laz_kızı çok güzelsin maşallah
ayyy ben nezaman giycem bindallımı ya bu haftasonu pendikte çok güzel bi bindalı gördüm aşkımda çokk beğendi resmini çekecektim çekemedim çok meraklı gözükmek istemedim onun yanında
canım sende çok hoş olmuşsun hele başındaki çok ilginç olmuş...
merhaba kızlar benim düğünüm temmuzda doğal olarak kına gecemde olmadı ama geçen yaz tatile gittiğmde tatilde bir dikiş nakış kursunun sergisine denk geldim ve bindallıları sergiliyorlardı el emeği göz nuru. ve ben hepsini deneyip mankenlik yaptım. kına gecemdede burdan kiralamayı düşünüyorum.şimdi resimlerde sıra...
bilezikler ve beşi biyerdeler aksesuar ve sahtedir...
ayyy bındallılar cook guzel yaa:))
gercı benım evlenmekle herhangı bır alakam yokama evlılık fotoları falan cok hosuma gıdıyo ıste ...bakıorum bendekaydirigubbakcemile2
sımdı bır ufak sorum olacak sızlere:goruyorum kı hepınız hem bındallı hem abıye bır elbıse gıymıssınız acaba bunun bır nedenı varmı?acaba sadce bındallı gıyılse nasıl olur yanı uygun olur mu bunu cok merak ettım???fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
tatlım ben hem abiye hemde atlas (bindallı) giydim ama bindallı tarzı bir kıyafeti sadece yarım saatliğine hani kına yakılırken giyilir, bütün gece bindallıyla kalmak senin için çok zor ve sıkı olur. çünkü hafifden kaşındıran ve terleten kumaşa sahip. zaten o akşam herkes seni görmeye geldiği için 2 çeşit giymen çok daha iyi olur bencesositososito
Anam ne olmuş ta 7 . ci sayfaya düşümşüz biranda tubişe mesaj yazmıştım gördünmü tubacım???
Bindallı da giycem nişanı da düğünü de yapıcam balayına da gidicem hepsini hepsini hepsini istiyorum kızlar......
Hehehehe sırnaşık şey kzlar ben akşam hepsini gördüm niltolun kıyafetlerini süper hepsi ayrı güzel gerçekten bu arada kendisi de çok güzelfiziği de muntazam olunca ne giyse yakışmış arkadaşımaa.sa.s.
Anam ne olmuş ta 7 . ci sayfaya düşümşüz biranda tubişe mesaj yazmıştım gördünmü tubacım???
Bindallı da giycem nişanı da düğünü de yapıcam balayına da gidicem hepsini hepsini hepsini istiyorum kızlar......
canım bunların hepsi çok güzel sende güzel taşımışsın sağol paylaşımın için
merhaba kızlar benim düğünüm temmuzda doğal olarak kına gecemde olmadı ama geçen yaz tatile gittiğmde tatilde bir dikiş nakış kursunun sergisine denk geldim ve bindallıları sergiliyorlardı el emeği göz nuru. ve ben hepsini deneyip mankenlik yaptım. kına gecemdede burdan kiralamayı düşünüyorum.şimdi resimlerde sıra...
bilezikler ve beşi biyerdeler aksesuar ve sahtedir...
buket bunlar çok güzelmiş, satmıyorlarmıydı bayıldım ya buralarda hep aynı şeyler var.
canım satmaz olurlarmı satıyorlar tabi 1,5 milyar:1shok:
çok işliler çünkü ama kiralaması 100 ytl falan dedi geçen yaz kadın istersen özeline kadının sitesinin adresini atarım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?