bilemlerbil06.2023te oturan kiracımın bu sene senesi doldu bende aradım.Bu arada evim deprem gördü ve az hasar aldı bizde kredi ödüyoruz diye mecburen kiraya verdik ve farklı ilde oturuyorum Yaşlı insanlar oturuyor diye 5750 tl olan kirasını 7500e çıkardığımı söyledim o da bana direk evinin heryeri çatlak epeski ev buna 7500tlmi verilir ayrıca sen sözleşmede yüzde 25 yazdın bana mecbur 25 demek zorundasın bu sene öyle oturucam ben sana hayatta 7500 vermem ve 25lik vereceği rakamda 7200tl arada 300tl var neyse ben onu yazdım ama mecburen yazdım o sene için yazmak zorundaydım dedim hayır sen seneyenin rakamını verdin bende jayır 1 senelik sözleşme bu rakamımıda verebilirim dedim benim eşim avukat ben dışışlerindeyim mahkeme mahkeme giderim ben günü gününde veriyorum dedi sıfır evler 8 bin dedi bende madem öyle al aileni git abi gelince düşünürüz dedim babamı aramış gel 1 temmuzdan önce sözleşme yapalım diye ben anlamam kızım gelince yapar demiş o da tekrar aradı sen ne fenasın dedi bu senede 25 diye yazmak zorundasın ben Temmuz'dan önce oturdum dedi bende abi gelince düşünürüz dedimde size sorum gerçekten 25 diye yazmak zorundamıyım ve aşırı pis insanlar depozito bile vermediler bende babama siz konteynerdesiniz bu sene sözleşme yapınca seneye boşaltsınlar tadilat yapalım siz geçin dedim tamam dediler ben bunu nasıl yapıcam peki gerçkten 25 yazmak zorundamıyım ve çıkarmak için ne yapmalıyım sözleşmede ya da yapmamam mı lazım bilenler yardımcı olsun lütfen dua ederim .