• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kincimisiniz? affedicimi ?

kinci mi? affedici mi?

• kin tutarim

OY: 81 42,6%
  • affederim

OY: 109 57,4%

• Ankete Katılan
    190
Hiç kin tutmam affederim .Bir adım gelenin tekrar beni kırmayacağını düşünüyorsam, 10 adım giderim.İlerde bir gün canımı tekrar yakacağını düşünüyorsam sadece affederim.
Sürekli hata yapanları affederim , ama görüşmeyi keserim.Kin tutmam iyiki de öyle :smiley-cool:

yengeç burcuyum,uzun süre birisiyle küs kalamam,affederim,lakim ömür boyu ölsem unutmam bana yapılanları,eh biraz da kin tutarım.her görüşümde de gelir aklıma,ama belli etmem. berbat bir özellik,sevmiyorum hiç....

affediciyim arkadaşlar,tipik balık burcu işte,hemen yumuşarım

ben affetsem ALLAH affetmez :) şaka biyana ben affetmem.. nefret ettim mi bir kere bitmiştir...........

duruma,konuya,kişiye göre değişir...
ama yapılan iyiliği de asla unutmadığım gibi,kötülüğüde unutmam söz konusu değildir!

Ben affetmesini bilmem..
Kinci olduğum pek söylenemez
ama yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmayan bir yönüm vardır..

kime kızdığıma göre değişir
bazı insanları daha kolay affedebiliyorum bazılarınıda siler atarım hayatımdan

Kinciyimdir sevmem bu huyumu ama
ne yapılan iyiliği unuturum nede kötülüğü
kin tuttuğum zamanda birdaha o insanla asla
yüz yüze bakmam bitmiştir benim için :1no2:

:1no2:kinciyim malesef yapılanı hazmedemiyorum:mymeka:
deve kini var bende

ben affediciyim aslında ama devamlı kötülük görüyorsam kinci olabiliyorum...

çok çabuk öfkelenirim.:kızgın:.saman alevi gibi hemen geçer.. yalnıııııııııııız.bir huyum varki eğer birisinin art niyetli hareketleri sürekli olarak devam ederse.işte o zaman çok ama çok kinciyimdir ..koksunlar bendenkaydirigubbakcemile

ben hiç kin tutmam yani yapamam hemen affederim
ama ihanet gibi şeyleri değil!!!!

Back