Kiracının tesisat sorunlu kombi masrafı üstlenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu sifon bilmem ne bir mi onu her gün kullanan eli değen sizsiniz tabi siz ödersiniz, ben kombiye ne yaptım duvarda dolap içinde duruyor tuzunu bile alırken hassasım ekrandaki şeffaf jelatini bile duruyor.
Biraz daha yakın kıyas yapın

benim sorumluluğum petek ve baca bakımı yaptırdım zaten, ama o bakımlarda ortaya çıkmadı diye bana sen yapmadın ama ödemek zorundasın sorun olsa ilk yıl çıkardı diyor
Kar zarar hesabı yapacak olursanız çıkın demesi halinde üzülürsünüz çıkacak olursanız daha çok zarara girersiniz.Yari yarıya ödemeyi teklif edin kabul etmezse ödeyin gitsin..ama önce başka servise de sorun

zaten kendisine dedim başka bölgeye bakan servis gönderin diye önce o ikna olsun

İyide arkadaş size olacağı söylüyor niye yukseliyorsunuz

Ama kalitesiz klozet vs alınca kısa ömürlü oluyor.Her şeyin kalitesizini alıp koymuşlar eve..kombim bile tasarruflu olmayan kombiden

Bakın yine kiradayim başka evde daha cuma günü bozuldu şifon, tesisatçı çağırdık yaptırdık. 300tl verdik. Ev sahibinin haberi bile olmadı ki üst katimizda oturuyor. Ama kombi farklı bir şey bence. Garantisi bile kaç yıl ki onların?
Ki kullanıcı hatası değil demişler daha ne

Ama kalitesiz klozet vs alınca kısa ömürlü oluyor.Her şeyin kalitesizini alıp koymuşlar eve..kombim bile tasarruflu olmayan kombiden
belki bizinki de öyle yaptı, kombi en dandik ömrü 4 yıllık olandan,

yükselmedim ama anlatıyorum sifon pencere aspiratör musluklar petekler bizde kiracı olarak. ama kalkıp 1500 liralık masrafı hatam yokken ödemek bana koyuyor
Arkadasta paylaşın en iyisi ,baska ev derdine dusmektense diyor.Siz bilirsiniz ,siz başka cevap istemiyorsunuz anlaşılan

zaten kendisine dedim başka bölgeye bakan servis gönderin diye önce o ikna olsun
Odemeyi düşünmediğine göre uygun servis umrunda olur mu
Kendim araştırirdım ben olsam

değil mi? ben niye ödüyorum ki hatam suçum yok cebimden 1500 çıkacak ya bu demek oluyor ki kalan ayı 300 lira ile geçireceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…