derincim allah gönlümüze göre verir inş ..bizde alıcaktık bu sene ama kısmet değilmiş ..evi unuttuk derdimize düştük ...resmen
gülegüle oturun cnm sağlıkla kuzucuklarınla inş...
bende Alanyada emlak işleriyle uğraşıyorum..herkes kelepir ev arıyo ve krediyle alıyolar..japon yeniyle kredi çekmelerini öneriyorum ben..şimdilik en düşük faizli ve en az zararlısı japon yeni..iki aile japon yeniyle aldı kredisini
günaydın kızlar!a.s.kuusuum hayatta neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz! Allah büyük herşey düzelir arkadaşım!mihriban ne mutlu sana Allah herkese nasip etsin...a.s
canım ya çok teşekkür fikrini ve bilgini paylaştığın için.ben bunu yeni duydum ve gerçekten parlak bi fikir canım biraz açarmısın mesela 60000 e nekadar ayda ödüyolar bide toplam ne oluyo
newlife sizce tr koşullarında japon yeni olarak kredi alınabilir mi?
newlifw bende şans olsaydı........ bugün çarşıda işim vardı finasbanka uğradım senin tavsiyeni hatırladım gittim sordum.japon yeniyle ev kredisi alabilirmiyiz dedim alanlar varmış dedim büyük bi heyecanla cvp ne olsa bewgenirsiniz.ocak ayında o sistemi kaldırmışlar..bankalar öyle kalleş bi sistemle çalışıyorki vatandaş bizden azıcık faydalanır diye ödleri kopuyor. nasıl vatandaşa kazığı bindiririz diye kafa çürütüyorlar...bilmiyorum başka bankalarda durumlar nasıl onlarada sormak lazımm
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
Anadolu Bank veriyo canım..salı günü müşterim başvurdu Anadoluya.Bekliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?