• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kincimisiniz? affedicimi ?

kinci mi? affedici mi?

• kin tutarim

OY: 81 42,6%
  • affederim

OY: 109 57,4%

• Ankete Katılan
    190
ben hiç kinci değilimdir ne kadar kızmış olursam olayım bana bir adım gelene 10 adım giderim ama yapılan iyilikleride kötülükleride hiç unutmam ve o kişiye karşı hep temkinli davranırım

Aslında affediciyim..fisfisfis
Ama kötü niyetle yapılmış ufacık bir şey bile olsa, kalbim minnacık da kırılsa affetmem!:kızgın:
Ne ve kim olursa olsun!:1closedeyes:
Benim için önemli olan niyettir.:kahve:

Bende affediciyimdir.bazen kendi kendime kızıyorum neden hemen affediyorum diye .çabuk sinirlenirim ama iki tatlı sözde yelkenler suda :utangac:

hayır hiç kinci değilimdir. çok büyük bir hata yapılmadığı sürece bir gülümsemeye tav oluyorum hemencecik kalbim yumuşuyor herşeyi unutuyorum. aay çok iyi kalpliyim ben yaaaaaaa :asigim: :roflol:

kesinlikle affedici..
tek bi konu var affedemediğim,affedemeyeceğim onun dışında her şeyde affediciyim

Kin tutmam ama hırsımı ıcımde kolay da susturamam.Hırs ıle kin aynı kefeye konurmu bılmıyorum ama cok uc noktada bı sey degılse cok kolay affederım.Uc noktada bıle olsa yınede aklıma geldıkce hırslanırım ama kin tutmadıgıma ınanıyorum...

malesef değilim:kızgın:
çok kızıyorum bu huyuma ama kin tutamıyorum
her ne kadar sert bi mizacım olsada çok yumuşak yüzlüyüm :smiley-cool:

herşeyi dert etmemm sorun etmem kolay kolay
hataları görmemezlikten gelirim ama hayatımda birinin üstüne çizik attımmı aslaa o kişiyle alakam olmazz ölse bile cenazesine gitmeyecek kadar
yanii kolay kolayy kimseyi çıkarmam hayatımdan ama çıkardımmı aslaa giremezz gerii

affedici maalesef arkadaşlarım bu huyuma çok kızıyorlar ama yapım bu hemen yumuşuyorum...

Ben kendimi affedici bilirdim ama evlenip kaynanamla tanışınca hiçte öyle olmadığımı gördüm. Kinciymişim meğer ben.
Yada kaynanamın bana yaptıklarını en affedici insan bile olsa kaldıramaz kinci mi olur acaba?

kinciyimdir ama gerçekten insanı yıpratan bi durum bunu yenmek için çok çaba sarfediyorum. buara bir kitap okuyorum.'bağışlayın ve unutun diye'okuyan varmı bilmiyorum levıs semedes'in kindarlık üzerine yazılmış harika bi kitap ama işe yarar mı zaman gösterecek

hiç kinci değilimdir affedici yanım çok kuvvetlidir bana bir adım gelene 10 adım giderim ama eğer bir kişiyi tamamiyle hayatımdan sildiysem bir daha görmem ve duymam ama oturup ona kinlenmem
başta kızar sonra unuturum

ben de hiç kinci değilimdir. Olay her ne olursa olsun kin tutmam
affetmem belki ama kendimi de kin tutarak ofkemı bilemem.

Bir kac ufat hataya hic kin beslemem ama yaptiklariyla haddini astilarsa af yoktur. Utanmadan o kisi ya da kisiler gelip yüzsüzlük yapiyorlarsa hic yüz vermem . Ama icimde onu pek düsünmemeye calisirim ama af etmem.
Hayatima kara carsaf acanlar simdi anlasin, benim iyi niyetimi nasil kullandiklarini.lülülülülülü

Bir anlik sinirlenirim, kin tutmam tutamam zaten dayanamam, affederim...

Back