- 23 Mart 2015
- 5.681
- 11.940
- Konu Sahibi Yokuspokus
Evet ben szii anladım gayet.Ama işte kuzeniniz gelip rica etmiş ve diyorsunuz 2 gün kaldı diye yani bu da artık kuzene ayıp etmektir bence.Kokoş bulmuyorum, aksine aramızda kalsın; özeniyorum yer yer, yapıp yakıştıran insanlara. :/
Ben buna o kadar alışmışım ki, o kadar uzun zaman önce kendimi biraz sıkıp estetik durmayı bırakmışım ki; şimdi ne bu düzlükten çıkabiliyorum giyim konusunda, ne de yakışacağını düşünüyorum.
Burada farklı bir tarz konusu açılmıştı, orada yorumlamıştım sanırım "Gözlerini kapa ve kendini nasıl düşünüyorsan, o görüntü sensindir o ol" diye. Bunu her yaptığımda düzlükten ibaret bi yere çıkıyorum; ama her ortamda bu görüntüyle artık memnun hissetmiyorum. O kadar gerisindeyim ki çeşitlerin, aklıma atıyorum 4 farklı elbise modelinden başkası gelmiyor artık.
Çok sevdiğim bi teyzem vardı; "Giyimde rahatlık-estetik dengesi vardır; ne kadar çok rahatlığa kayarsan o kadar estetikten ödün verirsin" derdi; giyim üzerine konuşurduk denk geldikçe, kendisi de çizim yapar vb. Düşünüyorum, bana olan o olmaya başladı. Konu yüzeyden abiye gibi duruyor ama benim için farklı noktaları var dediğim de bu biraz aslında. Görüntümden çalıyorum, kendimi hevessiz-bilgisiz-bıkkın bırakarak. Rahatlığa o kadar kaydım ki, estetik giyimden tamamen çıktım. Her süs külfet olur oldu.
Bu içten gelen bir şey midir, orası da muamma gerçi.
Dışardan hiç önemsemiyor takmıyor gibi durur kirilmakta da haklı yani kız.
Ve bence zevkiniz de çok güzel gerçekten güzeldi o elbise ama işte canlandırmak lazım o kesin.
Neyse ama bence düğünde giydiginizi paylaşın burada yüzünüzü gizleyip çok merak ettim ne giyeceksiniz :)