Siz forum demediğiniz için mi buradasınız hala? Millete sataşana kadar yazılanları okuyacak süreniz olurdu. Neyse hoşçakalın!valla siz buarayab forum diyorsanız evet ilk bu
size daha güzlerini önebilirim, burdan ibaret değil internetE bize forum dedileeer
Yemin et.size daha güzlerini önebilirim, burdan ibaret değil internet
yok neden burdayım ben mesela konudana üyelikten de geçtim bana hep yazan üye ile seviyeli esprili bir sohbetimiz var gece gece gülümsüyorumSiz forum demediğiniz için mi buradasınız hala? Millete sataşana kadar yazılanları okuyacak süreniz olurdu. Neyse hoşçakalın!
şey yazan vardı geçen ben agnostizme inanıyorum, bende yok yeminYemin et.
Yemin olmazsa inanmam ben ama.şey yazan vardı geçen ben agnostizme inanıyorum, bende yok yemin
ben daha önce onları aramış olabilir miyim ayrıca dın bile geçmiyorken neden rahatsızsın
Seviye, espri ve gülümseme pek sizin tabiatınıza uygun şeyler değil gibi. Kendinizden ödün vermenize üzülürüm açıkçası.yok neden burdayım ben mesela konudana üyelikten de geçtim bana hep yazan üye ile seviyeli esprili bir sohbetimiz var gece gece gülümsüyorum
siyah doğalgaz boruları üzerine yemin ederim, başka forumlar da var come with meYemin olmazsa inanmam ben ama.
siyah doğalgaz boruları üzerine yemin ederim, başka forumlar da var come with me
Hadi selametle... İnşallah kendini siyah doğalgaz borularına asmazsın konuna yazıyoruz diyesiyah doğalgaz boruları üzerine yemin ederim, başka forumlar da var come with me
Mune kapatılsın isterim konu, kimse benim sorunumla ilgilenmiyor, benden cevap beklemeden başka muhabbette yaşıyorlar. kapatılsın lütfen
siyah doğalgaz boruları üzerine yemin ederim, başka forumlar da var come with me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?