Kına gecem için dikdirdiğim Mor Abiye mi satıyorum

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Alya Butik İmzalı kına gecemde giydiğim mor abiyemi bir daha giyemeceğim için satmak istiyorum. ilgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Beden ve fiyat öğrenebilirmiyim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üstü payet olduğu için esnek 36-38 beden arasıyım. üzerimdeki haliylede resim atarım.
250 lira ama almak isteyene pazarlık payı bırakırım

bide ayakkbım var onu eklerim akşam hemen kapanmaz dimi

ablamın kına gecesi için gözüme kestirdim elbiseyi.ama daha 5 ay var,çok çabuk kilo alıp veriyorum ve hamile kalma ihtimalim var.eğer değişmezsem ve hala satılmazsa 4 ay sonra elbisenize talibim

büyük ihtimal satılmaz şuan kaç kilosunuz ben elbiseyi 57 kiloyken giydim. boyum 170 isterseniz kısaltabilirsiniz :) üstü payetli olduğu için esnek rahat yani :)

büyük ihtimal satılmaz şuan kaç kilosunuz ben elbiseyi 57 kiloyken giydim. boyum 170 isterseniz kısaltabilirsiniz :) üstü payetli olduğu için esnek rahat yani :)
158 boy,60 kiloyum ama son 6 aydır 53-65 arası gidip geliyorum..55 e düşersem olur diye gözüme kestirdim.bakalım kısmetime artık
bir de sanırım istanbuldasınız,eğer satılmazsa deneyip alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…