- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Terbiyesiz adam.Eve çöreklenmiş resmen.Polisle atılsın evden görsün gününü.Tez zamanda kurtulursunuz inşallahAh öyle bi kiraci ki istersen ihtari hergun yolla .yok anacim yok.mahkeme karariyla da cikmicaklar biliyorum. Ancak kolluk kuvettleri kapiya dayanir.ancak onda bile şüpheliyim.
Adam 5kurusum yok diyo.suyum bile kesik diyor.ama cok guzel kumar oynuyor
Gercekten bazi ev sahipleri de , kiracilarda çok fena. Allah iyi insanlarla karsilastirsinİnsanlarda utanma kalmadı ,kul hakkı yememek diye bir kavram kalmadı.Bazıları iyice yüzsüz oldu.İş arkadaşım daha yeni ev aldı.Aynı apartmanda aynı zamanda kiracı.Kızcağız binbir borçla ev aldı ama utanmaz kiracısı yüzünden kendi evine taşınamıyor.Hem konut kredisi ödüyor hem kira ödüyor..Kiracısıda öğretmen hani öyle işsiz güçsüz bir insanda değil.Yüzsüz kiracı birde tehdit ediyormuş mahkemeye verirsen hiç çıkmam diye.Sanki kira sözleşmesi imzaladı diye evin tapusunu aldı.
Size kiraya vermem bu şartlardaSirf birgun bu durumlara dusmemek icin suresiz kira sozlesmesi hazirladim. Ev sahibi onume tahliye taahutnamesi koydu onu da 10 yil sonraya tarihi ben yazdim. Ama biliyorum ki bu kadar temkinli olmama rağmen kalkip bana birgün evi satiyorum çık diyecek. Ya da satacak yeni ev sahibi ile ugrastiracak. Dilerim o gün gelmeden kendi evim olur veya hayirlisyla bu ülkede olmayız ailecek
Yok çıkarabiliyor Sun eninde sonunda çıkıyor avukatimla görüştümKardeş birince derece akraba değil. İkinci derece akraba. Anne baba ve çocuk birinci derece akraba.
ödemediği kira 1300dü, bayrampaşa yıldırımda 2+1 bir ev. davadan sonra kira artımıyla 1500 oldu.Ben şunu anladım insanlara iyilik yapmayacaksın sonra enayi yerine koymaya çalışıyorlar.Covit zamanı bizde eski kiracımıza karşı iyilik yapmıştık ama sonra o bunu suistimal etmişti.Bu devirde 1500 lira kira ne ki kiracınız onuda ödemiyorsa yazıklar olsun.İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz bu başbelasından.
Ay arkadasin ayni ben.İnsanlarda utanma kalmadı ,kul hakkı yememek diye bir kavram kalmadı.Bazıları iyice yüzsüz oldu.İş arkadaşım daha yeni ev aldı.Aynı apartmanda aynı zamanda kiracı.Kızcağız binbir borçla ev aldı ama utanmaz kiracısı yüzünden kendi evine taşınamıyor.Hem konut kredisi ödüyor hem kira ödüyor..Kiracısıda öğretmen hani öyle işsiz güçsüz bir insanda değil.Yüzsüz kiracı birde tehdit ediyormuş mahkemeye verirsen hiç çıkmam diye.Sanki kira sözleşmesi imzaladı diye evin tapusunu aldı.
Maalesef ihtar fayda etmiyor dava lazim.Hatta yeni mülk sahibi olarak kirada artis icinde dava acabiliyorsunuz bildigim kadari ile.3 sene kadar sürüyor.
Arkadasim İstanbulda.Benzer durumdasınız maalesef. .Bu evi gaspeden kişiler nasıl yatağa başlarını rahatça koyuyorlar nasıl uyuyabiliyorlar acaba? Ev sahibin evi satmış alan kişide kiradaysa bi zahmet pilini pirtini topla defol git.Devlet taşınma için 6 ay süre veriyor ama hala yuzsuzce cikmiyor.Sanki sen otur diyemi aldı evini yaniAy arkadasin ayni ben.
Bi ara bu beni taniyormu dedim
Dunya kredi cektim borclandım.babamin tasinin diye verdigi parayi mahkemeye verdim 8bin.yani bu ev benimse ve benim hakkimsa bu kadar borc icin deyken 8bin vermek zorundamiydim?ve kirada yatırmiyor artik.
Yaziklar olsun
Aslinda bunun icin mahkeme bile olmamali.ben evi almisim 1yil olacak polis yada bilirkişi gelip cikarmasi lazim.
Benim haklarim nolacak.iyi adamin evinde oturayim kira vermiyeyim ama adam beni cikarmak icin para döksün.
Onun yuzunden eksiden para çekiyorum ben.sıkıntı yasiyorum.aslada helal etmiyorum. Cok doluyum cccooook
Hay ağzina sağlik bacim.icimdekileri döktün resmenArkadasim İstanbulda.Benzer durumdasınız maalesef. .Bu evi gaspeden kişiler nasıl yatağa başlarını rahatça koyuyorlar nasıl uyuyabiliyorlar acaba? Ev sahibin evi satmış alan kişide kiradaysa bi zahmet pilini pirtini topla defol git.Devlet taşınma için 6 ay süre veriyor ama hala yuzsuzce cikmiyor.Sanki sen otur diyemi aldı evini yaniBen gerçekten anlamıyorum bu utanmazligi.Niye mahkemeyle avukatla uğraşmak zorunda kalıyorsun.Sanki ev alarak büyük bir suç işlemiş gibi durduk yere mahkemeyle uğraş ..Bu kanunları cikarandada kabahat var .Kiracıyı koruyacağım diye bu sefer ev sahibini mağdur duruma düşürüyor.mecburmu kira ödemeye evi varken elin ahlaksizi evine coreklenecek sen evin varken kira vereceksin.sebep???
Çok haklısınız.Bizim de basımızda aynı sıkıntı vardı yakın zamana kadar.Kendi dairemi satmak icin gösteremiyordum bile.Kiraci gelenlere cıkmayacağini söylüyormus bir de.Kanun 6 ay tanıyor evet ama cıkmayınca iste dava acmadan yaka paca da kimse kimseyi cıkaramıyor.İki taraf icinde anlayıstan geciyor aslinda mevzu da nerdee.Arkadasim İstanbulda.Benzer durumdasınız maalesef. .Bu evi gaspeden kişiler nasıl yatağa başlarını rahatça koyuyorlar nasıl uyuyabiliyorlar acaba? Ev sahibin evi satmış alan kişide kiradaysa bi zahmet pilini pirtini topla defol git.Devlet taşınma için 6 ay süre veriyor ama hala yuzsuzce cikmiyor.Sanki sen otur diyemi aldı evini yaniBen gerçekten anlamıyorum bu utanmazligi.Niye mahkemeyle avukatla uğraşmak zorunda kalıyorsun.Sanki ev alarak büyük bir suç işlemiş gibi durduk yere mahkemeyle uğraş ..Bu kanunları cikarandada kabahat var .Kiracıyı koruyacağım diye bu sefer ev sahibini mağdur duruma düşürüyor.mecburmu kira ödemeye evi varken elin ahlaksizi evine coreklenecek sen evin varken kira vereceksin.sebep???
Niyeti kötü olmayan kişi mahkemeyle ugrastirmaz Devlet taşınma için 6 ay mühlet vermiş.6 ay azmı bir yılın yarısı. Yan gelip yatmaz ev ararsa ya da evsahibinin evine çöreklenmeyim derse pekala evde bulur taşinirda.Digeri düpedüz ahlaksızlık .Hiçbir haklı tarafı yokÇok haklısınız.Bizim de basımızda aynı sıkıntı vardı yakın zamana kadar.Kendi dairemi satmak icin gösteremiyordum bile.Kiraci gelenlere cıkmayacağini söylüyormus bir de.Kanun 6 ay tanıyor evet ama cıkmayınca iste dava acmadan yaka paca da kimse kimseyi cıkaramıyor.İki taraf icinde anlayıstan geciyor aslinda mevzu da nerdee.
Satmaktan vazmigectiniz yoksa mahkemelikmi oldunuz,? Evin son durumu ne oldu?Çok haklısınız.Bizim de basımızda aynı sıkıntı vardı yakın zamana kadar.Kendi dairemi satmak icin gösteremiyordum bile.Kiraci gelenlere cıkmayacağini söylüyormus bir de.Kanun 6 ay tanıyor evet ama cıkmayınca iste dava acmadan yaka paca da kimse kimseyi cıkaramıyor.İki taraf icinde anlayıstan geciyor aslinda mevzu da nerdee.
Niyeti kötü olmayan kişi mahkemeyle ugrastirmaz Devlet taşınma için 6 ay mühlet vermiş.6 ay azmı bir yılın yarısı. Yan gelip yatmaz ev ararsa ya da evsahibinin evine çöreklenmeyim derse pekala evde bulur taşinirda.Digeri düpedüz ahlaksızlık .Hiçbir haklı tarafı yok
Sattık kurtuldum sükür.Kiraci cıktı mı bilmiyorum o adam tam serefsizdi cıkmamıs olabilir.Bir de icra dosya sorgusu bakarken kiraci aidatlari ödememis tarafima icra dosyası acılmıs.Sans eseri fark etmesem evi satsam o borc bana kitlenecekti.Ödettim zorla.Satmaktan vazmigectiniz yoksa mahkemelikmi oldunuz,? Evin son durumu ne oldu?
Alan kişi evi görmeden mi aldi.Kiraci göstermek istemiyor demistiniz.Kiraci dediginiz gibi biriymiş gerçektenSattık kurtuldum sükür.Kiraci cıktı mı bilmiyorum o adam tam serefsizdi cıkmamıs olabilir.Bir de icra dosya sorgusu bakarken kiraci aidatlari ödememis tarafima icra dosyası acılmıs.Sans eseri fark etmesem evi satsam o borc bana kitlenecekti.Ödettim zorla.
Evi gördü zoraki sonunda ve kiraci cıkmam dediginde de emlakcı cıkmama lüksü yok 6 ay sonra mecbur cıkacak vs demis kendisine.Alan kişi evi görmeden mi aldi.Kiraci göstermek istemiyor demistiniz.Kiraci dediginiz gibi biriymiş gerçektenKullanan kendisi aidatı size ödettirmeye çalışmış Geçmiş olsun kurtulmussunuz
O zaman birinci derece ibaresini cikartayim anne,baba,kardes diyelim. Gecen ay bizde cok sikinti yasadik bu konuyla alakali. Hukuk burolarinin makalelerinde bu sekilde okudum.Kardeş birince derece akraba değil. İkinci derece akraba. Anne baba ve çocuk birinci derece akraba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?