Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

çok güzel olmuşsun allah mesut etsin türbanlı bir gelin lik ve kınalığın bu kadar güzel olabileceğini hiç düşünmemiştim.çok zarif olmuşsun

canım hepsı cok guzelde ben kına kıyafetının daha ayrıntılı bı fotosu armı dıye sorcaktım çok begendımde
buarada mutluluklar....

Maşallah sana çok güzel çok tatlı bi kızsın öylede güzel gelin olmuşun :nazar:

gelinliğin çok güzel ayrıca çok da güzel bir gelin olmuşsun maşallah
Allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin canım

canım benim gelinliğin harika üstüne üstlük çokta güzel taşımışsın mutluluğunuz daim olsun hayatım:nazar:

maşallah ne kadar güzel bir gelin olmuşsun canım... :nazar:
o gülen yüzün hiç solmasın canım.mutluluklar a.s.

Cok guzel bir gelin olmussun. Tesettur abiye ve gelinlik bulmakta zorlaniyoruz bazen. Senden fikir calcam kötükedihüso

süpersiinn canımmm... sanırım kına kıyafetın hazır ?

gelinlik de cok yakışmış.. mutluluklarrr

canım çok hoş görünüyosun :nazar:aybikeme katılıyom a.shep gül olurmu kına abiyen çok hoş sende öyle gelinliğin çokkkk güzel :lepi:sana çok yakışmış bayıldım canım:nazar: Rabbim nazarlardan korusun

maşallah canım çok tatlı olmuşsun kına elbisen içi saten dışı şifon yada krep mi merak ettim ve çok hoşuma gitti gelinliğin de harika ama gülümsemen hepsinden harika maşallah:nazar:a.s.

gördüğüm en güzel gelinliklerden birisiyerimseniben
çok yakışmış sana maşallah canım:nazar:
RABBıM ömür boyu mutlu etsin inş.
sağlık ve huzur eksik olmasın yuvanızdan
bu arada eşinde çok şanslıymış demeden geçemiyeceğim
:dance:hihoyyyt

maşallah süphannallah müthişsin ya bayıldım inan ki :nazar: :nazar: :nazar: gelinlik süper çokta yakışmış bir ömür boyu mutluluklar şekerim :nazar: :nazar:

Back