Kiracılıktan bıkıp ev almak isteyenler kulübü

hamarat33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
392
2
96
42
İçel Mersin
[/COLOR][[/U][/B]herkesin hayatta en önemli ideali güzel bi ev sahibi olmak.tabiiki benimde ben evlendiğimden beri kirada oturuyorum.ve kendi evimi istiyorum.ev alırken nasıl koşullarda aldınız, en uygun borçlanma hangisidir tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırmısınız:1hug:a.s.
bide istediğim ev, parkeli sıfır kullanılmamış,mutfağı çok güzel olsun bide orta olsun ne büyük ne küçük
resimdeki gibide mutfağım olsun istiyorum çok şey mi istiyorum????

Eklentiler

• $mobilya_2.jpg
    $mobilya_2.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:
aahhhhh ahhhhh bende istiyorum canım :çok üzgünüm: ama bu şartlarda zor. kredi almak falan çok tehlikeli artık :çok üzgünüm:

bende varım evlenene kadar hiç kirada oturmamıştık ailemle
şimdi çok zor geliyor
Allah'ım bizlerede ev nasip eder inşallah

[/COLOR][[/U][/B]herkesin hayatta en önemli ideali güzel bi ev sahibi olmak.tabiiki benimde ben evlendiğimden beri kirada oturuyorum.ve kendi evimi istiyorum.ev alırken nasıl koşullarda aldınız, en uygun borçlanma hangisidir tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırmısınız:1hug:a.s.
bide istediğim ev, parkeli sıfır kullanılmamış,mutfağı çok güzel olsun bide orta olsun ne büyük ne küçük
resimdeki gibide mutfağım olsun istiyorum çok şey mi istiyorum????

canım topiğin hayırlı olsuna.s
tabiki herkes ister hayalindeki gibi bir evi olmasını inşallah seninde istediğin gibi bir evin olur canımcım:Saruboceq:
benim evim kira değil çok şükür ama yeni bir eve hayır demem yani düşünüyorumda bakalım kısmet

9 ay önce evimize göre halımızı perdemizi alıp yerleştik,2 hafta önce taşındık perdeler falan uymadı hadi yenisini diktirdik,yeni halılar aldık
off çok zor valla evleneli 1 sene olmadan ev değiştirdik
şimdiki evimiz daha güzel,bu evi bir satın alabilsek

bende mayıs ayında evime taşındım canım
biz ev yaptırdık canım arabamızı sattık üstüne bankadan kredi çektik evimizi bitirip taşındık
herşeyini ben seçtiğim ve beğendiğim için evim benim gözümde dünyanın en güzel evia.s
herşeyden önemlisi kiracılıktan kurtulmak çok şükür ben kurtuldum
allah herkesi kurtarsın:Saruboceq:

biz ev yaptırdık canım arabamızı sattık üstüne bankadan kredi çektik evimizi bitirip taşındık
herşeyini ben seçtiğim ve beğendiğim için evim benim gözümde dünyanın en güzel evia.s

Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin canım :nazar:
kredi tl mi aldınız yokda jpy falan mı?

hayırlı olsun canım .güle güle otur. nasıl bi ödeme şekli yaptınız anlatırmısın canım

türk lirası ödüyoruz canım
her ay 600 tl ödüyoruz.3 senelik kredi çektik.allah izin verirse 2011 de borcumuz bitecek

Allah herkesin gönlüne göre ev nasip etsin Sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin. Kredi - borç ödemek zor. bizde kredi ödeyenlerdeniz. bir yandan kredi , bir yandan gurbet elde kirada oturuyoruz bir de bebek ve masraflarımız .. her ay 610 TL .5 sene ödüyoruz ,

kızlarrrr slm
hamarat topiğin hayırlı olsun canım
çok şükür kiracı değilim zor bu devirde walla
rabbim herkese kendi ewini nasip etsin
inş. kızlar sizlerde hayalinizdeki gibi bir ew sahibi olursunuz
sewgiler

9 ay önce evimize göre halımızı perdemizi alıp yerleştik,2 hafta önce taşındık perdeler falan uymadı hadi yenisini diktirdik,yeni halılar aldık
off çok zor valla evleneli 1 sene olmadan ev değiştirdik
şimdiki evimiz daha güzel,bu evi bir satın alabilsek

bende çok istiyoruma.s ama daha tam olarak nerede yerleşik hayata geçeceğiz o bile tam net değil!:uhm:benim de en gıcık olduğum şey eşyaların farklı eve uymaması özellikle perdelerin!CADIARZU

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende istiyorm ama simdi mükün degil
heleki almanyadan ev almak hic ümkün degil bende onun icin trden yazlik istiyorum
bnde cokmu sey istiyorum ki bize yetsin ama keske burdan alabilsek bizde kira derdinden kurtulurduk
keskeeeeeeee offffffffff fisfisfis fisfisfis insallah benimde bir evim olur kiradan kurtulurum

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende istiyorm ama simdi mükün degil
heleki almanyadan ev almak hic ümkün degil bende onun icin trden yazlik istiyorum
bnde cokmu sey istiyorum ki bize yetsin ama keske burdan alabilsek bizde kira derdinden kurtulurduk
keskeeeeeeee offffffffff fisfisfis fisfisfis insallah benimde bir evim olur kiradan kurtulurum

allahım isteyen herkese inşallah nasip eder sonrada bana:Saruboceq::Saruboceq:
canım mersin taraflarında çok uygun fiyata süper yazlık daireler bulabilirsin hemde havuzlu deniz kenarı olan. mersin bu konuda gerçekten gayrimenkul cenneti çünkü aşırı ev var ama talep yok.mersini tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.

canım mersin taraflarında çok uygun fiyata süper yazlık daireler bulabilirsin hemde havuzlu deniz kenarı olan. mersin bu konuda gerçekten gayrimenkul cenneti çünkü aşırı ev var ama talep yok.mersini tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.

evet canım haklısın
mersin yazlık cenneti resmen.anneminde tecede yazlığı vardı sattı canım.çok güzeldi
dediğin gibi havuzlu deniz kenarı
annemde çok uygun bir fiyata almıştı.
gerçekten oralarda uyguna yazlık bulmak zor değil:lepi:

hamarat cım topiğin hayırlı olsun canım..aynen bende öyle bir mutfak istiyorum..keşke herkes hayalindeki eve sahip olsa..ne güzel olurdu..

günaydin herkese
canim bende istiyorum yazlik mersin yada iskenderun bakalimda parabiriktirelim önce

merhaba arkadaşlar bende kiracilar kervanındanım 550+20aidat yani her ay 570tl ev çok güzel ama etrafı kötü.1 sene önce tuttuk eve göre çok uygundu ist.gibi yerde.şimdi malum kriz kira fiyatları düştü ve kira artık fazla gelmeye başladı merkeze yakın yeni binalar 400 oldu taşınmayı düşünüyorum eşimi kandırabilirsem

Back