- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
Güncel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yine benElbise 50" ya satılmıştır.
merhaba yine ben
elbiseyi burdan biri mi aldı acaba? bizim cemiyet yaklaştı,ben tutuştum da![]()
yok canım ya burdan değil ama beyaz elbise var onun satışı iptal oldu bakabilirsin
cemiyet için allı pullu bişeyler istiyorum açıkcası..
ayrıca elbiseyi çok beğendim,normal zamanda kullanmak için düşünürdüm ama malesef bana olmaz.38-40 giyiyorum ben![]()
anladım canım bi tanede lacivert elbisem var dantelli kiralardım aslında sana çünkü satmak istemoyurm ama tesettürlümüydün sen
evet canım tesettürlüyüm, kiralık da olabilir benim için.nihayetinde alacağım şeyi de başka biryerde giymem
ahh ahh şişko olmak başa belaŞuan eş yerindeyim elbise resmide yok ama elbise annemde üstü dantelli elbisenin ama içine bady giymiştim haziran olmasına rağmen çünkü çok severek almıştım. 38 bedenim dedin olmaz diye düşünüyorum çünkü üstünü çok daralttım.
Eki Görüntüle 1595483
Elimde böyle bi resim var.
ama eğer güngörene yakın bi yerdeysen oraları gez haznedarı ordan bu elbiyei 250 liraya almıştım sezon sonu ya şimdi indirimli elbiseler vardır
ahh ahh şişko olmak başa bela
anadolu yakasındayım daha hiç gezemedim,yarın başlıcam inşallah..
açıkcası hem kına gecesine hemde düğüne farklı kıyafet alacağım için biraz uygun fiyatlı olsun istiyorum..
kına gecesi daha şıkır şıkır birşey giyip,gündüz daha sade olmak istiyorum.. bakalım inşallah bulabilirim kafama göre birşeyler![]()
Elbise burdan birine satılmadıBu arada payetli elbiseyi satın alanin işi bittiyse elbiseyle bana satın nolurrrr çok beğenmiştim![]()
bı elbise satıldımı tam anlayamadımAlya Butik İmzalı kına gecemde giydiğim mor abiyemi bir daha giyemeceğim için satmak istiyorum. ilgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Eki Görüntüle 1176302 Eki Görüntüle 1176302
satıldı canımbı elbise satıldımı tam anlayamadım