Kiracı derdi

Makale değil davalara giriyor açıkçası konu sahibi yeni ev almış gitsin elektriğini suyunu kapattırdı ne uğraşacak soğukta dursun kış gunu

En başta tahliye taahhütnamesi imzalatmadınız mı

Makale değil davalara giriyor açıkçası konu sahibi yeni ev almış gitsin elektriğini suyunu kapattırdı ne uğraşacak soğukta dursun kış gunu
Konu sahibi kiracisinin elektriğini veya suyunu kapattiramaz çünkü faturalar kiracının üzerinedir hadi tapuyla yaptı diyelim kiracı tekrar actirir ve ev sahibi suçlu olur bu durumda.

Yildirim cok lüks 1500 e ev imkansiz ben de yakin oturuyorum bodrum kac 3 sene önce oyleydi

bizim evimiz eski biraz ama muhit değerli. ve bodrum kat da değil 5. kat
düşünün yani. babam geçen 2 buçuk olsun bari dedi diye "bekle yaparsın" demiş kadın
Edepsiz ya bnm evimdede çirkef kiracı vardi arsızliklarindan neler yaşadım 2.5 a yer mi var ? Baba ogula vermiyor

Edepsiz ya bnm evimdede çirkef kiracı vardi arsızliklarindan neler yaşadım 2.5 a yer mi var ? Baba ogula vermiyor
valla davalar oldu ödeyeceğim dedi diye kapandı.
Allahtan önceki kalan kiraları bir şekilde ödedi ama yine geciktirmeye başladı
böyle uğraşmakta çok zor. ben küçük yerde yaşıyorum burada bile 3ten az kira kalmadı.

Göçmenmisiniz? Bizim oralar çok pahalı başka evim yok ben geçeceğim diyin satıyoruz diyin
Bizim kiracı o kadar kiskancti ki haraç mezat satalım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…