Kiracının tesisat sorunlu kombi masrafı üstlenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da servis ev sahibi karşılar dedi. Dün arayan ev sahibi sözleşmemizde yok ama beni karıştırma diyor.
Bizim de sözleşmede yoktu. Ama kirada otururken mesela 5 senedir oturuyoruz kombi de bozulabilir. Garantisi bile yok o kadar zaten. Kendi otursa da bozulacakti.
Servis kullanıcı hatası degil diyormuş. Uyanıklık yapıyor. Madem kendi çağırsın başka Servis emin olsun.

ya yazamadım, evet ben forum sitelerinde çok iyi değili, hepsinin arayüzü farklı, burası yine en kolay yine yapamadım
Bu mesajda niye vermediniz ay Allah sizi çok güldürdünüz beni çok tatlısınız.

Siz ne kadar kira alıyorsunuz? Ev sahibi olarak ateşli bir savunucusunuz
Su an evim 675 liraya kirada ,piyasasi 1500 lira ,kiıracım bugun çıksa aksama ev tutulur,öylede bir yerde.Hic rahatsız etmem ,karışmam, her şeyi yepyeni verdim ki ev de zaten çok güzel bir ev.Benim de dünya kadar ödemem var.Boyle bir durum yaşasam hepsini ödemek zoruma gider.Mesela bu sene esime 700 yap kirayı dedim onu bile yapmadı 675 yapti.Ben bir suru borcun içindeyken.Istisnalar dışında da kiracılar ev sahiplerini milyarder sanmazsa sorun çözülür bence

Değil mi teklif ettim konuşurken sizin güvendiğiniz servis gelsin dedim, ya kızım üzmek istemedim canım kızım dedi kapattık telefonu

Sonradan caydı ondan. Kiradan düşmek eskide kaldı, artık sen öde diyor
İşte benim cevabım hukuk kurallarının neresi eskide kalmış? Yav var ya insanı dinden imandan çıkarıyorlar

Petek bakımı ev sahibi mi? Aaaa

İşte benim cevabım hukuk kurallarının neresi eskide kalmış? Yav var ya insanı dinden imandan çıkarıyorlar
Ay size Hala yazıyordum, ama uzun olunca kopyalayıp worde attım, ama anlamışsınız beni

Bizim kiracıların kombiyle alakalı sıkıntılarını biz karşılıyoruz. Ama uzun süreli kiracıların kullanım kaynaklı sıkıntıları konusunda bazen ev sahipleri sıkıntı çıkarıyor.

Yaw ev sahibi öyle birşeyi demeye hakkı yok
Ozaman taşınırken kombiyi söküp alıp gitsin kiracı, olurmu öyle şey.
Benim ev sahibim dedi valla geçen sene hem de daha 3 ay olmuştu taşınalı. Ben sağlam verdim masraf size ait dedi. Kombi de eski üstelik. Gerçi benimki konudaki kadar ciddi bir sorun değildi ufak bir arızası varmış 200-300'e halloldu ben de o kadar para için dil dökmedim ama masraf fazla, sorun büyük ve daha ciddi olsa konuşurdum yani. Demirbaş olduğu için zaten ev sahibi karşılamalı. Ama şu dünyada en ters düşmek istemediğim insan kimdir deseniz ev sahibi derim. Ters düşmem için gerçekten çok değecek bir sıkıntı olması lazım. Ben 4 senedir kullanıyorsam yarı yarıya kısmında ısrar eder anlaşırdım bir şekilde. Ev sahibini savunmak değil niyetim sadece bu durum nelere sıkıntı olur onu baz alıyorum. Yani bi ters düşme yüzünden evden çık deme ihtimali, yaptırmayınca arızanın büyüme ihtimali vs vs ki ben de kiracıyım zaten tarafım belli.

Kombinin tamiri ev sahibine ait ev sahibinin yaptırması gerek bakım olsa o size ait olurdu ama işin içine tamirat girmiş. Kombi evin demirbaşı taşınırken yanınızda goturmeyeceksiniz sonuçta.

Normalde kiracıya aittir ama sizden memnunuz diye ustlenelim demişti,bir de uygun bulmuştum 150 TL ye
benim sorumluluğum petek ve baca bakımı yaptırdım zaten, ama o bakımlarda ortaya çıkmadı diye bana sen yapmadın ama ödemek zorundasın sorun olsa ilk yıl çıkardı diyor

Ben açıkçası ev sahibine karşı çok fazla talepkar olmak da istemiyorum,ev de sürekli musluk sifon vs bozuluyor ben yaptırıyorum.Ne kadar talepkar olursam kiraya yapacağı zam ile burnumdan getirir diye düşünüyorum

Kombinin tamiri ev sahibine ait ev sahibinin yaptırması gerek bakım olsa o size ait olurdu ama işin içine tamirat girmiş. Kombi evin demirbaşı taşınırken yanınızda goturmeyeceksiniz sonuçta.
ilk sene çıkmamış sorun o yüzden bana kalmış öyle diyor

Öyle deme bizim kiracının 4 çocuğu var, sandalyeye çıkıp kombinin tuşlarına basıp anasını ağlatıyorlardı. Banyodaki havlupana asılıyorlardı. Havlupan düştü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…