• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kincimisiniz? affedicimi ?

kinci mi? affedici mi?

• kin tutarim

OY: 81 42,6%
  • affederim

OY: 109 57,4%

• Ankete Katılan
    190
yahu hiç kin tutmuyorum.çok kızıyom bazen kendime:oklava:

eğer affetmem için en küçük bir çaba bile gösterdiyse affederim amaaaa unutmammm

her ne kadar affediyor gibi görünsem de fırsatını kollarım ve acısını çıkarırım içimde kolay kolay affetmem hiç bir şeyi

Yapilan seye bagli..Ama haketmedigim birseyse haksizliksa kin tutarim...Yani Kinciyim'dir..... :))))

geregınden cok cok cok daha kolay affederım hemde

kın tuttugum 2 kısı var dunyada.. fazlasıyla hakedıyorlar onlarda ben ıkıncı yapmaz heralde =)

kinci değilimdir ama eğer bir kötülük yapıldıysa o kişiyi unutmam çünkü çok duygusalımdır..yardım etmek konusunda hat safhada safımdır böyle mutlu olurum çünkü..ama eğer aptal yerine koyulduysam ve bunu farkettiysem o kişiyi unutamıyorum..işte böyle..a.s.

kinciyimdir bir kere kin tutarsam affetmem çok ama çok zordur

bana gerçekten zarar verecek bişey yapıldıysa kin tutarım,yapılanı unutamam ve o insandan soğurum zaten..ama önemsiz,o anlık bir mevzuysa hemen yumuşarım

bende her ikiside var aslında içimden kin tutarım ama dışımdan mecbur affetmiş gibi gözükürüm. yada tamamen affederim ya da kinimin önüne geçemem yani çok karışığım bu durumda

maalesef hiç kin tutamıyıorum :( canımı acıtan olursa da yine kin tutmam sadece onu hayatımdan sonsuza dek çıkarırım

Back