- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında şunu sölemek istiyorum.hiç özenme kendi evine yaparsın. ben 3. kat değilde sıfırdan ev almanız taraftarıyım. aile evinde oturmak hiç iyi olmuyor. 18 yaşıma kadar ananemlerle altlı üstlü oturduk. tavsiye etmiyorum.
şu an oturduğunuz ev kaç yaşında. 3. kat imara uygun mu?
dile kolay o 4-5 ay...Her 3 ayda bir odaları taksit taksit yaptıra bilirsin.. 3 ayda kısa dersen 4 veya 5 ay.. Hem acelenizde yokmuş. Yavaş yavaş yaptırırdım..
ablasi yardim misali para verip kardeşi parasinin geri ödememiş mi..
geri ödenseydi adam hakkını vermezdi ama.
Görümcemin hakkı yok eşim yaptı evleri.. gece gündüz demeden çalışmış evlenmeden..
evsiz kalmasin diye veriyo kayınpederim yani bedava. hakkı var diye.
aslında şunu sölemek istiyorum.
bu ev yapılmadan önce tapu eşimin babannesinin üstündeydi.
babaannesi ölünce arsa üç kardeşlere kaldi..
kp kardeşlerinden aldi arsasini..
şimdi dede öldü tarlalari felan bölüştü kp e vermemiş.. arsayi aldi diye.. arsa aslinda kp almiş kendi birikimyle. annesi benim üzerimde bişeyi yok diye geçirmiş..
şimdi iyi bir yer olan tarla arsaya geçti.. ablalari vermiyo verirrse evlerden birini istiyo. ikinci kati... kp sinirlenmiş.. arsa kp üstünde yani. bende o yüzden ilerde görümcemle sıkıntı olabileceginden korkuyorum. bunlari ancak kızım şahit olur cani gibi seviyor halasini.. ilerde nefret eder mi bilmiyorum.
aldi ama en kötü yerleri verdi çünkü iki kardeş kendi aralarinda anlaşma yapmış kpi dişlamiş.Görümcenizin kanunen hakkı var. Eşiniz yapmış olsa bile hatta hatta kayınpederiniz orayı para mukabilinde eşinize satsa bile görümceniz "mal kaçırıyor" davasını çatır çatır açar. Daha geçen hafta buna benzer bir konuda avukattan bizzat duydum. Ben de şaşırdım ama avukat "açar ve kazanır" dedi.
Tam anladım mı bilmiyorum ama kayınpederiniz zaten arsadan payını almış kardeşlerinin payını da parayla almış. Şimdi tarla var ve kardeşleri vermiyorlar mı? Eğer öyleyse kayınpederinizin de o tarlada hakkı var kanuni payı ne ise alır.
aldi ama en kötü yerleri verdi çünkü iki kardeş kendi aralarinda anlaşma yapmış kpi dişlamiş.
Yok canım naptın 70 bin diye ya , mutfak iskeletin sağlamsa sadece kapak yaptırabilirsin , duşakabini kesin filmli yaptr canım kir belli olmuyor, balkonda ne yapılcak bilmiyorum ama , komple mutfak yaptırsan sil baştan fayansı bangosu dolabı 10bin e yaptırırsın , duşakabin taş çatlasın 1,5 milyar falan ona gider. Ben geçen yıl 11,500 mutfak , banyo dolobı , yük dolabı , portmanto , 5 amerikan kapı yaptırdık ve kaliteli malzeme kullandı country tarzı yaptırdım . Fayansını bangosunu koyunca 17 miilyar a falan geldimutfak dolaplari duş kabin bide balkon.. o kadar. parkeler yeni daha 4 yıllık. eşim kapılari degiştirmek istiyo kapılar 10 yıllık. eski degil.
canim duşkabinim yok perde kullaniyorum:) ama duşkabin istiyorum..Yok canım naptın 70 bin diye ya , mutfak iskeletin sağlamsa sadece kapak yaptırabilirsin , duşakabini kesin filmli yaptr canım kir belli olmuyor, balkonda ne yapılcak bilmiyorum ama , komple mutfak yaptırsan sil baştan fayansı bangosu dolabı 10bin e yaptırırsın , duşakabin taş çatlasın 1,5 milyar falan ona gider. Ben geçen yıl 11,500 mutfak , banyo dolobı , yük dolabı , portmanto , 5 amerikan kapı yaptırdık ve kaliteli malzeme kullandı country tarzı yaptırdım . Fayansını bangosunu koyunca 17 miilyar a falan geldi
hakkını aldi evinin ..Keşke zamanında kabul etmeseymiş. Eğer payını aldıysa yapılacak bir şey yok gibi duruyor.
evim var çok şükür..neden yeni bir ev almayi dusunmuyorsunuz 3.kat yapip kaynananizla oturmaya devam edeceksiniz ? sonra birde gorumce gelecek
oyle ismi olur ya ben neden evim varken gorumcemin heran cik diyebilecegi bir evde oturayim ki annesine okadar merakliysa evlenmeseymis hep birlikte otururlarmisevim var çok şükür..
eşim annesinin dibinden ayrılmaz![]()
ama annesinin dibinde otursada sık sık gitmiyor. bişeyi ihtiyaci olunca anca...oyle ismi olur ya ben neden evim varken gorumcemin heran cik diyebilecegi bir evde oturayim ki annesine okadar merakliysa evlenmeseymis hep birlikte otururlarmis
siz mutlu iseniz sorun yok ama brn olsam gorumcemin evini yaptirmamama annesinin dibinde otursada sık sık gitmiyor. bişeyi ihtiyaci olunca anca...
ben hergün görmüyorum..çalışıyorum kızımı da onlar bakiyor o bakımdan rahatim.
Mal paylasimi yapilirken evi kim yapmis ona bakilmiyorablasi yardim misali para verip kardeşi parasinin geri ödememiş mi..
Görümcemin hakkı yok eşim yaptı evleri.. gece gündüz demeden çalışmış evlenmeden..
ablasi yardim misali para verip kardeşi parasinin geri ödememiş mi..