- 21 Ağustos 2015
- 31.479
- 95.392
- 37
-
- Konu Sahibi possibleornot
Ya arkadasım var ofiste 2 haftador arıyor yokkBen de bu kafayı anlayamıyorum işte evlenmeden aileyi savunup başkasının ailesini tanımadan konuşmak , onlara ait olan mal kendininmiş gibi davranmak falan çok acayip bir içlerine gir önce o aileden değilsin daha adama altı ay öncesinde haber vermiş olmaları evden cikma zorunluluğu getirmiyor ki daha adamın Mayıs'a kadar çıkmama hakkı var haftalık aramışlar yok davaya veririz falan bende çıkmazdim ev bulmak bir ayda oluyor mu ? Çık deyince çıkacak kiracı mantığa bak
Ay yakında evin oraya gidip adamla kavga edecek elinde kapı gibi sözleşme var adamın insanlar onların keyfine göre hareket etmek zorunda mı bı de hukuki süreç başladı diyorBunu anlatmaya calısıyorm
Haber vermis 1.5 ay da 4-5 kez neden arıyosn adamı?
Mayısta kontratı bitiyormus bi sal
Konu sahibi evin tapusunu üzerine almıs evlenmeden galiba
Ama sadece oturma hakkı verilmis ona.
Öyle bi sahiplenmşki malımda malım
Size eşinizin ailesinin evinde kaldığınızı söylemedim. Herkes sizinle aynı mantalitede değil dedim. Ayrıca sahiplenip sahiplenmeyeceğimi size mi soracağım ?Daha içine girmediginiz aileyi ve evi bu kadar sahiplenmeyin nerden çıkardınız eşimin ailesinin evinde kaldığımı ?
Yasal olarak şu an süresi dolmadan çıkaramazsiniz beklemesi gereken ve zor duruma düşen siz olmussunuz
Böyle bir saçmalık yok işte evdeki kişiyi kafasına göre cikaramazsin ki hadi senle işim bitti diyeYa arkadasım var ofiste 2 haftador arıyor yokkEv sahibi gün asırı arıyor ,ay sonu cıkarsın dimi diye!
Valla sonunda ver sunu bi haslayayım dedim
Öyle sinirlendim
Ayıptır ya
açık açık yazdım. Bu süreçte maksimum 5 kez aranmıştır. Sebebi de sadece ikisinde telefonları açması.Ya arkadasım var ofiste 2 haftador arıyor yokkEv sahibi gün asırı arıyor ,ay sonu cıkarsın dimi diye!
Valla sonunda ver sunu bi haslayayım dedim
Öyle sinirlendim
Ayıptır ya
Yok bence sen çok heyecanlısin ben gayet iyi anlıyorum ne okuduğumu bu kadar buldumculuga gerek var mıSize eşinizin ailesinin evinde kaldığınızı söylemedim. Herkes sizinle aynı mantalitede değil dedim. Ayrıca sahiplenip sahiplenmeyeceğimi size mi soracağım ?
Ben yasal süre dolmadan kapı dışarı atmayı düşünüyorlar da demedim.
Siz okuduğunuzu iyi anlayamıyorsunuz sanırım.
Oturduğumuz semti, evin lokasyonunu bilmeden konuşmak asıl çiğ hareket.Böyle bir saçmalık yok işte evdeki kişiyi kafasına göre cikaramazsin ki hadi senle işim bitti diye
Tabi ki tapuyu üzerine alacak halı yok kiracinin haber verdin ev buldu taşınma hazırlığı falan üç dört ay ver karşındakine yani o kadar süre bı şekilde hukukunuz var çık çık diye aramak çok çiğ bir hareket
Birde diyorlar ki ben bu evi üç katına veririim iyi h*lt edersiniz hak etmeyen evlerin kirası bilmem kaç lira olmuş bu adaletli mi
Terbiyesizliğinize gerek var mı ?Yok bence sen çok heyecanlısin ben gayet iyi anlıyorum ne okuduğumu bu kadar buldumculuga gerek var mı
Bu ev olayı senin epey hoşuna gitti kır papatyasıAy yakında evin oraya gidip adamla kavga edecek elinde kapı gibi sözleşme var adamın insanlar onların keyfine göre hareket etmek zorunda mı bı de hukuki süreç başladı diyor
Adamın damarına o kadar basmışlar ki cikasi varsa çıkmamistir
Ayy beni niye üzsün :)Bu ev olayı senin epey hoşuna gitti kır papatyası
Ayrıca biz nasıl hareket etmesini bilen insanlarız. Kimsenin kapısına gidip kavga etmeyiz. Onu senin o güzel hayal gücün öngörüyor.
Ve evet işi yasal yollardan çözeceğiz. Hak hukuk hakkında ahkam keserken işi kavga yoluyla halletmiyor oluşumuz seni epey üzdü sanırım.
Ahahahah. Benim mi uğraşım yokAyy beni niye üzsün :)
Oturup hiç görmediğim birinin kavga etmediğine niye üzüleyim bu nasıl bir düşünce sizi kiskaniyor muyum yoksa kesin kıskanıyorumdur
Konuyla alakası yok ama nişan ve evlilikten başka hayatınızda bir uğraş var mı bir işiniz falan bence ona yoğunlaşın
Öpüyorum seni çok yeni gelinlerin tatlış telaşlari naparsinAhahahah. Benim mi uğraşım yok
Ah kır papatyası. Beni güldürdün sabah sabah. Allah’ta seni güldürsün. Senin içi boş yorumlarınla vakit geçirdiğim için böyle düşünmüş olmalısın, haklısın. En iyisi artık seninle muhattap olmamak.
Aynen Allah herkese gönül ferahlığı versin , fesat ve laftan sözden anlamayan insanlardan korusun. Azıcık iyi niyetli olsaydın pembik kahve fincanlarımızda Türk kahvesi içerken yüzüklerimizin kararlarını, evimizin varaklarını konuşurduk. Ah kır papatyam ne güzel olurdu.Öpüyorum seni çok yeni gelinlerin tatlış telaşlari naparsin
Peki hala seni kıskandığımı kayınbabanın evinde oturduğum için fesat olduğumu düşünmen küçücük bir dünyan var ben genellikle vizyonlu insanlarla arkadaş oluyorum :))Aynen Allah herkese gönül ferahlığı versin , fesat ve laftan sözden anlamayan insanlardan korusun. Azıcık iyi niyetli olsaydın pembik kahve fincanlarımızda Türk kahvesi içerken yüzüklerimizin kararlarını, evimizin varaklarını konuşurduk. Ah kır papatyam ne güzel olurdu.
Vizyonlu olduğunu nickinden anlamıştım kır papatyam. HoşçakalPeki hala seni kıskandığımı kayınbabanın evinde oturduğum için fesat olduğumu düşünmen küçücük bir dünyan var ben genellikle vizyonlu insanlarla arkadaş oluyorum :))
eheheh neyse sıktı bence konun sana iyi forumlarrrr
Bu ev olayı senin epey hoşuna gitti kır papatyası
Ayrıca biz nasıl hareket etmesini bilen insanlarız. Kimsenin kapısına gidip kavga etmeyiz. Onu senin o güzel hayal gücün öngörüyor.
Ve evet işi yasal yollardan çözeceğiz. Hak hukuk hakkında ahkam keserken işi kavga yoluyla halletmiyor oluşumuz seni epey üzdü sanırım.
Ben yanlış biliyormuşum 5 yıldır hiç zam yapılmamış. Bu durumda haklılık payı artabilir mi
ablama ev sahibi bugun (tüfe+yi-üfe/2-Geçen yılın aynı ayına gore ) ne formülü anlamadım bilen aydinlatsin lutfen:)diye bir yöntemle zam yapmaya calisiyor yüzde 70 zam oraniyla))) gecen sene 80 tl az zam yaptım diyormuş birde ay dedim bu ne demek yasal oranla yapmali valla ev sahipleri de şaşırdı artık.
Bize bı oturdugumuz evde 11 ayda oğlumu evlendirecem demişti. Çıktık Allah'tan bulsunKusura bakmayın 6 yıl önceden öngörülü olup oğlum evlenir diye kiraya verdiği için. 6 yıl boyunca boş kalmalıydı çünkü oğlu elbet bir gün evlenecekti.