buket bunlar çok güzelmiş, satmıyorlarmıydı bayıldım ya buralarda hep aynı şeyler var.
tatlım ben hem abiye hemde atlas (bindallı) giydim ama bindallı tarzı bir kıyafeti sadece yarım saatliğine hani kına yakılırken giyilir, bütün gece bindallıyla kalmak senin için çok zor ve sıkı olur. çünkü hafifden kaşındıran ve terleten kumaşa sahip. zaten o akşam herkes seni görmeye geldiği için 2 çeşit giymen çok daha iyi olur bencesositososito
kızlar bende böyle bi kına kıyafeti arıorum diktirmek lazım heralde hazuırı varmıdır acaba ?
kına yakılırken bindallı değilde böle bişi daha değişik hoş olur gibi sankim :)
Bunlarda benim kuzenimin kına gecesinden Niltolcum sana daha önce söylemiştim adetlerimiz aynı sanırım die bizde de 1. derece akrabalar ve genç kızlar bindallı giyer en üstte ki benim fotom en alttaki fotoda da gelin bindallısı var o bindallı bizimkilerden daha özeldir üzeri taşlı ve saf kadife üzerine işlenir gelin birde beyaz duvağını takar o gece, kına gecesini köyümüzde yaptık çok eğlenmiştik tam bir göçmen kınası oldu
sehnsucht canım çok cici ve farklı olmuşsun... paylaşımın için sağol
teşekkür ederim canım ben bu tarz kıyafetleri daha çok beğeniyorum hem kaftan ve şalvar geleneği devam ediyor hemde daha modern ve şık gözüküyor kızkardeşimin kına kıyafetide bu tarzdı bir ara onuda eklerim, inşallah düğünü olan arkadaşlara fikir olur benim düğünüm olalı 1,5 yıl oldu hala konuşulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?