selam arkadaşlar.ben tokiler hakkında fikrinizi almak isterim.giren varmı evler nasıl çıkıyor.tvde tokiler
in perişan durumunu gösterdiler bi zaman.bayagı tereddüt ettik.fakat şartlar bakımından çok cazip görünüyor.birde faizsiz borçlanıyorsun.en iyi tarafı o.yani bankadan 60.000 çeksen 10 yıl faizleriyle 120,000 falan oluyor belki daha fazla.ama tokilerde aynı parayı ödüyosun 10 yıl boyunca.birde cehennemim dibine yapmasalar tokileri çok iyi olacak ama.....
sanmiyorum 60000 e 120000 faiz cok fazla geldi bana CADIARZU CADIARZU CADIARZU
ah ah kızlar bende ev istiyorum evimiz kira eşimin işleri bu krizde bitti dükkanları kapattık şimdi oturuyoruz işde bulamıyo ...ay dediğin hemen geliyo allah hepimizi kurtarsın inş bu sıkıntıdan...bu tpiği oluşturan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum ..gerçekten ...
canim bizim burda okadar degil ya
40 milyara 5-6 milyar ödersin
tam emin degilim belki biraz daha fazladir
ah ah kızlar bende ev istiyorum evimiz kira eşimin işleri bu krizde bitti dükkanları kapattık şimdi oturuyoruz işde bulamıyo ...ay dediğin hemen geliyo allah hepimizi kurtarsın inş bu sıkıntıdan...bu tpiği oluşturan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum ..gerçekten ...
evet canım aynen öyle çünkü faizler yükseldi.bankalarla uğraşmak kolaymı. iliğini sömürürlerklava: klava:
peki ozaman bende merak ettim kredi çeken arkadaşlar bize söyleyebilirmi ne kadar çektiler toplamda ne ödüyolar
bende istiyorum çoooookkkk şöyle kafama göre dayayıp döşeyebileceğim bir yer!....:Saruboceq:
bende ev ıstıyorum bıktım ya kıracılıktan harac oder gıbı her ay para odemekten
canımmm en kısa zamanda inşallah işleriniz düzelir....:Saruboceq:
allah kimseyi zorda bırakmasınnnsenağlamasenağlama
dediğin gibi canım.önce bizde konut kredisi çekecektik .60 milyara 10 yılda 120 milyar ödeyecektik.ayda 800 ytl sabit aylık verecektik
eşim cesaret edip çekemedi
bizde arabamızı sattık 15 milyar ihtiyaç kredisi çektik bir miktar babamda yardım etti ev yaptırdık canım.şimdi ayda 600 ytl ödüyoruz ama borcumuz 3 senede bitecek böyle sadece 5 milyar faiz ödemiş olucaz
allah herkese gönlüne göre ev versin
derincim allah gönlümüze göre verir inş ..bizde alıcaktık bu sene ama kısmet değilmiş ..evi unuttuk derdimize düştük ...resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?