• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına olmadan kız alma yapılamaz mı?

annen dugun istiyor taki gelsin diye,gelen takilarida gasp edecek dgunude sana odetecek tabiki
çok degisik bi annen varmis ne desem bilemedim
Nişanda takılan parayı istedi yemek verdim bahanesiyle ama yemek için alınan herşeyin parasını ben ödedim bende bir kuruş vermem dedim onu bile yüzüme vurdu babam

O zaman Şırnak taki kutlama için birinden rica edin, dağıtsın davetiyeleri. Siz yine hiç gitmeyin. Gelen gelir...
Hatta anneniz gelmese daha bile iyi olur, nişanda böyle yaptıysa hayal edemedim yapabileceklerini..
Yok saymaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok..
Gitmeyi hiç istemiyorum zaten ama eşimin ve benim beraber yaptığımız çeyizim orda onları aldım diye hiçbirşey almadım evime onları vermiyor kadın

Nişanda takılan parayı istedi yemek verdim bahanesiyle ama yemek için alınan herşeyin parasını ben ödedim bende bir kuruş vermem dedim onu bile yüzüme vurdu babam
bence sen bi sure bi sene falan ailenle gorusme
bu konu unutulsun sonra aarsin konusurlaryada çikari olunca onlar seni arar
bi aile için bunun kolay kolay demem ama seninkilerin yoklugu sana hediye gibi oalcak

Bizim orda nikah kıydığımı pek bilen Yok ve ben Mevlüt okutmak istememin tek sebebi annemin bunu dayatması. Çünkü nişanda insanları evden kovmaktan beter etti kaynanam biraz ona benzeşe kavga çıkacaktı o kadar gergin bir ortamdı ve bu şekilde olsun istemiyorum yine benim içim güzel olmayacak birşeyi sırf inşalar tatmin olsun diye yapamam

Yapmayın o zaman

bence sen bi sure bi sene falan ailenle gorusme
bu konu unutulsun sonra aarsin konusurlaryada çikari olunca onlar seni arar
bi aile için bunun kolay kolay demem ama seninkilerin yoklugu sana hediye gibi oalcak
Ben zaten annemle yıllarca konuşmasam belki özlerim o derece kopuk bağlarımız babama daha düşkünüm son birkaç yıldır ama oda beni çok üzdü

simdilerde bir cok insan kina hatta dugun bile yapmiyor yap sade bir nikah 3 5 akraban arkadasin olsun basin agrimadan hallet bence bu isi dugun yapip burnundan getirecegine guzel bir nikah anin olsun nikahtan sonra cok istersen kuzenlerin arkadaslarinla falan bir cafese falan bir eglence duzenleyebilrsiniz benim dugunum oldu ama ben dugun istemiyordum dugunden sonra genclerle birlesip piknige gittik misket oynayip halay bile cektik dugundende guzel oldu sonraki organizasyon

İnan'ın hiç kimsem Yok en büyük benim benden küçük olanda annemin dediğini yapmadım diye sıra sıra hakaret dolu mesajlar dizdi bana
Kaybınız ne kadar olur bilmiyorum ama sanırım ben olsam gitmezdim çeyiz için...
Şu durumda oraya gittiğinizde her şey olabilir gibi duruyor

eşinde iyi dayanıyo valla sen artık benim karımsın diyip kolundan tutup eve getirmemiş hala ve sen eşini evliliğini kendi anne babana ezdiriyosun şuan al eşyalarını git zaten evlisin bide senin eşinin annesi bunları sana yapsa emin ol çoktan bırakırdın kocayıda al eşyalarını git:işsiz:

eşinde iyi dayanıyo valla sen artık benim karımsın diyip kolundan tutup eve getirmemiş hala ve sen eşini evliliğini kendi anne babana ezdiriyosun şuan al eşyalarını git zaten evlisin bide senin eşinin annesi bunları sana yapsa emin ol çoktan bırakırdın kocayıda al eşyalarını git:işsiz:
Biz eşimle aynı evdeyiz zaten şuan

Kına çok saçma boşa masraf ben özellikle kına yapmadım
Kimseyi memnun edemezsin ağzı olan konuşur

zaten evlisiniz 4 aydır berbaer yaşıyosunuz. bu hiç olmamış gibi ailenin evinden telli duvaklı çıkıp kız almamı olur. çok komik olur bu. kına daha mantıklı onuda istemiyosun. anneni dinleyip yapsan, yarın bi gün başka bişey için rezillik çıkarır. annenle görüşmeyi kesmen en sağlıklısı en huzurlusu. yukarda biri demiş eve polisle git çeyizlerini al diye, oda ayrı bi rezllik olur. ama son olur bida görüşmezsin.
burdaki insanlar nerden bilsin evlendiğini diyomuş. nikah cüzdanının fotokopisini falan ver annene herkese göstersin :KK45:zaten 4 aydır birlikte yaşadığınıza göre duyulmaması mümkünmü

zaten evlisiniz 4 aydır berbaer yaşıyosunuz. bu hiç olmamış gibi ailenin evinden telli duvaklı çıkıp kız almamı olur. çok komik olur bu. kına daha mantıklı onuda istemiyosun. anneni dinleyip yapsan, yarın bi gün başka bişey için rezillik çıkarır. annenle görüşmeyi kesmen en sağlıklısı en huzurlusu. yukarda biri demiş eve polisle git çeyizlerini al diye, oda ayrı bi rezllik olur. ama son olur bida görüşmezsin.
burdaki insanlar nerden bilsin evlendiğini diyomuş. nikah cüzdanının fotokopisini falan ver annene herkese göstersin :KK45:zaten 4 aydır birlikte yaşadığınıza göre duyulmaması mümkünmü
böyle anneye müstahak olurdu polisle eve gitmek diye şeetmiştim ben :KK53:

polisle gitse ne diycek ki, faturasi varmi aldiklarinin konu shaibesi
beyaz esya falansa dus pesine geriye kalan iviz zivir için basini agritma hiç

Back