Kiracılıktan bıkıp ev almak isteyenler kulübü

bizimm görev itibariyledee sürekli tayinciyizz ordan orayaa
inşallah bizede nasip ederr ev almaktaa kurtuluruzzz kiracılıktann

bi şehirden ev alırsanız,tapu ikameti nedeniyle tayininizi ev aldığınız şehre yaptırabilir ve orda kalabilirsiniz..tapu ,tayin çıkmaması için geçerli bi sebep..inşallah isteyen herkes ev sahibi olur.

ay amin kızlar yeni arkdaşlar dahil oluyo ..bu japon yeni konusunu bende duymuştum çokda mantıklı olduğunu biliyorum ..ben taşınıyorum glb kızlar eşim çok büyük ve güzel bir ev bulmuş bu akşam bakmaya gidicez dublex 250 mk diyo ..ama bakımı zor olur ...inş hayal ettiğim gibi dir ...allah kenidmize nasip etsin inş ...ev büyükmüş küçükmüş güzelmiş çirkinmiş sahibi sevinsin babane ...

arkadaşlar bende 10 yıllık kiracıyım bıktımki nasıl anlatamam milletin evlerini saray gibi yapıp öle çıktım ama her yeni kiraladığım evde harabeydi aksine, allah bu çileme karşılık güzel bi evde bana nasip eder inşallah şu son günlerde çeşitli konut projeleri var ama genede çooook pahalı tokinin evleride hepşehir dışında evlenirken zengin koca falan düşünmedim hiç ama hatamı ettim ne!

kusum canım çok buyuk değil mi 250 metrekare yaw nasıl temizleyecen :)

biz bi ev baktık ya karkastı ama ben içini daha çok yapılmıştır diye bekliyordum hç karkas görmemiştim de:)

o iş olmadı ve kredler çok yuksek her gun netten bakıyorum yeni ever var mı diye ama burada merkesde bile imarsız evler çok kredi alınamıyor çoğuna onların fiyatı uygun oluyor ama peşin para laazım..

kusum canım çok buyuk değil mi 250 metrekare yaw nasıl temizleyecen :)

biz bi ev baktık ya karkastı ama ben içini daha çok yapılmıştır diye bekliyordum hç karkas görmemiştim de:)

o iş olmadı ve kredler çok yuksek her gun netten bakıyorum yeni ever var mı diye ama burada merkesde bile imarsız evler çok kredi alınamıyor çoğuna onların fiyatı uygun oluyor ama peşin para laazım..

canım cahilliğimi mazur gör karkas ne demek ilk defa duydumda fisfisfis :tomato::tomato:

içi yapılmamış yani..elektrik tesisatı filan yapılmış içi sadece sıvalı oluyor herşeyini sen yaptırıyon..

merhaba arkadaşlar..bende kira derdi çekenlerdenim...bir evim olmasını çok istiyorum ama bu krizde nerdee senağlama

Herkes gibi bende kiracılıktan bıkmış ve ev sahibi olmak için yanıp tutuşan biriyim ama bu devirde nasıl olur bu iş onuda Allah bilir tabi,oturduğum evden ve mahalleden hiç memnun değilim mahalle köpek kaynıyo gecelerin bile uykusuzum onların seslerinden,komşular deseniz herkes kendi aleminde bi Allah ın kuluda şu apartmana geldim geleli bi ziyaret etmedi tabi 2 kişi hariç onlarlada görüşmüyoruz,üst komşum gece 12 den sonra pat küt temizlik yapmaya çalışır ve ben 5 aylık berbeğime ninni söyleyip uyutmaya çalıştığım için rahatsız olup tavanıma vurur,yatak odamızın yanındakiler acaip gürültücü oldukları için bebeğimin odasının değiştirmiştim ama hiçbişey farketmedi neyse ev alma komşu al demişler ama bizde evde yok komşuda malesef hayırlısı Allah hepimizin yüzüne bakar bi gün umarım...

canlarım ben de geldim. ben de 5 yıldan beri kiracıyım. bu 2. kira evim evlendiğimden beri. ah! ah! neler çekiyorum ben. evimiz 1. kat arkadaş kayalara bakıyor. girdiğimizde yatak odasında ufacık bir rutubet vardı. şimdi evin her yeri rutubet needeyse. evi tutarken ev sahibi evimizi hep kiracılar mafetti dedi. biryer bozulunca bize haber vermediler çıkınca biz yaptırdık dedi. 14 metre koridoru var ne sericeğimi şaşırdım yatak odası pimapen camları. pencereler bozuk, kapısı bozuk kapatınca 1cm aralık duruyor. tuvalet rezarvuarı bozuk, mutfak lavabosu çatlak, çeşmelerin değişmesi gerekiyor. biz lastiklerini değiştirip idare etmeye çalıştık. ev sahibine söylüyoruz yaptırmam ben siz kullanıyorsunuz diyor. :oklava:mutfak lavabosunu ve boruları 2 kere tamir yaptırdık bir süre sonra tekrar bozuluyor. borudan dolabın içine su akıyor. deli olacağım. baştan çok hatalı davrandık. evi tutarken bunları yaptırın demeyi düşünemedik. bir yaz evi hamam böcekleri sardı apartman ilaçlandı zor kurtuldum. geçen yaz pis kokan solucanlar çıkmaya başladı. valla kafayı yemek üzreyim. nefret ediyorum evimden. öyle soğudum ki iş yapmak bile gelmiyor içimden. bir an önce kendi evime taşınmak istiyorum. ama şu krizde imkansız! senağlama
Allah herkesin gönlüne göre ev nasip etsin inşallah kızlar:Saruboceq:
benim hayalimdeki ev geniş banyosu mutfağı olsun odaları kullanışlı olsun. yatak odasında gömme dolaplı olsun. lüx filan istemiyorum. bakımlı olsun yeter. Çok üzgünüm çoook

Kızlaaarr ev fıyatları ne kadar dÜŞtÜ deĞılmı....ama kredıler yÜkseldı ıŞte...kaŞıkla verıp kepÇeyle baŞına vuruyorlar ahhh ahhh... Yarabbı bıze bı ev nasıb et

kesınlıkle katılıyorum ev fıyatları fecı dustu kısmet olursa bu sene sonuna daıre alıyoruz bızde sımdıden arastırmaya basladım hayırlısı bakalım
allahım olmayan herkese nasıp etsın bende 3 senelık evlıyım ve kıracıyım
ev sahıplerının sorumszluguna cok kızıyorum kırayı alırken agızları kulaklarına varır
ama evın sıkayetlerını soyleyınce hıcbısey yapmazlar ustelık benım ev sahıbım dedem:kızgın:

Kızlaaarr ev fİyatları ne kadar dÜŞtÜ deĞİlmİ....ama kredİler yÜkseldİ İŞte...kaŞıkla verİp kepÇeyle baŞına vuruyorlar ahhh ahhh... Yarabbİ bİze bİ ev nasİb et

aslında ev almak için iyi bir zaman canım.inşallah gönlüne göre bir ev alırsın

kesınlıkle katılıyorum ev fıyatları fecı dustu kısmet olursa bu sene sonuna daıre alıyoruz bızde sımdıden arastırmaya basladım hayırlısı bakalım
allahım olmayan herkese nasıp etsın bende 3 senelık evlıyım ve kıracıyım
ev sahıplerının sorumszluguna cok kızıyorum kırayı alırken agızları kulaklarına varır
ama evın sıkayetlerını soyleyınce hıcbısey yapmazlar ustelık benım ev sahıbım dedem:kızgın:

ne güzel canım inşallah gönlüne göre bi ev alırsın aldığında fiyatı ödeme planını bizede paylaşırmısın

kiracı olmak çok zor :19: :19: :19: :19: :19: :19: . allaha şükür ev sahibim anlayışlı insandır. ama gelgörki senede 3,500 bayılıyoruz. ev kira diye kafama göre yaptıramıyorum.. eşimle ev alalım dedik kredi borçuna girip ayy amann 100 120 90 milyar paraya evdeki hesap çarşıya uymadı .. kaldık öylece burda evler çook para al alabilirsen gönlümüze göre bir ev almak hepimizin hayali ama nerdee emlakçılar desen hepp yalaan dolann iki laflarından biri yalan :47: :47: (çoğunun ) ne deyimki artık. allah büyük hayat şartları işte ne yapalım ev sahibinin bir evi var bizim bin ev deyip geçiyorumm :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

benimde duaları hep evdev yana 2 yıllık evliyim ev alabilmek için bebek bile yapmadık allahım inşallah bir gün herkesin evi olur.

biz de 3 yıllık evliyiz.doğu görevimiz bitmedi.görevimiz bir an önce bitse de yaşamayı istediğimiz şehirden bir an önce ev alsak.hiç değmeyen,hiç bi özelliği olmayan eve her ay 550 veriyoruz.verdiğimiz kira parasıyla ev kredisi ödenir ama ne yapalım.Allah hepimize ev nasip etsin.

Back