[/COLOR][[/U][/B]herkesin hayatta en önemli ideali güzel bi ev sahibi olmak.tabiiki benimde ben evlendiğimden beri kirada oturuyorum.ve kendi evimi istiyorum.ev alırken nasıl koşullarda aldınız, en uygun borçlanma hangisidir tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırmısınız:1hug:a.s.
bide istediğim ev, parkeli sıfır kullanılmamış,mutfağı çok güzel olsun bide orta olsun ne büyük ne küçük
resimdeki gibide mutfağım olsun istiyorum çok şey mi istiyorum????
bende mayıs ayında evime taşındım canım
biz ev yaptırdık canım arabamızı sattık üstüne bankadan kredi çektik evimizi bitirip taşındık
herşeyini ben seçtiğim ve beğendiğim için evim benim gözümde dünyanın en güzel evia.s
herşeyden önemlisi kiracılıktan kurtulmak çok şükür ben kurtuldum
allah herkesi kurtarsın:Saruboceq:
bende mayıs ayında evime taşındım canım
biz ev yaptırdık canım arabamızı sattık üstüne bankadan kredi çektik evimizi bitirip taşındık
herşeyini ben seçtiğim ve beğendiğim için evim benim gözümde dünyanın en güzel evia.s
herşeyden önemlisi kiracılıktan kurtulmak çok şükür ben kurtuldum
allah herkesi kurtarsın:Saruboceq:
9 ay önce evimize göre halımızı perdemizi alıp yerleştik,2 hafta önce taşındık perdeler falan uymadı hadi yenisini diktirdik,yeni halılar aldık
off çok zor valla evleneli 1 sene olmadan ev değiştirdik
şimdiki evimiz daha güzel,bu evi bir satın alabilsek
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende istiyorm ama simdi mükün degil
heleki almanyadan ev almak hic ümkün degil bende onun icin trden yazlik istiyorum
bnde cokmu sey istiyorum ki bize yetsin ama keske burdan alabilsek bizde kira derdinden kurtulurduk
keskeeeeeeee offffffffff fisfisfis fisfisfis insallah benimde bir evim olur kiradan kurtulurum
allahım isteyen herkese inşallah nasip eder sonrada bana:Saruboceq::Saruboceq:
canım mersin taraflarında çok uygun fiyata süper yazlık daireler bulabilirsin hemde havuzlu deniz kenarı olan. mersin bu konuda gerçekten gayrimenkul cenneti çünkü aşırı ev var ama talep yok.mersini tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.
tşk canım.bişeyi ne kadar çok istersek okadar çabuk sahib oluruz bence...hamarat cım topiğin hayırlı olsun canım..aynen bende öyle bir mutfak istiyorum..keşke herkes hayalindeki eve sahip olsa..ne güzel olurdu..
allahım isteyen herkese inşallah nasip eder sonrada bana:Saruboceq::Saruboceq:
canım mersin taraflarında çok uygun fiyata süper yazlık daireler bulabilirsin hemde havuzlu deniz kenarı olan. mersin bu konuda gerçekten gayrimenkul cenneti çünkü aşırı ev var ama talep yok.mersini tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?