Kına Kıyafetlerimizi de Görelim

laz_kızı çok güzelsin maşallah
ayyy ben nezaman giycem bindallımı ya bu haftasonu pendikte çok güzel bi bindalı gördüm aşkımda çokk beğendi resmini çekecektim çekemedim çok meraklı gözükmek istemedim onun yanında

saol canım allah gönlüne göre verir inşanlah. hayırlısıyla o günlerde gelir gamyoncuiremsua.s.

bende cok sevdım kına kıyafetlerını cok yakısmıs benımde agustosta dugunum olcak ve gelınlık ozellıkle cok karıstırıyor kafamı sızın daha onceden acmıs oldugunuz gelınlık konusuna nasıl ulasabılırım bılgılendırırmısın

ayyy bındallılar cook guzel yaa:))
gercı benım evlenmekle herhangı bır alakam yok :delphin:ama evlılık fotoları falan cok hosuma gıdıyo ıste ...bakıorum bendekaydirigubbakcemile2

sımdı bır ufak sorum olacak sızlere:goruyorum kı hepınız hem bındallı hem abıye bır elbıse gıymıssınız acaba bunun bır nedenı varmı?acaba sadce bındallı gıyılse nasıl olur yanı uygun olur mu bunu cok merak ettım???fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

bu arda kıslar tum gelınlerımız massallah pek bır guzel olmuslar... sevıyorum ya ben bızım adetlerı:)))
Allah hepınızın mutlulugunu daım etsın ınsallah rabbım agız tadıyla geçinmek nasip etsin...

Ahucum aslında bizde öyle bindallı adeti yok ben normal abiye bir elbise giyicem ama bu adetleri sürdürmek adına o gece bir süre bindallı giyicem. ama sadece bindallıyla olmaz zaten çok rahat bi kıyafet değil hem kadife hemde çok işli yaz günü ağır ve sıcak olur bunalır insan sürekli içinde...

merhaba kızlar benim düğünüm temmuzda doğal olarak kına gecemde olmadı ama geçen yaz tatile gittiğmde tatilde bir dikiş nakış kursunun sergisine denk geldim ve bindallıları sergiliyorlardı el emeği göz nuru. ve ben hepsini deneyip mankenlik yaptım. kına gecemdede burdan kiralamayı düşünüyorum.şimdi resimlerde sıra...

bilezikler ve beşi biyerdeler aksesuar ve sahtedir...
90402414zf6.jpg

31996340bj5.jpg

41450120bj1.jpg

canım bunların hepsi çok güzel sende güzel taşımışsın sağol paylaşımın için

ayyy bındallılar cook guzel yaa:))
gercı benım evlenmekle herhangı bır alakam yok :delphin:ama evlılık fotoları falan cok hosuma gıdıyo ıste ...bakıorum bendekaydirigubbakcemile2

sımdı bır ufak sorum olacak sızlere:goruyorum kı hepınız hem bındallı hem abıye bır elbıse gıymıssınız acaba bunun bır nedenı varmı?acaba sadce bındallı gıyılse nasıl olur yanı uygun olur mu bunu cok merak ettım???fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

tatlım ben hem abiye hemde atlas (bindallı) giydim ama bindallı tarzı bir kıyafeti sadece yarım saatliğine hani kına yakılırken giyilir, bütün gece bindallıyla kalmak senin için çok zor ve sıkı olur. çünkü hafifden kaşındıran ve terleten kumaşa sahip. zaten o akşam herkes seni görmeye geldiği için 2 çeşit giymen çok daha iyi olur bencesositososito

Anam ne olmuş ta 7 . ci sayfaya düşümşüz biranda tubişe mesaj yazmıştım gördünmü tubacım???

Bindallı da giycem nişanı da düğünü de yapıcam balayına da gidicem hepsini hepsini hepsini istiyorum kızlar......

tatlım ben hem abiye hemde atlas (bindallı) giydim ama bindallı tarzı bir kıyafeti sadece yarım saatliğine hani kına yakılırken giyilir, bütün gece bindallıyla kalmak senin için çok zor ve sıkı olur. çünkü hafifden kaşındıran ve terleten kumaşa sahip. zaten o akşam herkes seni görmeye geldiği için 2 çeşit giymen çok daha iyi olur bencesositososito

Hehehehe sırnaşık şey kzlar ben akşam hepsini gördüm niltolun kıyafetlerini süper hepsi ayrı güzel gerçekten bu arada kendisi de çok güzel :nazar: fiziği de muntazam olunca ne giyse yakışmış arkadaşımaa.sa.s.

Son düzenleme:
Anam ne olmuş ta 7 . ci sayfaya düşümşüz biranda tubişe mesaj yazmıştım gördünmü tubacım???

Bindallı da giycem nişanı da düğünü de yapıcam balayına da gidicem hepsini hepsini hepsini istiyorum kızlar......

tatlım çok doğru yazmışsın bu günler bir kere yaşanıyor herşeyi yap her duyguyu tat daha sonra keşke yapmasaydım deme, bazıları nişan istemez ama çok güzel bir duygu bence, bohça yapmam derler ama yarım elma gönül alma derler ya az olsa yap, kına gecesi de olmazsa olmaz, düğün zaten olan birşey, muhakkak balayına da git, eğer para sıkıntısı olursa çünkü herşeyi insan düğün öncesi alınca balayına para kalmıyor, biz eşimle tüm paramızı evlilik öncesi bitirdik ama balayınada gittik kredi kartı sağolsun evlenince taksit taksit ödedik. oyüzden her duyguyu tatmanı isterim arkadaşım... a.s.

Hehehehe sırnaşık şey kzlar ben akşam hepsini gördüm niltolun kıyafetlerini süper hepsi ayrı güzel gerçekten bu arada kendisi de çok güzel :nazar: fiziği de muntazam olunca ne giyse yakışmış arkadaşımaa.sa.s.

canım, gözlerin güzel görüyor, ağzından bal damlıyor, oyüzden senin güzelliğin bana da yansıyor. çok tatlısın valla şımartıyorsun beni!!!!!!!!! a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kızlar kusura bakmayın ben çeyiz topiğine yazdığımı sanıyordum orda sayfalar 790 larda da burasını orası sandım özürrrrr:çok üzgünüm:

merhaba kızlar benim düğünüm temmuzda doğal olarak kına gecemde olmadı ama geçen yaz tatile gittiğmde tatilde bir dikiş nakış kursunun sergisine denk geldim ve bindallıları sergiliyorlardı el emeği göz nuru. ve ben hepsini deneyip mankenlik yaptım. kına gecemdede burdan kiralamayı düşünüyorum.şimdi resimlerde sıra...

bilezikler ve beşi biyerdeler aksesuar ve sahtedir...
90402414zf6.jpg

31996340bj5.jpg

41450120bj1.jpg

buket bunlar çok güzelmiş, satmıyorlarmıydı bayıldım ya buralarda hep aynı şeyler var.

buket bunlar çok güzelmiş, satmıyorlarmıydı bayıldım ya buralarda hep aynı şeyler var.

canım satmaz olurlarmı satıyorlar tabi 1,5 milyar:1shok:
çok işliler çünkü ama kiralaması 100 ytl falan dedi geçen yaz kadın istersen özeline kadının sitesinin adresini atarım:1hug:

canım satmaz olurlarmı satıyorlar tabi 1,5 milyar:1shok:
çok işliler çünkü ama kiralaması 100 ytl falan dedi geçen yaz kadın istersen özeline kadının sitesinin adresini atarım:1hug:

vay be nekadar pahalıymış ama kiralamak varken satınalmaya gerek yok. hepsi çok güzel sağol paylaşımın için

Back