• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracı derdi

Ben size kesinlikle kardeş için çıkarılamaz demedim. Kardeş 1. Derece akraba değildir dedim. Ki değil bunu avukatınıza sorarak da teyit edebilirsiniz. Sizin bahsettiğiniz emsalde bir dava örneğine rastlamadım. O nedenle size makale örneği sordum. Avukatınızın sizinle paylaştığı kaynakları bizle paylaşırsanız sevinirim.
Makale değil davalara giriyor açıkçası konu sahibi yeni ev almış gitsin elektriğini suyunu kapattırdı ne uğraşacak soğukta dursun kış gunu

Selam hanımlar
Bir derdim var
Ev aldım , kiracılıydı. Konuştuk bak dedim benim annem gelecek burada oturacak çıkman lazım satıştan sonra filan neyse ihtar çek et bakarız dedi
Çektim 6 ay doldu
Bu adam çıkmıyor ben ne yapabilirim ? Çıkmayacak mı anlamadım

En başta tahliye taahhütnamesi imzalatmadınız mı

Makale değil davalara giriyor açıkçası konu sahibi yeni ev almış gitsin elektriğini suyunu kapattırdı ne uğraşacak soğukta dursun kış gunu
Konu sahibi kiracisinin elektriğini veya suyunu kapattiramaz çünkü faturalar kiracının üzerinedir hadi tapuyla yaptı diyelim kiracı tekrar actirir ve ev sahibi suçlu olur bu durumda.

ödemediği kira 1300dü, bayrampaşa yıldırımda 2+1 bir ev. davadan sonra kira artımıyla 1500 oldu.
kadın eve apar topar bir günde taşınmıştı, artık düşüncem başka bir evde de aynısını yaptığı ve zorla çıkarıldığı yönünde.
ve biz farklı bir şehirde yaşadığımız için kadını hiç görmedik, aynı binada amcamlar yaşıyor onlar gördü sadece..
bazen kapıya dayanan ev sahiplerine hak veriyorum, insanın gidip kendi evini parçalayası geliyor. ev fiyatları olmuş 2-3 milyon, bu muamele için mi avukatlara para yağdırmak için mi para bağlıyoruz.
Yildirim cok lüks 1500 e ev imkansiz ben de yakin oturuyorum bodrum kac 3 sene önce oyleydi

bizim evimiz eski biraz ama muhit değerli. ve bodrum kat da değil 5. kat
düşünün yani. babam geçen 2 buçuk olsun bari dedi diye "bekle yaparsın" demiş kadın :KK70:
Edepsiz ya bnm evimdede çirkef kiracı vardi arsızliklarindan neler yaşadım 2.5 a yer mi var ? Baba ogula vermiyor

Edepsiz ya bnm evimdede çirkef kiracı vardi arsızliklarindan neler yaşadım 2.5 a yer mi var ? Baba ogula vermiyor
valla davalar oldu ödeyeceğim dedi diye kapandı.
Allahtan önceki kalan kiraları bir şekilde ödedi ama yine geciktirmeye başladı
böyle uğraşmakta çok zor. ben küçük yerde yaşıyorum burada bile 3ten az kira kalmadı.

Göçmenmisiniz? Bizim oralar çok pahalı başka evim yok ben geçeceğim diyin satıyoruz diyin
Bizim kiracı o kadar kiskancti ki haraç mezat satalım istedi

Back