ya yazamadım, evet ben forum sitelerinde çok iyi değili, hepsinin arayüzü farklı, burası yine en kolay yine yapamadımCevap verir gibi olmuş ama vermemişsinizbenim mesajıma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yazamadım, evet ben forum sitelerinde çok iyi değili, hepsinin arayüzü farklı, burası yine en kolay yine yapamadımCevap verir gibi olmuş ama vermemişsinizbenim mesajıma.
Bizim de sözleşmede yoktu. Ama kirada otururken mesela 5 senedir oturuyoruz kombi de bozulabilir. Garantisi bile yok o kadar zaten. Kendi otursa da bozulacakti.Bana da servis ev sahibi karşılar dedi. Dün arayan ev sahibi sözleşmemizde yok ama beni karıştırma diyor.
Sonradan caydı ondan. Kiradan düşmek eskide kaldı, artık sen öde diyorAdama kiradan düşün demiş işte.
Öyle yapın sorun ne
Bu mesajda niye vermediniz ay Allah sizi çok güldürdünüz beniya yazamadım, evet ben forum sitelerinde çok iyi değili, hepsinin arayüzü farklı, burası yine en kolay yine yapamadım
Su an evim 675 liraya kirada ,piyasasi 1500 lira ,kiıracım bugun çıksa aksama ev tutulur,öylede bir yerde.Hic rahatsız etmem ,karışmam, her şeyi yepyeni verdim ki ev de zaten çok güzel bir ev.Benim de dünya kadar ödemem var.Boyle bir durum yaşasam hepsini ödemek zoruma gider.Mesela bu sene esime 700 yap kirayı dedim onu bile yapmadı 675 yapti.Ben bir suru borcun içindeyken.Istisnalar dışında da kiracılar ev sahiplerini milyarder sanmazsa sorun çözülür benceSiz ne kadar kira alıyorsunuz? Ev sahibi olarak ateşli bir savunucusunuz
Değil mi teklif ettim konuşurken sizin güvendiğiniz servis gelsin dedim, ya kızım üzmek istemedim canım kızım dedi kapattık telefonuBizim de sözleşmede yoktu. Ama kirada otururken mesela 5 senedir oturuyoruz kombi de bozulabilir. Garantisi bile yok o kadar zaten. Kendi otursa da bozulacakti.
Servis kullanıcı hatası degil diyormuş. Uyanıklık yapıyor. Madem kendi çağırsın başka Servis emin olsun.
İşte benim cevabımSonradan caydı ondan. Kiradan düşmek eskide kaldı, artık sen öde diyor
Petek bakımı ev sahibi mi? AaaaBaşka birine de mi sorsaniz belki daha uygun söyler.Ben kombi bozulunca kendim yaptırmıştım çok önemli bişeyi yoktu,kombi petek bakimini ev sahibine yaptırdım,evin boruları değişti banyoda sızıntı vardı bunları ev sahibi yaptı.Baska bir evde her şeyi bana yıkmıştı ev sahibi..kişinin insafına göre değişiyor demek.Ama ev sahiplerinde genelde masraflar oturan kişiye ait görülüyor neyazikki
Ay size Hala yazıyordum, ama uzun olunca kopyalayıp worde attım, ama anlamışsınız beniİşte benim cevabımhukuk kurallarının neresi eskide kalmış? Yav var ya insanı dinden imandan çıkarıyorlar
O bakımlar kiracıya ait. Ev sahibine değil.Petek bakımı ev sahibi mi? Aaaa
Benim ev sahibim dedi valla geçen sene hem de daha 3 ay olmuştu taşınalı. Ben sağlam verdim masraf size ait dedi. Kombi de eski üstelik. Gerçi benimki konudaki kadar ciddi bir sorun değildi ufak bir arızası varmış 200-300'e halloldu ben de o kadar para için dil dökmedim ama masraf fazla, sorun büyük ve daha ciddi olsa konuşurdum yani. Demirbaş olduğu için zaten ev sahibi karşılamalı. Ama şu dünyada en ters düşmek istemediğim insan kimdir deseniz ev sahibi derim. Ters düşmem için gerçekten çok değecek bir sıkıntı olması lazım. Ben 4 senedir kullanıyorsam yarı yarıya kısmında ısrar eder anlaşırdım bir şekilde. Ev sahibini savunmak değil niyetim sadece bu durum nelere sıkıntı olur onu baz alıyorum. Yani bi ters düşme yüzünden evden çık deme ihtimali, yaptırmayınca arızanın büyüme ihtimali vs vs ki ben de kiracıyım zaten tarafım belli.Yaw ev sahibi öyle birşeyi demeye hakkı yok
Ozaman taşınırken kombiyi söküp alıp gitsin kiracı, olurmu öyle şey.
Evet ben de öyle biliyorum ve yaptım daO bakımlar kiracıya ait. Ev sahibine değil.
Normalde kiracıya aittir ama sizden memnunuz diye ustlenelim demişti,bir de uygun bulmuştum 150 TL yePetek bakımı ev sahibi mi? Aaaa
Zaten nasıl kullanıcı hatası olabilir ki bizim de servislik durum olmuştu sordum kullanıcı hatası mı diye. Abla nesi kullanıcı hatası olsun sen üstüne çıkıp tepiniyor musun kombiyi nasıl bozcan dedi çocuk.Servis bana kullanıcı hatası değil dedi ya, içime oturdu iste
benim sorumluluğum petek ve baca bakımı yaptırdım zaten, ama o bakımlarda ortaya çıkmadı diye bana sen yapmadın ama ödemek zorundasın sorun olsa ilk yıl çıkardı diyorNormalde kiracıya aittir ama sizden memnunuz diye ustlenelim demişti,bir de uygun bulmuştum 150 TL ye
ilk sene çıkmamış sorun o yüzden bana kalmış öyle diyorKombinin tamiri ev sahibine ait ev sahibinin yaptırması gerek bakım olsa o size ait olurdu ama işin içine tamirat girmiş. Kombi evin demirbaşı taşınırken yanınızda goturmeyeceksiniz sonuçta.
Öyle deme bizim kiracının 4 çocuğu var, sandalyeye çıkıp kombinin tuşlarına basıp anasını ağlatıyorlardı. Banyodaki havlupana asılıyorlardı. Havlupan düştü.Zaten nasıl kullanıcı hatası olabilir ki bizim de servislik durum olmuştu sordum kullanıcı hatası mı diye. Abla nesi kullanıcı hatası olsun sen üstüne çıkıp tepiniyor musun kombiyi nasıl bozcan dedi çocuk.