• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınada gelinlik giyilir mi ya

once kına kıyafetı gıyıp sonra gelınlık gıyenler var..

eger ıkı dugun olacaksa...gelınlık gıyenler var tercıh meselesı

kınada nıye gelinlik giyilmiyo anlamadım o gelinliği ömründe bi defa giyeceksin bana kına kıyafeti giy dediler ısrarla ama ben gelinliğimi giydim.doya doya keyfinide sürdüm çokta harika olmustu.gelinliği bi kaç saat giyince pek anlamı olmuyo bana göre bana göre gelinlikle süper olmustu

yok canım ya giyme.. bende uzağa evlenicem..çoğu kişi gelemicek düğünüme..ama sonuçta düğün günü kız çıkarmaya gelinir.o zaman görürler. adı üstünde gelinlik..gelin olduğun gün giyeceğin elbise.. çok istiyolarsa düğün günü gelin çıkarmaya gelsinler de görsünler,daha ne :1closedeyes:

ben kina gecemi türkiyede yaptim.
cünkü bütün akrabalarim orada.
ve beni gelinlikle görmeleri icinde gelinlik giydim. kina yakilirkende bindalli.

iyikide giyimisim diyorum.. zaten dügün gibi bir kina gecesi oldu..
rahmetli anneannem ve dedemde beni gelinlikle görmüs oldular.

ama herkes kendi bilir tabi.. eger istemiyorsan.. kimsenin seni zorlamasina izin verme.
kac kere kina gecen olacak ki?
ne istiyosan onu yap :)

bizim burada bi kız zonguldağa gelin gitti, düğünü orada olacağı için burdan hemen hemen kisme gitmedi tabi :)

kınası burda oldu, kınanın başında normal elbiseyle karşıladı gelenleri, bi süre elbiseyle durdu, sonra bindallısını giydi ve kına yakıldı, biraz oynadı sonra ellerini yıkamaya gittiği zaman gelinliğini giyip öyle geldi..

tabii böyle olunca kına erken yakılıyo, ama eğer tek sıkıntın kına elbisesi giymekse böyle birşeyler ayarlayabilirsin sende :)

ben de kina gecesinde once gelinlik giydim , evimden oyle ciktim ki bizim ailemiz icin cok onemli bi olgudur bu...akrabalarimin cogu sehir disina gelemeyeceklerdi zaten istanbul a bircok farkli sehirden geliyorlardi bir de 2. bir sehire yolculuk yapmalarini istemedik. Bu yuzden kina gecem dugun gibi basladi 2 saatten sonra gelinligimi cikarip bindalli giydim kinam yakildi 2 saatte ole gecti. Bindalliyla da yola cikip evlenecegim sehirde 1 gun sonra tekrar Dugun yaptik. Herkes in durumu cok farkli olabilir ama bana gore olmasi gereken buydu bolece iki farkli gelin basi ve makyaji yaptirmis oldum . 2 farkli dugun resimlerim oldu mesela bu da olayin artilarindan biri:)

şu giyilirmi bu giyilirmi die düşünmek yanlş bence herksn durumu farklı kimi mecburiyetten giyer,kimi öle istediğinden ama şöyle yada böle demk yanlş.durumun neye elveriyosa onu yap çokta kafana takma bence..

bende aynı şeyi yaşayacağım bu durumda verdiğim karar geinliği giyip şöyle bir boy göstermek sonra kına yakılırken de bindallı yada başka kırmızı bir elbise giymek olacak. ne yapalım :)))

Ben de giymiştim gelinliğimi kına gecemde .Bence giyilmesi gerekiyor .

Düğüne gelemeyenlerin görmesi açısından hem de biraz daha fazla giyip o anın tadını çıkarman açısından :delphin:

Back