• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınada gelinlik giyilir mi ya

benimde aynı durumum olmuştu,farklı şehirlerden olduğumuz için eşimle,kına da da gelinlik giymiştim ama ben çok isteyerek giydim,harika bişi bence gelinliğine doyuyosun,hemde iki gelin saçı yaptırabiliyosun.birinde yapamadığını diğerinde yapıyosun..hemde kına düğün hvasında oluyo..bence pişman olmassın,hemde sevdiklerini mahrum etme bence onlarda seni gelinlikle görmeli..

bende ikisinde de giymiştim..çokta mutlu oldum iyiki giymişim diyorum..durugulus'un de dediği gibi iki ayrı saç modeli yaptırıp iki duvak takmmıştım..zaten gelinlik o kadar özel birşey ki bir akşam yetmiyor insana:)))

Kızlar yani gelinlik düğünde giyilir benim bildiğim,Kınada bindallı, abiye vs giyilir, Kınada gelinlik abes kaçar,O zaman düğündede bindallı mı giyilmesi lazım her gecenin özel elbisesi var..

ben de aynı durumdayım arkadaşlar.ne yapcağıma karar veremiyorum.ben de gelinliğin bir kere giyilmesine taraftarım ama ailemin oturduğu yerde babamın çok çevresi var ve sadece kına olursa sadece bayanlar gelir.ama başta gelinlik giyersem erkekler de gelir.ne yapcağımı bilemiyorum.sadece kına olursa erkekler gelmez di mi?kadınlı erkekli kına olur mu arkadaşlar.yardımmmmmmmmm edin bana....

Valla kına kadınlı erkekli olur bence ayrım yapılmamalıdır...damatla gelina aynı anda kına yakılır çünkü...bence gelinliğini giyme canım .

kinada gelinlik giyilmez diye bi sart yok
bende gelinligimi kinamda giydim
hicte pisman degilim cok guzel oluyo baba evindede gelinlikle dolasilmak

şahsen bende aynı durumdayım bunun içinde nikah benim bulundugum şehirde düğünde nişanlımın bulunudğu şehirde olcak...bizde kınada gelinlik giyilmez..bindallı giyilip kına yakılır...kınanında anlamı o değilmidir???

canım ben de aynı senin gibiydim ben başka şehirde eşim başka şehirde düğüne gelemeyenler görsün diye salona gelinlikle girmiştim yanlız duvamı takmadım bence sen de öyle yap kınan yakılacağı zaman istersen kına kıyafetini veya bindallını giyersin düğünde de gelinliğini giyince insan anca hevesini alıyor inan bana okadarda lüksümüz olsun onu giyebilmek için senelerdir baba evinde bekliyoruz bence tadını çıkarmak hakkımız şahsen ben çıkardım:dance:

bende aynı durumda kalmıştım canım komşularım uzaktan akrabalrım gelemicekti düğünüme bende gelinliğimi kına gecem de de giydim ve çok isteyerek giydim kına için ayrı saç süsü yaptılar düğün için ayrı kınada saçlarımı salık yaptırdım düğünde dağınık topuz ve bu durumdan çok memnunum ayrıca kına için tekrar bindallımı giymiştim hiç bir şeyden geri kalmadım yani o kadar para verdikten sonra 5 saat giyiyorsun kenara kaldırıyorsun bense doya doya tadını çıkarmıştım doya doyada oynadım hem kınamda hem düğünümde şimdi hiç te pişman değilim sonra benim bir arkadaşım aynı mahalleye gelin gidiceği halde benden özenip gelinliğini kınada giymişti ne varki bunda ister yakın olsun ister uzak insanın kendi kararı gelinlik illaki düğünde giyilicek diye bir kural yok

bizim kına da düğün de aynı şehirde yapılacak. o yüzden kınada bindallı giyeceğim sanırım.ayrı şehirlerde olsa kınada da gelinlik giyerdim, sevdiklerim de görsün diye..

bende kınamda gelinlik giymiştim,duvağımı takmamıştım sadece.bizdede biçok kişi düğüne gelemicekti oyüzden kınamdada giydim gelenler görsün diye.iyikide öyle yapmışım,ah bi gece daha olsada giysem gelinliğimi doyamadım :)))

ben eşimle aynı mahllede oldugum ıcın kınada kına elbısem vardı dugunde gıydım sadece gelınlıgımı:kedi: bızım burda bazı dugunler ev dugunu oluyor salon tutulmuyor ozaman gelin kız kınasında gelinlik gıyıyo cunku ertesı gun sadece gelın alma merasimi var sositososito

bu arada ben nısan elbısemı alırken kayın valıdem yanımdaydı ve bana dedıgı sey bunu alıyoruz ama kınada da gıyeceksın oldu ...gıymeyecem dedım ve gıymedım...:jeyyar: cok bozuldular ama eltımle ıkısı :lepi: bence herseyın yerı ayrı:asigim:

benım daha seneye olcak düğünüm ama ;
biz de ayrı şehirlerdeniz. benım memlekette bir düğün olacak, onların memlekette bır hafta sonra baska bir dğün olcak. ıkısınde de gelınlık gıycem el mahkum ama kınada da giyersin dedıler.cok anlamsız buldum ben kendı adıma.. netıcede ıkı tane düğün olacak.gıymeyı düşünmüyorum ama tek düğünlü arkadaslar istitorlarsa giyebılrler,normal bence..

ben gelinliğimi giydim kınamda,kendim zıpladım valla gelinlik giyeceğim diye,düğün salonda olmadı çünkü,bi nikah kıyıldı ve de takı falan vs..kınamda giydim doya doya oynadım,ertesi günde ağladım,iyice tadını çıkarttım,kirlettim,hatta eteklerinden söktüm.kesinlikle pişman değilim,saçımı falan istediğim gibi yaptırdım bi kına bi düğün,diğer türlü gelinlikle şu saç mı bu saç mı diye düşünecelktim,bi gün hafşf dağıttım bi gün topuz.aaaa bi de 6 ay uğraştım diktirmek için,öyle 2-3 saatle kurtulamadı elimden
bence senin isteğin önemli,ben kendim isteyim giydim kimse zorlamadı

düğünum mayısta ben antalyadaym nısanlım ıstanbulda ben tutturdum burdada gıyıcem ordada dıe 2 yıldır model bakıom kafayı sıyırıcam 1 gun ıcınmı doya doya gıyıcem valla sankı bıdaha nerde gıyıcem.burdada salon tutcaz ordada.kınayıda salonda gelınlıkle yakalım dıorum da annem tuttrdu kınayıda evde arkdaslarınla yapalım felan dıe valla gıyebıldıgınız kadar gıyın derım ben:)

benimde kayınvalidem giyersin demişti ama ben giymem istemiyorum yani.ilk ve tek olsun düğünümde olsun..

kızlar benim Allah nasip ederse 2-3 ay içinde düğünüm olucak..nişanlım başka şehirde ben başka..kınam bizim burda olucak..bi çok kişi kınanda gelinlik giy diyip duruyo..ama ben kına elbisesi giymeyi çook istiyorum hemde gelinliği sadece düğünümde giymek istiyorum..ama herkes düğünüme gelemicek..uzak olduğu için sadece yakın akrabalar..herkes beni gelinlikle görmeliymiş..
nasıl olucak bilemiyorum kınada gelinlik giyilirmiki? bence sadece düğüne özel olmalı ama...
iki düğün yapma gibi bi şansımızda yok..bi çözüm bulmam lazım

benimde bu şekilde olucak fkt kına istemiyrm küçük bir düğün dedik 40 50 kişilik.
bende nikah günü giymeyi çok istemiştim.
fkt herkes gelemicek nikahıma burda da küçük bişey yapmak gerek die düşündük.
ama sonra da sadece 2 3 saat giyebileceğim gelinliğimi 2 gece giyicem ve daha çok hevesimi alırım die düşündüm.
giy bence gönül isterki kimse görmesin özel olsun ama fazla fazla giyersin işte

Back