• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanız arkanızdaymış ne güzel o zaman sorun ne niye bu kadar takıntı yaptınız ki akrabalarınızı. Neden onlara bir şeyler anlatma derdindesiniz. Ayrıca bir tek ben mi laf sokma göremedim ? Size kapan demeye, giyiminize karışmaya hakları yok kesinlikle o ayrı ama lafta sokmamışlar... Sadece muhabbet olsun diye soruyorlardır ne zaman atama olacak, evlilik var mı vs diye bunda kötü bir şey yok ki. Takıntı haline getirmişsiniz siz bu akrabalarınızı. Ne derlerse suç oluyor... İnsanların hayatları sizden ibaret değil emin olun. Gitmek görüşmek zorunda değilsiniz. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize gerçekten
Konu geçen yıla ait ama

Babanız arkanızdaymış ne güzel o zaman sorun ne niye bu kadar takıntı yaptınız ki akrabalarınızı. Neden onlara bir şeyler anlatma derdindesiniz. Ayrıca bir tek ben mi laf sokma göremedim ? Size kapan demeye, giyiminize karışmaya hakları yok kesinlikle o ayrı rahatsızlığınızı dile getirirsiniz mesafenizi koyarsınız görüşmek zorunda da değilsiniz. Fakat lafta sokmamışlar... Sadece muhabbet olsun diye soruyorlardır ne zaman atama olacak, evlilik var mı vs diye bunda kötü bir şey yok ki. Takıntı haline getirmişsiniz siz bu akrabalarınızı. Ne derlerse suç oluyor... İnsanların hayatları sizden ibaret değil emin olun. Gitmek görüşmek zorunda değilsiniz. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize gerçekten
Sırf ters yorum yapmak için neredeyse bir yıl önceki konusunu arayıp bulmanıza ne demeli peki. 😒

Babanız arkanızdaymış ne güzel o zaman sorun ne niye bu kadar takıntı yaptınız ki akrabalarınızı. Neden onlara bir şeyler anlatma derdindesiniz. Ayrıca bir tek ben mi laf sokma göremedim ? Size kapan demeye, giyiminize karışmaya hakları yok kesinlikle o ayrı rahatsızlığınızı dile getirirsiniz mesafenizi koyarsınız görüşmek zorunda da değilsiniz. Fakat lafta sokmamışlar... Sadece muhabbet olsun diye soruyorlardır ne zaman atama olacak, evlilik var mı vs diye bunda kötü bir şey yok ki. Takıntı haline getirmişsiniz siz bu akrabalarınızı. Ne derlerse suç oluyor... İnsanların hayatları sizden ibaret değil emin olun. Gitmek görüşmek zorunda değilsiniz. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize gerçekten
Geldi yine gezmeyentavuk. Laf sokmak için kızın geçen seneki konusunu çok aradın mı? 😂

Benim de ard niyetli akrabam çoktur. Bana laf söylerlerse cevap veririm. Onlar rezil olur. Kısacası laf söyletmem. Anneniz için gidin ama laf söyletmeyin. Sivri dilli saygısız derler sorun değil. Desinler. Kötü niyetli insanlara pabuç bırakmam. Onlar da huyumu bilir bana kolay kolay ağızlarını açmazlar. Tabi kötü niyetli olanlarla böyleyim. Yoksa normal olanlarla ilişkim böyle değil. Her zaman kötü niyetli kıskanç olanlar vardır. Takmayın. Onlar siz evlenene kadar konuşur. Bir de fazla yüz vermişsiniz siz bunlara. Vermeyin

Ben de bu konudaki mesajını beğenmedim diye gitmiş, 5-6 gün önce kapanan bir konudaki mesajıma beğenmedim bırakmış.
Çok üzgünüm şu an :KK43:
Çilek hiç şaşırmadım ben de beğenmedim burda yaptığı yorumu. Benim dünki yorumuma beğenmedim atmış 😂 hemde adım atma topiğinde haftalık 40.000 attım ya onu beğenmemiş 🤣🤣 kendi 100.000 atıyor herhalde.🤪

Ben de şunu anlamıyorum: Bir sülalede nasıl tüm kadınlar kapalı olur? Bunu hiç aklım almıyor. Yani bu sülalede hiç açık olmak isteyen çıkmamış mı? Hayatımda hiç böyle bir sülalesi olana rastlamadım.

Ben de bu konudaki mesajını beğenmedim diye gitmiş, 5-6 gün önce kapanan bir konudaki mesajıma beğenmedim bırakmış.
Çok üzgünüm şu an :KK43:
Bana da sıralı beğenmedim atıp duruyor😂 Allah’ım ne işsiz ne vasıfsız ne takıntılı ruh hastaları var. Sanırım banlatmaya çalışıyor şark kurnazı. Sabır diliyorum çevresindekilere, sorunları konuları bile insanı güldürecek cinsten.

Merhaba öncelikle şimdiden vericeğiniz cevaplar adına teşekkür ederim ☺
Öncelikle çok büyük bir dert değil ancak beni gerçekten sinir eden bir konu. Ailem muhafazakar bir yapıda ancak hani öyle sert falan değil tabi açığım ben hem anne tarafında tek baba tarafında da ben ve kuzenim açıktır herkes tesettürlü. Ama ben akrabalarıma ve en yakın akrabamın evıne her gittiğimizde sen lisede böyle değildin usturuplu giyerdin üniversiteye başladın açıldın demeye başladı açıldığım da şu elbise giymem dizlerimde o da kırk yılda bir normal giyiniyorum buna rağmen sürekli iğneleme . Ne zaman kapanıcan demeleride ayrı bende kapanmıcam açığım ben diyorum ki anne babam bana bu tarz bir soru sormuyor kaç yaşında insanım babam bir şey demez ıken akrabaların karışması çekilmiyor. Artık kimseye gitmek istemiyorum ancak annemi yalnız bırakmakta istemiyorum misafirliğe giderken. Sürekli kıyafetlerime bi iğneleme laf sokma var ben ne kadar giyimim normal desemde anlamıyorlar en çok kırıldığımda öylesine sosyal medyada gelinlik bakarken teyzem bu ne or...u gelinliği demesi sırtı ve gogsu hafıf acıktı sadece bende bütün gelinlikler böyle bir kere giyceğim şeyi beğendiğim ne olursa giyerim dedim . Haaa bir de atanmaya çalışıyorum sürekli bi yok mu biri yaşın geldi evlenmen lazım ben de geç olsun istiyorum erken istemiyorum dıyorum ılk atanayım daha sonra evlenirim dıyorum bunları babama söyledim baba böyle konuşmalar oluyor rahatsız oluyorum diye o da kimse karışamaz ben sana kapan demedim hiç onların ne haddine evliliktede ben senin atanmanı memur olmanı istiyorum ne zaman atanırsın o zaman karşıma birini getirdiğinde kabulüm ancak geleceğini eline almadan asla karşındakinin eline bakma sakın kızım der bu arada yaşım 26. Ben senın yerınde olsam 30 umda evlenırım olgunlaşırsın ne istediğini bilirsin onlara bakma ben ne dersem o dedi ancak hala her gittiğimde bu akrabalar bı laf sokma peşindeler ben ne yapmalıyım 😒 yorumlarda annen neden tek gitmiyor diyenler olmuş arkadaşlar annem okula hiç gitmedi taşındığımız yer karışık minibüsler farklı anlayamıyor kendisi okumaya çıktı ama bizim gibi uzaktan hızlıca okuyamıyor karıştırıyor panik atağı var yanlış yerde inebiliyor teyzemler uzakta oturuyor yiğenleri de babam yalnız gitmesini pek istemiyor kendi bırakamadığı zaman mecbur gidiyorum zaten nadir gidiyoruz biz gidemeyince onlar geliyor cümbür cemaat sık sık yani gitmemeylede olmuyor insanın sinirini gerçekten bozuyorlar. İşlerine gelince zeki bizim kız işlerine gelmeyince şu atandı sen niye atanmadın diyorum branşımız farklı ben lise branşındanım benim sorularım alanım puanım çok zor ama yok anlamıyorlar
Ağızlarının patını verın .Bırı bana ne zaman evlenıcen demişti.Sen evlendınde ne oldu bak aynı yerdeyız dedım:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back