- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
evet istanbuldayım ama çalışıyorum ben 6 gün ya
60 kiloysanız olur diye tahmin ediyorum. o gün gelsin tekrar bakarsınız :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu elbiseye ben ilk eklendiğinden beri bayılıyorum ama tesettürlü değilim bana gider mi bilmiyorum
bir de boy farkımız da çokmuş 158 boyunda 34 bedenim, yakışır mı bilemedim
bu elbiseye ben ilk eklendiğinden beri bayılıyorum ama tesettürlü değilim bana gider mi bilmiyorum
bir de boy farkımız da çokmuş 158 boyunda 34 bedenim, yakışır mı bilemedim
boy kesilir bence..
siz alın kestirin, giyeceğiniz yerde giyin sonra da yazın bana daha uyguna satarsınız![]()
ee nasılsa alan kişi 1- 2 kere giyer.nasip olursa ben alırsam benimde yapacağım o
Çok iyi ya :)
ee nasılsa alan kişi 1- 2 kere giyer.nasip olursa ben alırsam benimde yapacağım o![]()
gördüm,onda da gözüm kalmadı desem yalan olur.. ben bu aralar 38-40 arası gidip geliyorum..36 'nın olacağını hiç zannetmiyorum malesef:) tulumum da yeni bak mevlütte giydim bi iki saat o kadar onuda hoş bi abiyeye cevirdim pullu eşarp sarı şıkır şıkır kolye altınada topuklu ayakkabı saat bilekler filan çok hoş oldu
evet malesef öyle :) ama çok şık duruyor genede keşke giyebilsem ama basenlerim var alttan olmuyo banagördüm,onda da gözüm kalmadı desem yalan olur.. ben bu aralar 38-40 arası gidip geliyorum..36 'nın olacağını hiç zannetmiyorum malesef
bir de bende kot bir tulum almıştım,doğru düzgün giyemedim,afedersin lavaboya giderken falan çok zor oluyor kullanımı![]()
büyük ihtimal satılmazşuan kaç kilosunuz ben elbiseyi 57 kiloyken giydim. boyum 170 isterseniz kısaltabilirsiniz :) üstü payetli olduğu için esnek rahat yani :)
mail gönderdim kübra hanımzeynep hanım elbise satılmadıysa almak istiyorum, ciddi alıcıyım, satılmadıysa lütfen mail atın:
kubra4396@hotmail.com
650 ye aldim kurutemizlemesi yapildi bebek bekledgimden 200 e vercegim ayakkabilar da benden 36-38 beden uyumlu
Hayır henüz satıllmadı canım :)satıldımı acaba?
100 Tl canımFiyatı neydi yorumlarda karistrdim da
nasıl iletişime gecebilirm sizinle? burada sürekli olamıyorumGüncel
özelden mesaj attım :)nasıl iletişime gecebilirm sizinle? burada sürekli olamıyorum