Kiracılıktan bıkıp ev almak isteyenler kulübü

bizde evlendiğimizden beri kiradayız.evlenmeden önce hiç kirada oturmamıştım kendi evimizdi ve kirada oturmak çok zor gelmişti bana.bizde ev almayı düşünüyoruz ama biraz zor ıspartada evler çok pahalı.Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.aahhhhhhhh ahhhhh:çok üzgünüm:

bende 2,5 senedir evliyim bu ikinci evim halı perde uymadı ev küçük geldi offf hep aynı sorunlar 675 kira veriyoruz hayırlısıyla bir ev alsakkk kurtulsak milletin evine bir çivi çakılmıyorrr...

Bizim kendi evimiz var ama başka şehirde kirada, bizde burada kirada oturuyoruz.
İstediğim gibi evime tadilat yapıp döşeyemiyorum bile...
Biz ev sahibi olarak kiracımızın bütün masrafları üstleniyoruz.
Ama bizim oturduğumuz evin sahibinin umrunda bile değil.:mymeka:
Neyse...
Allah herkese gönlüne göre kendi evini nasip etsin arkadaşlar...a.s.

öncelikle topiğin hayırlı olsun canım....senağlama
yarama tuz bastın bende aynı dertten muzdaripim beni de alın.....senağlama
burda nasıl ev sahibi olruzu falan paylaşalım....
senağlama

ahhhh ahhhhh bizde ev sahibi olurmuyuz acep 6 yıllık evliyim bu değiştirdiğim 2.şehir 4.ev bıktım taşınmaktan eşya kalmadı yatak odası takımı çizik kırık dolu bu oturduğum son kira olur inşeallah diye dua ediyorum yazada ev sahibinin oğlu evlenece çıkarmıycaz diyo ama rüyalarıma giriyo yine taşınıyomuşuz rüyası bile çok kötü valla Allah herkese ev nasip etsin

selam arkadaşlar.ben tokiler hakkında fikrinizi almak isterim.giren varmı evler nasıl çıkıyor.tvde tokiler
in perişan durumunu gösterdiler bi zaman.bayagı tereddüt ettik.fakat şartlar bakımından çok cazip görünüyor.birde faizsiz borçlanıyorsun.en iyi tarafı o.yani bankadan 60.000 çeksen 10 yıl faizleriyle 120,000 falan oluyor belki daha fazla.ama tokilerde aynı parayı ödüyosun 10 yıl boyunca.birde cehennemim dibine yapmasalar tokileri çok iyi olacak ama.....

selam arkadaşlar.ben tokiler hakkında fikrinizi almak isterim.giren varmı evler nasıl çıkıyor.tvde tokiler
in perişan durumunu gösterdiler bi zaman.bayagı tereddüt ettik.fakat şartlar bakımından çok cazip görünüyor.birde faizsiz borçlanıyorsun.en iyi tarafı o.yani bankadan 60.000 çeksen 10 yıl faizleriyle 120,000 falan oluyor belki daha fazla.ama tokilerde aynı parayı ödüyosun 10 yıl boyunca.birde cehennemim dibine yapmasalar tokileri çok iyi olacak ama.....

sanmiyorum 60000 e 120000 faiz cok fazla geldi bana CADIARZU CADIARZU CADIARZU

sanmiyorum 60000 e 120000 faiz cok fazla geldi bana CADIARZU CADIARZU CADIARZU

evet canım aynen öyle çünkü faizler yükseldi.bankalarla uğraşmak kolaymı. iliğini sömürürler:oklava::oklava:
peki ozaman bende merak ettim kredi çeken arkadaşlar bize söyleyebilirmi ne kadar çektiler toplamda ne ödüyolar

Son düzenleme:
canim bizim burda okadar degil ya
40 milyara 5-6 milyar ödersin
tam emin degilim belki biraz daha fazladir

ah ah kızlar bende ev istiyorum evimiz kira eşimin işleri bu krizde bitti dükkanları kapattık şimdi oturuyoruz işde bulamıyo ...ay dediğin hemen geliyo allah hepimizi kurtarsın inş bu sıkıntıdan...bu tpiği oluşturan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum ..gerçekten ...

ah ah kızlar bende ev istiyorum evimiz kira eşimin işleri bu krizde bitti dükkanları kapattık şimdi oturuyoruz işde bulamıyo ...ay dediğin hemen geliyo allah hepimizi kurtarsın inş bu sıkıntıdan...bu tpiği oluşturan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum ..gerçekten ...

bende istiyorum çoooookkkk şöyle kafama göre dayayıp döşeyebileceğim bir yer!....:Saruboceq:

bende ev ıstıyorum bıktım ya kıracılıktan harac oder gıbı her ay para odemekten

canımmm en kısa zamanda inşallah işleriniz düzelir....:Saruboceq:
allah kimseyi zorda bırakmasınnnsenağlamasenağlama

evet canım aynen öyle çünkü faizler yükseldi.bankalarla uğraşmak kolaymı. iliğini sömürürler:oklava::oklava:
peki ozaman bende merak ettim kredi çeken arkadaşlar bize söyleyebilirmi ne kadar çektiler toplamda ne ödüyolar

dediğin gibi canım.önce bizde konut kredisi çekecektik .60 milyara 10 yılda 120 milyar ödeyecektik.ayda 800 ytl sabit aylık verecektik
eşim cesaret edip çekemedi
bizde arabamızı sattık 15 milyar ihtiyaç kredisi çektik bir miktar babamda yardım etti ev yaptırdık canım.şimdi ayda 600 ytl ödüyoruz ama borcumuz 3 senede bitecek böyle sadece 5 milyar faiz ödemiş olucaz
allah herkese gönlüne göre ev versin

bende ev ıstıyorum bıktım ya kıracılıktan harac oder gıbı her ay para odemekten

kesinlikle ..öyle bitmez tükenmez borç ..sanki yaşaman için bi bedel ...allah büyük ..ne diyeyim artık ..
canımmm en kısa zamanda inşallah işleriniz düzelir....:Saruboceq:
allah kimseyi zorda bırakmasınnnsenağlamasenağlama

amin cnm çok teşekkür ederim .evet kimseyi bırakmasın ..ama bunada şükür ..sağlığımız yerinde olsun atlatılmıycak dert yok ...

dediğin gibi canım.önce bizde konut kredisi çekecektik .60 milyara 10 yılda 120 milyar ödeyecektik.ayda 800 ytl sabit aylık verecektik
eşim cesaret edip çekemedi
bizde arabamızı sattık 15 milyar ihtiyaç kredisi çektik bir miktar babamda yardım etti ev yaptırdık canım.şimdi ayda 600 ytl ödüyoruz ama borcumuz 3 senede bitecek böyle sadece 5 milyar faiz ödemiş olucaz
allah herkese gönlüne göre ev versin

gülegüle oturun cnm sağlıkla kuzucuklarınla inş...

Back