Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

maşaallah canım çok güzel olmuşsun...mutluluk ve huzur bir ömür sizi bırakmasın..

çok güzel olmuşsun ablacığım ömür boyu mutluluklar dilerim

Fatihte nerde acaba? Bu yaz bende abiye kiyafet bakmam lazim. Acaba isim verebilirmisin magazanin?

çoook tatlı olmuşsun tuu tuu maşallh çok beğendim gelinliğinde çok hoş.

maşaallah canım çok güzel olmuşsun...mutluluk ve huzur bir ömür sizi bırakmasın..

cok teşekkrlerr mandilin, musran a.s.

tiamo fevzipaşa caddesinde Seda ve Juvenile var canım, ikisine de bakabilirsin :1hug:

çook güzel olmuşsunuz yaa, nişan kıyafetinize tek kelimeyle bayıldım

cok guzel oılmussun mutluluklar dılerım gelınlıgıne bayıldım superrrrrr

gelinliklede kına kıyafetinlede çok güzelsin. Allahım mutluluğuna mutluluk katsın. öpüyorum canım.

canım ne kadar güzel gelin olmuşsun öyle. içinin güzelliği yansımış dışına da :) türbanını çok beendim.sade ve şık. kocaman yapılan abartı türbanlardan diil. benimde yaza düğün var bende öle yaptırmayı düşünüyorum. bir ömür saadet - huzur - mutluluk hiç solmayacak bi aşk sizinle olsun :asigim: a.s.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn begümcükk, amiiiiiiiiiiiiiinnn Şeniz a.s. Şeniz

rabbim seni de tez zamanda muradına erdirsinn yerimseniben

canım çok güzel seçmişsin kıyafetlerini çok beğendim ben,tam istediğim şekilde :) bnde kapalıyım bu arada o yüzden bayıldım allah mesut etsin bir ömür boyu :)

Canım çok güzel bir gelin olmuşsun bayıldım gelinliğine Allah bir yastıkta kocatsın sizi bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

gelinliğinde kına elbisende çok güzel.çok hoş gözüküyosun

maşallahhh çok güzel olmuşsun.bende gelin olmak istiyorum yaaaa:çok üzgünüm:gelinliginin modeli çok hoş uzun uzun inceledim belki birgün bir fikir olabilir-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…