• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

sinem, sarıcivciv, nisanım58,akasha, denizkızıl,ulviye64, p_nr

coook teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Gelinliğin cok güzell herşeyi..Cok guzelsinizz Allah bir ömür mutlu etsın..Birşey sorucam Gelınlıgının fiyatı ne kadar

gelinlik baya bir işlemeli yaa kaç lira:)

teşekkürler , gelinlik 2100 ytl kızlarr :gitme:

gelinliğine bayıldım ne kadar güzel birşey öyle RABBıM mutluluklar versin bende kapalıyım ve evlenirken seninki gibi bol işlemeli parlak bir gelinlik istiyorum

güzelliğin e evliliğine :nazar: değmesin.............
mutlu mutlu bir ömrünüz olsun...........
mutluluklar.............

Çok güzel bir gelin olumuşsun :asigim:
Ömür boyu mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan

çok güzel görünüyorsun falan lafları hep yalan kız suratını göstermemiş ki adam akıllı mutlu oldugunu anlayın.bence cok saçma yaptığı

maşaallahhh canım çok güzel bir gelin olmuşsun....
kına elbisende ayrı muhteşem çokta yakışmış.....
Allah mutluluğunu daim etsin bir yastıkda kocayın inşaalahh....

beyyine, a_seyma, edenizzz, kedi, hamarat33, xxxela ve senayda
teşekkr ederiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaarrrrrrrr opuyorumnanaktan

çok güzel görünüyorsun falan lafları hep yalan kız suratını göstermemiş ki adam akıllı mutlu oldugunu anlayın.bence cok saçma yaptığı

evet burcu55 , gelinlikli fotomu da mutsuzluğumu paylaşmak için koydum zaten

zemuszemus zemuszemus zemuszemus laelaelaelaelae

mrh..baştan sona kadar okudum yazılanları..hepsine katılıyorum...gelinliğini dikdirmişsin acaba nerde diktirdin istanbulda,tam olarak ismi adresi verebilirmisin canım..çok titiz çalışmışlar gibi...birde pembe abiyen tesettür kıyafetimiydi yoksa boleroyu sen mi dikdirdin üstüne...inan çok muhteşem olmuş..buna benzer bişey bulabilirmiyiz yani verdiğin adresleri gezersek..yoksa senmi kombine ettin bunu....birde ne kadar tuttular gelinlik ve abiye..

gelinliğin çok hoooşşş benim istediğim modelden...
Çok tatlısın canım yaa Allah mutluluğunu daim etsin siz köklendikçe aşkınız meyvelerinizle çoğalsın Rabbim huzuru yuvanızdan eksik etmesin...
Darısı başıma
:kedi:

ebrar0303, cimcime eses, beyaz 16 coook saolun, allah tüm dileyen hatun kızlara nasib etsin inşşş opuyorumnanaktan

mrh..baştan sona kadar okudum yazılanları..hepsine katılıyorum...gelinliğini dikdirmişsin acaba nerde diktirdin istanbulda,tam olarak ismi adresi verebilirmisin canım..çok titiz çalışmışlar gibi...birde pembe abiyen tesettür kıyafetimiydi yoksa boleroyu sen mi dikdirdin üstüne...inan çok muhteşem olmuş..buna benzer bişey bulabilirmiyiz yani verdiğin adresleri gezersek..yoksa senmi kombine ettin bunu....birde ne kadar tuttular gelinlik ve abiye..

Gelinliğimi Fatih'te ışıkların köşedeki SEVAL gelinlikcinin yanında Zülfiye Akdemir Modaevinde diktirdm , gelinlik 2100 ytl tuttu canım, kimi gelinlğin üstünü kiminin altını beğeniyodum internet sitelerinde gezerken, cok beğendiklerimden birinin üstünü birinin altını karma yapıp eklemeler yaptım üzerinde , cizimimi gelinlikçiye götürdüm, o da son rötüşleri yaptı , son hali ortaya cıktı..
kına kıyafetimi de yine fatihte SEDA giyim ve JUVENİLE mağazaları var, ordan aldım, zaten aynı ürünleri satıyolar, cok uygundu fiyatı,tam hatırlamıyorum ama en fazla 150 ytldir, bolerosunu da ayrı diktirmedim ,zaten arzuya göre satışta vardı aynı kumaştan canım zemuszemus
inş sen de hayaline , gönlüne göre bulursun , mutluluklaaaaaaaaaarrrrrrr :1hug:

çok beğendim kapalı olmama rağmen tesettür gelinliği için çok güzel bir seçim aynı şeklde nişanlığınızda gerçekten hayran kaldım... Allah mesut etsin Allh nazardan saklasın...

Back