- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hayır.. kıyafetlerime asla katılamıyordu, bir iki defa birşey demeye kalktı, ben böyle giyiniyorum kabul ediyorsan.. dedim kesti çenesini... böyle olduğunu bilsem evlenir miydim...Tipik kiro, kendi karisina baski ugulayan ama etrafindaki o izin vermedigi kiyafetleri giyen kizlara bakan bir kiro.... kusura bakmayin ama cok sinir oluyorum boylelerine. Siz evlenmeden once esinizin boye oldugunu biliyormuydunuz? Bilerekmi bunlari kabullendiniz? Benim fikrim hicbir kadin erkek icin degismemeli. Seni seven seni nasil sevdiyse oyle kabul etmeli.
Ne yapayım, nasıl davranayım peki??Taviz verme
@1var1yok
Bu tür karışan erkeklerin asıl kendilerinin diğer kadınları kestiğini düşünüyorum.. Eşlerine hayt huyt yapıp sonra dışarda ağzı bir karış açık gözleriyle taciz eden erkeğe erkek demem kesinlikle.. Kusura bakmayin ama kendiniz görmüşsünüz baktığını ve dertleniyorsunuz buna. Adam olsunlar herseyden önce.. Ben karıma bacima giydirmem giyene de gözümü diker bakarım.. Pehh ne âlâ..
Açıklamadı inandırıcı gelmedi değil mi size deKocan için birçok şey yazabilirim. Yalancı, odun, kütük, bağnaz, zeytinyağ, iğreti vs....
Senin içinse Allah, bu öküzle yaşaman için sabır versin.
Ne diyeyim başka kardeş.
Ne yapayım pekiherkesi kendisi gibi sanan tipik göz tacizcisi,
dışardan ne kadar iğrenç göründüğünü anlatın, gerekirse videoya çekip kendisine izletin,
belki (sanmıyorum ama) utanır da en azından sizin yanınızda yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?