Kınamdan ve düğünümden bir kaç kare :)

canım öncelikle mutluluklar dilerim çok güzel olmuşsun. yalnız bişi merak ettim rahibe duvağının üzerine birde ince tül duvak mı kullandın ? bende rahibe duvağı yaptırıyorum ama yüzümü örtecek bir duvak gerekli ayrıyeten duvak kullanmayı düşünmüştüm ki sende öyle yapmışsın sanırım değil mi canım ?

gelinliğin çok hoşmuş ablacım
çok güzel görunuyorsun
maşallah ablama:nazar:

cok güzel olmuşşun mutluluğunuz bir ömür boyu daim olsun
ben türbanlı modelleri cok yakıstıramıyorum herkese ama seninki gercekten hos olmuş tarzı güzel gelinliğinde gelininde a.s.

:nazar:cnm çok tatlı bi gelin olmuşsun:nazar: tebrik ederim seni ayrıca 6 sene önce benim nikahımda orda olmuştu:1hug:

Canım mutluluklar dilerim gelinliğin baya emekli olmuş kollar ve duvakta dahil her tarafı işleme sanırım kına elbisenin rengi ne kadar tatlı:nazar: Allah bir yastıkta kocatsın a.s.

çok güzel olmuşun. pembe sana gerçekten yakışıyor. birde düğünde hiç ağlamadınmı yaa. ayıp ayıp insan azcık numara yapar. Allah ömür boyu Mesut Eylesin

çok güzrlsin çok da güzel bir gelin olmuşsun :nazar: :nazar:
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorumm..

Cemre110, Uğurböcüğü, Süperannee, Burcuözge, Emelistan, Boncuk84, İslek07,Herseyguzelolacak, MATMAZEL87, Angelsky, Roselin, Katrem, Gülnur, Kkgm, Tiamo .... Kızlarrrr hepinizee ayrı ayrı cooooook teşekkür ederim a.s. , Rabbim benm için dilediğin güzel dileklern iki katını size versin inş :teytey:

Deniz_2571, tubayok, hüzünyılı, aybike_zehra, leptap, benimminikelam, my_sakura, ceyda_26,Belinay_merve, fatolina, **tmmy**, flamenko, MüebbetSevdam, MIZMIZ, DeLiBoNCuK, jaleli, çıtır-pıtır, p_nr, burfe, divine_time, incitanemtuana, sinay21, ZYNPalp, zeytin_gözlü, Burcums, dbest, cikolata21 binlerce teşekkürlerr hepinizee, cok mutlu oldum beğenmenizeee Şeniz
Tubayok kına kıyafetim hazırdı,
my_sakuram aynen dediğin gibi içi saten dışı şifon ya da krep, ben de tam kumasın ismini bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
MüebbetSevdam, ince tül duvak aldık gelinlikciden, evden cıkarken rahibe duvagın üstünde kulllandım canım ..
Sinay21, eveet baya emek verildi, duvağa işlemeyi daha az attırdık, her yer işleme olup , boğmasın diye ..
ZYNPalp, resmen ağlamadım, ruhsuz muyum neyim kaydirigubbakcemile3 yok ya canım cok karısık oldu, ağlamaya fırsat olmadı senağlama
Burcums, elbiseyi diktirmedim, hazır canım, Fatihten aldım ..

Back