• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecem için dikdirdiğim Mor Abiye mi satıyorum

cemiyet için allı pullu bişeyler istiyorum açıkcası..

ayrıca elbiseyi çok beğendim,normal zamanda kullanmak için düşünürdüm ama malesef bana olmaz.38-40 giyiyorum ben :KK43:
:( anladım canım bi tanede lacivert elbisem var dantelli kiralardım aslında sana çünkü satmak istemoyurm ama tesettürlümüydün sen

evet canım tesettürlüyüm, kiralık da olabilir benim için.nihayetinde alacağım şeyi de başka biryerde giymem

Şuan eş yerindeyim elbise resmide yok ama elbise annemde üstü dantelli elbisenin ama içine bady giymiştim haziran olmasına rağmen çünkü çok severek almıştım. 38 bedenim dedin olmaz diye düşünüyorum çünkü üstünü çok daralttım.
Screen shot 2015-07-31 at 12.59.15.png

Elimde böyle bi resim var.

ama eğer güngörene yakın bi yerdeysen oraları gez haznedarı ordan bu elbiyei 250 liraya almıştım sezon sonu ya şimdi indirimli elbiseler vardır

Şuan eş yerindeyim elbise resmide yok ama elbise annemde üstü dantelli elbisenin ama içine bady giymiştim haziran olmasına rağmen çünkü çok severek almıştım. 38 bedenim dedin olmaz diye düşünüyorum çünkü üstünü çok daralttım.
Eki Görüntüle 1595483

Elimde böyle bi resim var.

ama eğer güngörene yakın bi yerdeysen oraları gez haznedarı ordan bu elbiyei 250 liraya almıştım sezon sonu ya şimdi indirimli elbiseler vardır
ahh ahh şişko olmak başa bela :KK14:

anadolu yakasındayım daha hiç gezemedim,yarın başlıcam inşallah..
açıkcası hem kına gecesine hemde düğüne farklı kıyafet alacağım için biraz uygun fiyatlı olsun istiyorum..
kına gecesi daha şıkır şıkır birşey giyip,gündüz daha sade olmak istiyorum.. bakalım inşallah bulabilirim kafama göre birşeyler :KK51:

ahh ahh şişko olmak başa bela :KK14:

anadolu yakasındayım daha hiç gezemedim,yarın başlıcam inşallah..
açıkcası hem kına gecesine hemde düğüne farklı kıyafet alacağım için biraz uygun fiyatlı olsun istiyorum..
kına gecesi daha şıkır şıkır birşey giyip,gündüz daha sade olmak istiyorum.. bakalım inşallah bulabilirim kafama göre birşeyler :KK51:

ümraniyeden arkadaşlarım çok uyguna elbiseler buluyor nasıl gezip buluyolar bilmiyorum ama buluyolar valla. estağfurullah şişmanlık değil o :) bende basen çok ama bel ve göğüs yok :( o yzden kına ve nikah abiyemi diktirmiştim.

Bak bi abiyem daha var özelden atıyorum

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 170
  • 2.jpg
    2.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 135
Bu elbisenin fiyati nedir acaba bir de önden bir foto gönderebilir misiniz

Bu arada payetli elbiseyi satın alanin işi bittiyse elbiseyle bana satın nolurrrr çok beğenmiştim :(

Bu arada payetli elbiseyi satın alanin işi bittiyse elbiseyle bana satın nolurrrr çok beğenmiştim :KK43:
Elbise burdan birine satılmadı :110:
Kullanımıda bu hafta üzerinde bir kaç değişiklik yapılacağı için çok önceden aldılar.

Back