• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kincimisiniz? affedicimi ?

kinci mi? affedici mi?

• kin tutarim

OY: 81 42,6%
  • affederim

OY: 109 57,4%

• Ankete Katılan
    190
istesem bile kin tutamıyorum.aslında bazen gerekli diye düşünüyorum ama ben hiç kin tutamıyorum.............

Kinciyimdir ben de .. benneyaptımki
unutamam asLa,bazen hiççç hoşLanmıyorum bundan ama yapı işte eLden bişi geLmiyoo..
affederim de tabi hani ömür boyu küs kaLim değiL ama unutmam,istesem de unutamamm.. fisfisfis

bende hayatta kin tutmam yapılanı unuturum..Yapılanı Allah'a havele etmek en doğrusu bende öle yapıyorum

çok kinciyimdir.hiç affetmem unutmam hiçbişeyi.iyiyide kötüyüde.:umursamaz:

kinci değilken kinci oldum son bir senedir yaşadıklarımdan eski halimi özlüyorum kinci halim sayesindede sinir sahibi oldum mafoldumben

kin tutmamak gerekir zaten hic tutamam beceremem üc gün sonra unuturum olani ama bazi insanlar kredilerini tükettigi zamanda geriye dönüs olmuyor bu kin tutmak degil artik bardagi tasiran son damla olsa gerek

Hayatımın hiçbir döneminde kimseye kin tutamadım,kişi hakkında kötülük düşünemedim. Ama, tavır koyup mesafe bırakırım o ayrı. Fakat bir kişi var ki, kin besleyebilmek için neler vermezdim. O'na bile kin tutamadım ya ben ne diyeyim kendime bilmem. Messengerda karşılaşınca bile ağzım kulaklarıma varıyor sevinçten, rastladım diye. Yuh bana yuh laelaelaelaelaelülülülülülü

çok kinciyimdir çoook. bir kere kızdım mıı kolay kolayy yumuşamam... ama kolaycada kızmam

çok çabuk affederim,kin tutmam....
ama bazen keşke azıcıkda olsa kin tutabilsem dediğim de olmuyor değil...

Back