E egeguzeli212 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2021 223 78 35 25 Aralık 2021 Konu Sahibi lilay5 #81 nscckts .!.: oyle de boyle de gunaha gırıyorsunuz nasıl olsa derken ? ev alırken neden gunaha gırılıyor kı Genişletmek için tıkla... Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz
nscckts .!.: oyle de boyle de gunaha gırıyorsunuz nasıl olsa derken ? ev alırken neden gunaha gırılıyor kı Genişletmek için tıkla... Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.409 127.873 38 25 Aralık 2021 Konu Sahibi lilay5 #82 egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... alemsınız ya kıracı yanlıs bırsey yapıyorsa gunaha o gırıyor yanlıs bırseyde de ev sahıbı olarak haklarınız var haklarınızı koruyabılırsınız
egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... alemsınız ya kıracı yanlıs bırsey yapıyorsa gunaha o gırıyor yanlıs bırseyde de ev sahıbı olarak haklarınız var haklarınızı koruyabılırsınız
Paticikk Şışt Alerjim Var Kayıtlı Üye 21 Aralık 2021 634 1.592 25 Aralık 2021 Konu Sahibi lilay5 #83 Yani avukata danışın illa ki çıkarır avukat siz haklısınız
Bloss Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2019 5.451 19.803 26 Aralık 2021 Konu Sahibi lilay5 #84 egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ?
egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ?
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.409 127.873 38 26 Aralık 2021 Konu Sahibi lilay5 #85 Bloss .!.: Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ? Genişletmek için tıkla... ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha
Bloss .!.: Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ? Genişletmek için tıkla... ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha
Bloss Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2019 5.451 19.803 26 Aralık 2021 Konu Sahibi lilay5 #86 nscckts .!.: ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha Genişletmek için tıkla... Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış N nscckts .
nscckts .!.: ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha Genişletmek için tıkla... Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış N nscckts .
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.409 127.873 38 26 Aralık 2021 Konu Sahibi lilay5 #87 Bloss .!.: Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış N nscckts . Genişletmek için tıkla... ya cıkmam evden dıyordur ya kırayı gec verıyordur ev sahıbıde gelmısıne gecmısıne ılgınc seyler soyluyordur ondan gunaha gırıyorum dıyordur o cumleye ancak bu kadar mantık kurabıldım
Bloss .!.: Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış N nscckts . Genişletmek için tıkla... ya cıkmam evden dıyordur ya kırayı gec verıyordur ev sahıbıde gelmısıne gecmısıne ılgınc seyler soyluyordur ondan gunaha gırıyorum dıyordur o cumleye ancak bu kadar mantık kurabıldım