• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

ALLAH ım mutlu mesut etsin inşallah gelinliğin çok güzel çok beğendimopuyorumnanaktan​

Allah bir ömür boyu mutlu etsin, yakın zamanda benim de düğünüm olacak,gelinliğin sipariş verdiğim gelinliğime baya benziyo, çok tatlı ve şirin bir gelin olmuşsun.

Gülen yüzün solmasın canım..

çok güzel olmuşsun mutluluğunuz daim yuvanız huzur dolu olsun

en güzel günler, tüm güzellikler sizlerin olsun inşallah. Bir yastıkta kocayın : şirin emir_bebek: leriniz olsun.opuyorumnanaktan

kk nın iltifatta cömert hatunlarııı ! hepinize cook teşekkürrrlerrr zemuszemus zemuszemus

Gerçekten süper olmuşsun...

gülüşün bayıldım..

:kedi: :kedi: :kedi:

ne kadar güzel olmuşsun:lepi::lepi::lepi: ALLAH mesut etsin

gelinliğini çok beğendim.. ömür boyu mutlu olun inş. :nazar:

aminnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oyy ooyyy tel kadayıfımmm benim ne güzel bir gelin olmuşşş maşallahhh o güzel yüzüne baktıkça bakası gelir insanın dadlummmm

kınalıkta şeker gibi pamuk şekeri gibi olmuşsun güzel suratlımm benimmm

ömür boyu mutluluklar dilerim bitanesiiii

şeker paremm, dünyyaaa güzeliiiimmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çooook yakışmış çok guzel olmuşsun gelınlıkte super
teşekkür ederimmmmm kaydirigubbakcemile5

hic Kes belki inanmayacaksın ama bugün çok garip birşey oldu. az önce anneme geldim, bekar bir kız kardeşim var "abla gel bir nişanlık buldum ama kim olduğunu nerden bulduğumu bilmiyorum, çok hoşuma gitti" dedi. baktım "bu bizim HicKes" dedim. açtım sayfanı okuyacak şimdi. KK yı karıştırırken bulmuş, o üye değil şu an, onun yerine ben ileteyim dedim. çok tatlı olmuşsunkaydirigubbakcemile5

:kedi: kardeşineeee ömür boyu mutluluklar canım, inş gönlüne göre bir model bulurr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım cok tatlı cıkmıssın canım gelinlignde kına kıyafetinde cok güselll Allah bir ömür mutlu etsin İnşaallah saglıkla huzurlaa :nazar:

Gelinliğin çok güzel canım,özellikle büstiyer kısmı yani üst kısmı çok hoşuma gitti.inşallah çok mutlu olursunuz canım!yerimseniben

herşeyiyle çok güzel mutluluklar..

ayyy çok güzel olmuşsunn canımmm

Gelinliğin çok güzel canim.Allah mutlu mesut etsin..

güzel dileklerinize yüzlerce , binlerce aminnnnlerrrrrrr, Rabbim benim için dilediklerinizin iki katını versin hepinizeeee e mi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back