• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecem için dikdirdiğim Mor Abiye mi satıyorum

evet istanbuldayım ama çalışıyorum ben 6 gün ya :( 60 kiloysanız olur diye tahmin ediyorum. o gün gelsin tekrar bakarsınız :)

bu elbiseye ben ilk eklendiğinden beri bayılıyorum ama tesettürlü değilim bana gider mi bilmiyorum
bir de boy farkımız da çokmuş 158 boyunda 34 bedenim, yakışır mı bilemedim

bu elbiseye ben ilk eklendiğinden beri bayılıyorum ama tesettürlü değilim bana gider mi bilmiyorum

yani boyunu istediğin gibi ayarlayabilirsin ztn üstteki fiyonkli bölüm ayrı parça üstü payetli olduğundan rahat bi kalıbı var vücudu sarıyor. tabi kendin daha iyi bilirsin ama şöyle diyim ben onu 70 beden styn le kullandım :)

boy kesilir bence..
siz alın kestirin, giyeceğiniz yerde giyin sonra da yazın bana daha uyguna satarsınız :KK53::KK53:

:) tulumum da yeni bak mevlütte giydim bi iki saat o kadar onuda hoş bi abiyeye cevirdim pullu eşarp sarı şıkır şıkır kolye altınada topuklu ayakkabı saat bilekler filan çok hoş oldu
ee nasılsa alan kişi 1- 2 kere giyer.nasip olursa ben alırsam benimde yapacağım o :KK76:

:) tulumum da yeni bak mevlütte giydim bi iki saat o kadar onuda hoş bi abiyeye cevirdim pullu eşarp sarı şıkır şıkır kolye altınada topuklu ayakkabı saat bilekler filan çok hoş oldu
gördüm,onda da gözüm kalmadı desem yalan olur.. ben bu aralar 38-40 arası gidip geliyorum..36 'nın olacağını hiç zannetmiyorum malesef :KK43:
bir de bende kot bir tulum almıştım,doğru düzgün giyemedim,afedersin lavaboya giderken falan çok zor oluyor kullanımı o_O

gördüm,onda da gözüm kalmadı desem yalan olur.. ben bu aralar 38-40 arası gidip geliyorum..36 'nın olacağını hiç zannetmiyorum malesef :KK43:
bir de bende kot bir tulum almıştım,doğru düzgün giyemedim,afedersin lavaboya giderken falan çok zor oluyor kullanımı o_O
evet malesef öyle :) ama çok şık duruyor genede keşke giyebilsem ama basenlerim var alttan olmuyo bana

büyük ihtimal satılmaz :KK70: şuan kaç kilosunuz ben elbiseyi 57 kiloyken giydim. boyum 170 isterseniz kısaltabilirsiniz :) üstü payetli olduğu için esnek rahat yani :)

merhaba ben elbiseyi beğendim.
ama ben 48 kiloyum. bgüne kadar en fazla 50 kilo oldum. istanbulda olsam denerdim. aslında yakın şehirdeyiz. bende izmiteyim.

bide daha net fotoğraflar görebilirmiyim

Back