Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

gelinliğin çokk çok güzelmiş ama gel gör kii stüdyo fotolarında sanki başka bi gelinlik giymişin gibi duruyorbenneyaptımki
çok kızdım fotoğrafçıya valla:mymeka:

gelinliğin çokk çok güzelmiş ama gel gör kii stüdyo fotolarında sanki başka bi gelinlik giymişin gibi duruyorbenneyaptımki
çok kızdım fotoğrafçıya valla:mymeka:

hic sormaa mltm87, makyajımı ve stüdyo fotolarımı sevmiyorum,stüdyo fotolarım elime gectiği gün moralim cok bozuldu, istedigim gibi degildi, o an karar verdim,yıllar sonra hatıra kalan fotolar sadece bu footolar olmayacak diye, bu sorunum için çözümüm var, uygun bir vaktimizde planımı vuygulamaya sokucam,(uygun vakitten kastım hem maddi bakımdan,hem zaman bakımından,hem de beden kitle endeksi bakımından( azcık zayıflayınca yani :=)
tüm bu sartlar yerine geldiğinde gelinliğimi yeniden giyiceemm, süper bir makyaj yaptırıcam, hatta makyaj topiğindeki ilarzu istanbul da olursa ona yaptırmak istiyorum kaydirigubbakcemile2 ve adam gibi profsyenl bir fotoğrafcı tutup tarihi otantik bir mekanda cekim yaptırcammm, rahat rahat kaydirigubbakcemile3 ohhh nikah saatine yetişme derdim yok, milletle uğraşma derdim yok, eşimle ben, gelin damat, sefamız olsuuunn kaydirigubbakcemile3 bu hayalimi eşime anlaattığımda cok güldüü, yaa bidaha mı gelinlik giycceksin simdi,ne gerek var, nerden aklına geliyo böyle şeyler vs. diye dalga gectii benmlee, ama söz aldımm, yapcaz bunu dedim deli etmaa beni :dance: ya simdi komik bir durum olabilir ama ilerde cocuklarıma hatıra kalıcakkk, icime sinen bişey olsun istiyorum, gönül raahatlığıyla bırakayım böcüklerimee inşş sırnaşık şey ay amaann içime sinmedi yeniden istiyorummm ve bi gün yapıcamm, sefam olsuuunnn hihoyyyt

Son düzenleme:
ben kapalı değilim ama gelinliğine bayıldım...yani kapalı model olarak çok hoş çok güzel olmuşsun....nişan kıyafetinde öyle....mutluluklar dilerim....:nazar:

tebrik ederim canım çok güzel bütün resimler allah mesut etsin bu arada ben de kapalı değilim ama gelinliğin çok güzelmiş

Maşallah inanılmaz güzel olmuşsun,Rabbim bahtını açık eylesin.

ben kapalı değilim ama gelinliğine bayıldım...yani kapalı model olarak çok hoş çok güzel olmuşsun....nişan kıyafetinde öyle....mutluluklar dilerim....:nazar:

tebrik ederim canım çok güzel bütün resimler allah mesut etsin bu arada ben de kapalı değilim ama gelinliğin çok güzelmiş

benvehedeflerim, beyaz kelebek, plnhsyn :1hug: cok teşekküürlerr kızlar, rabbim tüm dileyenlere bu mutluluğu yaşatsın a.s.

maşallah maşallah maşallah yaa :nazar:
bi içim susun hiçkes a.s.
eşin çok şanslı valla böyle güzel bi hatuna sahip olduğu içinn a.s
gelinliğinde kına elbisende süper bayıldımm canım :lepi:
rabbim huzurlu bi evlilik nasip etsin inşallah alkisalkisalkis

canım çokkkk güzel olmussun masallah 41 kere yüzünde ne kadar güzel :) mutlulugunuz daım olsun .canım bırde gelınlıgını nerden aldın yada dıktırdınmı bı sakıncası yoksa yazarmısın

maşallah maşallah maşallah yaa :nazar:
bi içim susun hiçkes a.s.
eşin çok şanslı valla böyle güzel bi hatuna sahip olduğu içinn a.s
gelinliğinde kına elbisende süper bayıldımm canım :lepi:
rabbim huzurlu bi evlilik nasip etsin inşallah alkisalkisalkis

frezyaa şımarıcamm simdii :utangac: lütfen bize gelip eşimin yüzüne de söylermisin bu cümleyi kaydirigubbakcemile3

canım çokkkk güzel olmussun masallah 41 kere yüzünde ne kadar güzel :) mutlulugunuz daım olsun .canım bırde gelınlıgını nerden aldın yada dıktırdınmı bı sakıncası yoksa yazarmısın

cok saol asgd, amin diyorum güzel dileklerine,gelinliğimi fatihte diktirdim canım :1hug:

canım gelinliğin benimkine çok benziyor o sebeple bayıldım :) ama kına gecesi için elbisen var yaaaaaaaaaaaa o muhteşem çok güzel olmuşsun +:nazar:

esram82 güzel dileklerine binlerce aminnnn a.s.
pericik55 teşekkür ederim , miniik kurbaaan da cok tatlı maşallahhhh :nazar:

harika gözüküyorsun resimlerde... gelinliğin kuzeniminkine benziyor....allah mutluluğunuzu daim etsin

Back