Kına Kıyafetlerimizi de Görelim

buket bunlar çok güzelmiş, satmıyorlarmıydı bayıldım ya buralarda hep aynı şeyler var.

ya bende kuzenımın kıra kıyfetını eklıycem ama
dırek tıklamadan gozukmesı ıcın resımın neasıl eklemem lazımmsenağlama

BKTB VE NITOL TESEKKUURLER CANLARIM
HAKLISINIZ VALLA TERLETIR YA DEMI ONLAR INSANI BAK BEN BU YONUYLE HIC DUSUNMEMISTIM YAWkaydirigubbakcemile3
BENDE HEP DUSUNURDUM DEGISIK OLSUN BEN BINDALLLI GIYEYIM ILERIDE DIYE AMA BAKTIM HERKES GIYIYOR AMA SADCE YARIM SAATLIGINE, NEYSE BUNUN DA NEDENINI OGRENMIS OLDUM kaydirigubbakcemile4

kızlar bende böyle bi kına kıyafeti arıorum diktirmek lazım heralde hazuırı varmıdır acaba ?
kına yakılırken bindallı değilde böle bişi daha değişik hoş olur gibi sankim :)
knaelshk8.th.jpg

tatlım ben hem abiye hemde atlas (bindallı) giydim ama bindallı tarzı bir kıyafeti sadece yarım saatliğine hani kına yakılırken giyilir, bütün gece bindallıyla kalmak senin için çok zor ve sıkı olur. çünkü hafifden kaşındıran ve terleten kumaşa sahip. zaten o akşam herkes seni görmeye geldiği için 2 çeşit giymen çok daha iyi olur bencesositososito

beemkinin içi pamuklu satendi üstüde tilden az kalınca idi terletmedi sıkmadıda zati en çok 1 saat kalmıştır üstümde erkenden kına yakılmıyor yakıldıktan sona da erkes dağılıyor zaten :delphin:

kızlar bende böyle bi kına kıyafeti arıorum diktirmek lazım heralde hazuırı varmıdır acaba ?
kına yakılırken bindallı değilde böle bişi daha değişik hoş olur gibi sankim :)
knaelshk8.th.jpg

deişik bişi hoş olabili :lepi:

ssa42486ud0.jpg

ssa42495lq9.jpg

ssa42548ll5.jpg

Bunlarda benim kuzenimin kına gecesinden Niltolcum sana daha önce söylemiştim adetlerimiz aynı sanırım die bizde de 1. derece akrabalar ve genç kızlar bindallı giyer en üstte ki benim fotom en alttaki fotoda da gelin bindallısı var o bindallı bizimkilerden daha özeldir üzeri taşlı ve saf kadife üzerine işlenir gelin birde beyaz duvağını takar o gece, kına gecesini köyümüzde yaptık çok eğlenmiştik tam bir göçmen kınası oldu

Son düzenleme:
dsc00096rn8.jpg

benı gorebılırsınız no problem ama yandakılerı karaladımm

benım kınalıgım nasıııllll:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
özlemcim kıyafetinde çok güzel,sanada çok yakışmış
resmi direkt nasıl ekliyoruz böyle

klar bunlarda benim kınalığım ve bindallım

Eklentiler

• $IMG_0010.jpg
    $IMG_0010.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $PIC_0009.jpg
    $PIC_0009.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 51
ssa42486ud0.jpg

ssa42495lq9.jpg

ssa42548ll5.jpg

Bunlarda benim kuzenimin kına gecesinden Niltolcum sana daha önce söylemiştim adetlerimiz aynı sanırım die bizde de 1. derece akrabalar ve genç kızlar bindallı giyer en üstte ki benim fotom en alttaki fotoda da gelin bindallısı var o bindallı bizimkilerden daha özeldir üzeri taşlı ve saf kadife üzerine işlenir gelin birde beyaz duvağını takar o gece, kına gecesini köyümüzde yaptık çok eğlenmiştik tam bir göçmen kınası oldu

çok güzelsiniz gerçekten, adetlerimizin hemen hemen hepsi birbirine benziyor zaten şuan bizim köydede gelin herkesden farklı olsun diye kadife giymeye başlamış yeni çıkmış bu adetde, eskisi benim giydiğim gibi ama şimdi kadife işli kıyafet giyiyorlar...
Hadi darısı başına umarım seninde resimlerini görürüz inşallah...

bulgaristanlılarda genelde herkes bindallı giyer kına gecesinde.
yani gelin de dahil yakın akrabalar kadifeden yapılan bindallı giyer.
son dönemlerde gelinler de elbise şeklinde bindallı giymeye başladı, sadece kına yakıırken şalvarlı bindallı giyiyorlar.. böyle... amma şov düşkünüyüz aslında kaydirigubbakcemile3

sehnsucht canım çok cici ve farklı olmuşsun... paylaşımın için sağol

sehnsucht canım çok cici ve farklı olmuşsun... paylaşımın için sağol

teşekkür ederim canım ben bu tarz kıyafetleri daha çok beğeniyorum hem kaftan ve şalvar geleneği devam ediyor hemde daha modern ve şık gözüküyor kızkardeşimin kına kıyafetide bu tarzdı bir ara onuda eklerim, inşallah düğünü olan arkadaşlara fikir olur benim düğünüm olalı 1,5 yıl oldu hala konuşulur...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ben bu tarz kıyafetleri daha çok beğeniyorum hem kaftan ve şalvar geleneği devam ediyor hemde daha modern ve şık gözüküyor kızkardeşimin kına kıyafetide bu tarzdı bir ara onuda eklerim, inşallah düğünü olan arkadaşlara fikir olur benim düğünüm olalı 1,5 yıl oldu hala konuşulur...

canım 1,5 yıldır hala konuşulduğuna göre değişik ve farklı olmuşsun insanların ilgisini çekmişsin demektir. seni tebrik ederim gerçekten yakışmış kıyafetin sana

adetlerinizi devam ettirmeniz çok güzel elbiselerde çok yakışmış allah mutlulugunuzu bozmasın

Huli81 ve kedicik81,
Arkadaşlar yorumunuz için sağol, çok tatlısınız

Back