- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.190
- 528
Ay ne alaka?Benim için farketmez hatta bilezik daha mantıklı ama aile ve adet baskıları beni kötü etkiliyor. Bir arkadaşıma bunu anlattığımda sen dul musun kına da yapma o saman demişti çok üzüldüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne alaka?Benim için farketmez hatta bilezik daha mantıklı ama aile ve adet baskıları beni kötü etkiliyor. Bir arkadaşıma bunu anlattığımda sen dul musun kına da yapma o saman demişti çok üzüldüm.
2 bilezik fiyatına nerede düğün oluyor biz bakıyoruz şuan mekanlara hep 100-150 binBenim için farketmez hatta bilezik daha mantıklı ama aile ve adet baskıları beni kötü etkiliyor. Bir arkadaşıma bunu anlattığımda sen dul musun kına da yapma o saman demişti çok üzüldüm.
yani düğün mü kına mı diye soruyorsunuz diye anladım. Tabi ki düğün, düğünün yanında kınanın ne önemi var. Bir tek düğün yapın, durumunuz elvermiyorsa nikah kıyın. Bir arada düğün kına ikilisi kusura bakmayın ama çok saçma hiç duymadım kel alakaMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım ve ben aynı şehirlerde yaşıyoruz. Evlilik teklifi aldım. Yakında sözleneceğiz. Fakat ailesi düğüne çok sıcak bakmıyor. Düğün yerine 2 bilezik fazla yaparız diyorlar. Bizde de kınaya erkekler girmiyor ve kalabalık bir çevremiz var. Kına düğün bir yerde yapalım diyorlar. Evet yapanlar var mı var ama arada sıkıştım kaldım. Yapmamak bir o kadar mantıklı gelirken düğünü bir yandan da istiyorum sırf kınaya bizde erkekler girmediği için. Baxen de yap gitsin işte ne olacak bir arada diyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Kınada gelinlik giydim düğün yapmayacağımız için, kına düğün sayılır mıyani düğün mü kına mı diye soruyorsunuz diye anladım. Tabi ki düğün, düğünün yanında kınanın ne önemi var. Bir tek düğün yapın, durumunuz elvermiyorsa nikah kıyın. Bir arada düğün kına ikilisi kusura bakmayın ama çok saçma hiç duymadım kel alaka
yengem de düğün yapmadı kına düğün bir arada oldu ve çokta güzell oldu ikisini aradan çıkardı 1 gündeMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım ve ben aynı şehirlerde yaşıyoruz. Evlilik teklifi aldım. Yakında sözleneceğiz. Fakat ailesi düğüne çok sıcak bakmıyor. Düğün yerine 2 bilezik fazla yaparız diyorlar. Bizde de kınaya erkekler girmiyor ve kalabalık bir çevremiz var. Kına düğün bir yerde yapalım diyorlar. Evet yapanlar var mı var ama arada sıkıştım kaldım. Yapmamak bir o kadar mantıklı gelirken düğünü bir yandan da istiyorum sırf kınaya bizde erkekler girmediği için. Baxen de yap gitsin işte ne olacak bir arada diyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Valla kardeş biz deprem bolgesindeydik düğün salonları kirkbindi ben niye milleti eglendirim diye kırk bini çöpe atım iki saat için kınayı evde yaptım mevlüt verdik oynadikta ertesi günü nikahı kiydik bitti yani insanları eglendiriceksin eve gidince borçlarınla yanlız başbaşa senle kocan kalıcakMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım ve ben aynı şehirlerde yaşıyoruz. Evlilik teklifi aldım. Yakında sözleneceğiz. Fakat ailesi düğüne çok sıcak bakmıyor. Düğün yerine 2 bilezik fazla yaparız diyorlar. Bizde de kınaya erkekler girmiyor ve kalabalık bir çevremiz var. Kına düğün bir yerde yapalım diyorlar. Evet yapanlar var mı var ama arada sıkıştım kaldım. Yapmamak bir o kadar mantıklı gelirken düğünü bir yandan da istiyorum sırf kınaya bizde erkekler girmediği için. Baxen de yap gitsin işte ne olacak bir arada diyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bunu has annem bile dedi bana dul musun dediler ablam dedi birinci derece olan kanım yani umrimda olmadı kendim istediğim gibi yaptım millete ne borcun olunca millet mi oducekAy ne alaka?