Kiracı çıkmıyor, bir akıl verin hanımlar

Evet başka bir sitede evin duvarlarını yık öyle çık, depozito hasarı karşılamasın yazanlar gördüm.
Yuhki ne Yuhh senelerce uyguna otururken iyi ev sahibi çık deyince duvarı kapıyı parçala

Evet başka bir sitede evin duvarlarını yık öyle çık, depozito hasarı karşılamasın yazanlar gördüm.
Yuhki ne Yuhh senelerce uyguna otururken iyi ev sahibi çık deyince duvarı kapıyı parçala
Terbiyesizler ya. Ne ayip. Çık denilince bile insan orda durmak istemez. Bunlar bi de evi yikip cikio.

Faiz bulaşmasın derken? Parasi bankada durunca faiz mi bulasiyo ?
Hayır faiz bulaştığı için değil banka ile iş yapmayı asla sevmez faiz işi yapan banka da benim param durup işlemesin orda diyor. Bu konularda çok hassastır. Bankamatik kart ile bile alışveriş yapmaz is yeri parayı gününden önce alırsa bankadan faiz ödeyecek bunda benim de katkım olacak diye hep nakit yapar işini. Keşke bende onun gibi olabilsem

E babanız evsahibi olduğuna göre her yıl kiraya üfe- Tüfe (üretici-tüketici faiz endeksi) üzerinden zam da yapmıyor demek ? Yani evsahibi olarak kiraya asla zam yapmıyor çünkü zam da enflasyon faiz farkı demek? Öyle mi? Bu kadar hasassa böyledir yani herhalde

Sizin o 50 lira 100 lira dediğiniz miktarlar hiç komik değil aslında olması gerekendi. Ama şuan herşey pahalilastigi için tabi ev sahipleride kiraları yükseltiyor. Bazıları ise tam firsatci oldu böyle insanları Allah ıslah etsin . Arkadaşın dediği gibi eşyalarınızı alıp depoda bekletebilirdiniz. Çünkü bu zamanda bütçeye uygun ev bulmakta zor kiraciyada Allah yardım etsin ne diyelim

Ben yanlış biliyormuşum hiç zam yapılmamış bugün öğrendim

Ben yanlış biliyormuşum 5 yıldır hiç zam yapılmamış. Bu durumda haklılık payı artabilir mi

ablama ev sahibi bugun (tüfe+yi-üfe/2-Geçen yılın aynı ayına gore ) ne formülü anlamadım bilen aydinlatsin lutfen:)diye bir yöntemle zam yapmaya calisiyor yüzde 70 zam oraniyla))) gecen sene 80 tl az zam yaptım diyormuş birdeay dedim bu ne demek yasal oranla yapmali valla ev sahipleri de şaşırdı artık.

Ne bu sinir?
Bir buçuk ayda insanları beş kere aramak gayet sıkıştırmaktir haftalık aramissiniz çık deyince ev bulunup tasinilmiyor zaten kanunen haklısınız altı ay oturma hakkı var o zamana kadar burdakilere mi kızacaksiniz kayın babanızın evini bu kadar sahiplenmeyin iki gün sonra kurula kurula bizim evimiz diye gelirler lanet edersiniz kiracıyı çıkarttığıniz güne :))

Herkesin aile yaşantısı sizinki gibi olmak zorunda değil. Herkes sizinle aynı mantalitede değil .
Ayrıca 1 kez konuşmak yeterliydi ama ne oldu ? Açmadı. Biz de insan gibi konuşmak istedik. Erken haber verip zor duruma düşmesin dedik. Demek ki zor duruma düşmek istiyor bu durumu da hukuki olarak çözecekler.

Bence siz zevkinize göre başka bir ev tutup bunlara da kira yükseltme davasi açın.( Tam adını bilmiyorum. 5 yıldan sonra açilanindan) Nasılsa her türlü o ev yetismeyecek bari kira yükselince kendi kiranizi yeni kiracinin vereceği kiradan karsilarsiniz

Bizimde evimiz vardı. Kiracı kirayı ödemiyor babam çık diyor çıkmıyordu. Aylarca bizi uğraştırdı en son mahkemeye verdik hala çıkmıyordu. Babam eşinin patronuna ulaşmış tanıdık aracılığıyla kadın özelde çalışıyordu durumu anlatmış patronda demiş böyle birini çalıştıramam vs o hafta apar topar çıktılar işten kovulmamak için. Yemin ederim eşine dostuna rezil etmek gerekiyor bazende. Bu arada bende şu an kiracıyım. Evim vs yok. Ama asla bu kadar çirkef olamam.

Babam evini kiraya vermiyor 1 defa verdi ondada kiraya zam yapmadı 2 yıl oturdu aynı fiyat üzerinden kiracı. Yani herşey de illa muhalefet olacak bişey arama derdinde olmasanız. Size ne insanların hassasiyetinden size zararı mi dokunuyor insanlar yaşantısında bazı şeylere dikkat etmeye çalışınca.

Kiracıya her yıl taşınma zorunluluğu doğmuş, o kadar sinirlenmesine şasirmamali o zaman... muhalefet değilim hanımefendi bir soru sordum sadece...maaşıma kira gelirime zam yapma demeden faiz konusunda çok hassas değil komik olunuyor bence . Ayrıca ulkecek batışımız da bu yalancı hassasiyetler yüzünden olunca bana da gayet zararı var, hiç kusura bakmayın...

Daha içine girmediginiz aileyi ve evi bu kadar sahiplenmeyin nerden çıkardınız eşimin ailesinin evinde kaldığımı ?

Yasal olarak şu an süresi dolmadan çıkaramazsiniz beklemesi gereken ve zor duruma düşen siz olmussunuz

Nisanlısın mal senin degil ,nisanlının ailesinin malı.
1.5 ayda 4-5 kez neden aranıyor?Mayısta kontratı biten adam?Bi salın adamı.

Bunu anlatmaya calısıyorm
Haber vermis 1.5 ay da 4-5 kez neden arıyosn adamı?
Mayısta kontratı bitiyormus bi sal
Konu sahibi evin tapusunu üzerine almıs evlenmeden galiba
Ama sadece oturma hakkı verilmis ona.
Öyle bi sahiplenmşki malımda malım

Nisanlısın mal senin degil ,nisanlının ailesinin malı.
1.5 ayda 4-5 kez neden aranıyor?Mayısta kontratı biten adam?Bi salın adamı.
Ben de bu kafayı anlayamıyorum işte evlenmeden aileyi savunup başkasının ailesini tanımadan konuşmak , onlara ait olan mal kendininmiş gibi davranmak falan çok acayip bir içlerine gir önce o aileden değilsin daha adama altı ay öncesinde haber vermiş olmaları evden cikma zorunluluğu getirmiyor ki daha adamın Mayıs'a kadar çıkmama hakkı var haftalık aramışlar yok davaya veririz falan bende çıkmazdim ev bulmak bir ayda oluyor mu ? Çık deyince çıkacak kiracı mantığa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…