruflu olmayan kombiden
Arkadasta paylaşın en iyisi ,baska ev derdine dusmektense diyor.Siz bilirsiniz ,siz başka cevap istemiyorsunuz anlaşılanyükselmedim ama anlatıyorum sifon pencere aspiratör musluklar petekler bizde kiracı olarak. ama kalkıp 1500 liralık masrafı hatam yokken ödemek bana koyuyor
Arkadasta paylaşın en iyisi ,baska ev derdine dusmektense diyor.Siz bilirsiniz ,siz başka cevap istemiyorsunuz
anlamadım kiArkadasta paylaşın en iyisi ,baska ev derdine dusmektense diyor.Siz bilirsiniz ,siz başka cevap istemiyorsunuz anlaşılan
Odemeyi düşünmediğine göre uygun servis umrunda olur muzaten kendisine dedim başka bölgeye bakan servis gönderin diye önce o ikna olsun
değil mi? ben niye ödüyorum ki hatam suçum yok cebimden 1500 çıkacak ya bu demek oluyor ki kalan ayı 300 lira ile geçireceğimBakın yine kiradayim başka evde daha cuma günü bozuldu şifon, tesisatçı çağırdık yaptırdık. 300tl verdik. Ev sahibinin haberi bile olmadı ki üst katimizda oturuyor. Ama kombi farklı bir şey bence. Garantisi bile kaç yıl ki onların?
Ki kullanıcı hatası değil demişler daha ne
Farkettimanlamadım ki
ben mi ödeyeyim? ya öyle mi dedniz gerçektenOdemeyi düşünmediğine göre uygun tesisatçı umrunda olur mu
Kendim araştırdım ben olsam
Bence ev sahibi ödemeli ama evden çıkmayı göze alabiliyorsaniz ödemeyin.Ben böyle şeylerde korkarım,çik dese iki gün duramam,o yüzden..ve su zamanda işine gelir çıkmanızben mi ödeyeyim? ya öyle mi dedniz gerçekten
E böyle demiş daha neyi sorun ediyorsunuz kiiz ödeyin, kirada 2 ay taksitle kesin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?