• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kincimisiniz? affedicimi ?

kinci mi? affedici mi?

• kin tutarim

OY: 81 42,6%
  • affederim

OY: 109 57,4%

• Ankete Katılan
    190
kin tutmak iyi birsey deil ya ben keske tutmasam diyorum cunku olan bana oluyor ben kin tutup kendi canimi SIKiyorum.

Kinciyim iyibirşey olmasada. Unutamıyorum maalesef.

Hayatımda birkez affettim onada pişman oldum.

Bazen öyle şaşırılır durumlar oluyor ki , aoan ki tepkiniz kızkınlıkla başyıp kinciliğe kadar uzanıyor, ama ben yinede zamanla yumuşayıp affediyorum. En güzeli de bu herhalde...

olaya göre,yapılan kötüleğe göre değişir aslında..ama genelde yapılan kötülükleri unuturum yada çok yaralanmadıysam unutmaya çalışırım....:çok üzgünüm: ama yapılan iyiliği ASLA UNUTMAMMM...a.s

ben affediciyimdir kolay kolay kimseden nefrt edip kin duymam
fakat gerçekten damarıma basılırsa
yanımda can çekişirken görsem
asla dönüp bakmayacak kadar kinlenirim
hayatımda kinlendiğim bir kişi var aynı durumda olsa dönüpte bakmam bile

Hep affedici olmuşumdur,insanlara hep ikinci bir şans veririm ama o şansıda boşa çıkardıysa affetmem zordur yinede affetmem demiyorum sadece bazı hassas taraflarım zaaflarım vardır,damarıma basılırsa bu zayıf noktalarımdan vurulursam canım dediğimi bile silerim ve aslaaaa affetmem:1closedeyes:

her nekadar arkadasa kirilsamda o kimse bana tekrar yaklastiginda kollarimi acarim kin güzel bir sey deyildir ayni hatayi bende yapa bilirim ve afedilmek isterdim.
konu Ihanetse esler arasinda onda ne af ne özür kabül görmez

kolay kolay kımseyle aramı bozmam ama bozulursa kın tutarım ve ona kınımı gostermek için elımden gelenı yaparım kınımden kurtulamaz yaptıgı seyı yanına bırakmam

Keşke Yelizcim Lizteye Bir De Adamina Göre Degişir şikki Koysaydin
Kinci Degilimdir Ama Yapilani Hiç Unutmam Asla Unutmam Ama Benimö Için Biri Bitmişsie Bitmiştir çoks Evsemde Silerim Hiç Dinlemem Ama Sakin Adamina Göre Degişir Dedim Diye Menfaatci Demeyin Degilim çünkü Ama şöyle Insnalarida Açikcasi Affetmeye Layik Bulmuoyrum : önce çok Sevip Gibi Görünüp Sonradan Da Ne Oldugunu Bile Söylemdn Bir Anda Sen Hayatimda Yoksun Tarzi Yaşayan Bu şeklde Insanlari Silen Birinind E çok Nazik Oldugunu Söyleyemeyecegim

Back