Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazar günü 73 olan beta bugün 65 e düşmüş. Henüz kanama da başlamadı cuma tekrar beta ölçülecek. Kimyasal gebelikte kanama ağrı nasıl çok oluyor mu?
benm adetten daha yoğun oldu ve daha sancılı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım geçmiş olsun cnm.

Canım değerim yükseldi 377 oldu bakalım şimdi kese görme kalp atışı duyma süreçleri var inş en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız
Tebrik ederm cnm. Ben de bugün adet oldum. Kimyasaldan sonra reglim çok erken sürede geliyor . Bu iyi mi kötü mü anlamadım. Önceden 40 günü bulan reglim şimdi 27-30 gğnde geliyor. Bat 27 kasım artık

Tebrik ederm cnm. Ben de bugün adet oldum. Kimyasaldan sonra reglim çok erken sürede geliyor . Bu iyi mi kötü mü anlamadım. Önceden 40 günü bulan reglim şimdi 27-30 gğnde geliyor. Bat 27 kasım artık
Bence iyi cünkü düzene girmis.40 gun döngü olmazki.en fazla 35 gün olur.

Merhaba kızlar 5 kez kimyasak gebelik geçiren biri olarak hayırlısıyla hala ısrarla ümidimi kesmeden bu sefer olacak diyorum :)

Merhaba kızlar 5 kez kimyasak gebelik geçiren biri olarak hayırlısıyla hala ısrarla ümidimi kesmeden bu sefer olacak diyorum :)
Nasıl oldu bu cnm her ay arka arkaya nı allah sabır versn ben bi kere kmyasal geçirdim o şoku atlatmak zor oluyor .

Bugün doktora gittim. Muayenemi oldum rahatladım biraz:)
Doktor hiç beklemene gerek yok tekrar deneyebilirsiniz dedi. Adetim bugün bitiyor,tekrar yeni bir süreç başlıyor. Sürekli aklımda ya yine kimyasal olursa düşüncesi ile bakalım ne kadar stresimi kontrol edebilirim artık. Hiç riske atmayıp hemen yarından başlayacağım ovulasyon testlerimi yapmaya.Belki erken yumurtlarım. Adet bittiği gün hamile kalan çok olmuş kk da

Geçmş olsn cnm bana da öyle demşti doktor. Ovu. Takibi yap yumurtlama şaşıyor ... bnm kmyasaldan sonra regl düzenim bozuldu. Allah hyrlısonı versn hepimize

Geçmş olsn cnm bana da öyle demşti doktor. Ovu. Takibi yap yumurtlama şaşıyor ... bnm kmyasaldan sonra regl düzenim bozuldu. Allah hyrlısonı versn hepimize

Bi problemimiz yok illa ki olacak belki bu ay belki 1 yıl sonra ama olacak. Olmaması için hiç bir neden yok. Yeter ki stres yapmayalım. Benim bi arkadaşım sırf stresden uzaklaşmak için eşiyle yum. haftasında 3-4 günlük tatile gitmişti orada hamile kalmıştı Olmadı en son bizde öyle yaparız

Aynen düşünmüyır değilim.

Aaa 5 kezmi doktora göründünmu canım bi sıkıntı yoktur umarim.kan pıhtılasmasina falan baktirdnmi
Aynen canım 5 kez. 1 kezde kürtaj oldum ondada kese oluştu mu oluşmadı mı belli değil yani toplam da kaybım 6 genetik test yapıldı temiz pıhtılaşmada 4 gende heterozigot çıktı. 3 kimyasalda bişey kullanmadım doktorlar gerek yok dedi 4. De coraspin kullandım 5.de kan sulandırıcı kullandım en sın gittiğim doktor coraspin ve iğneyi birlikte kullanmalısın dedi. Durum bundan ibaret

Nasıl oldu bu cnm her ay arka arkaya nı allah sabır versn ben bi kere kmyasal geçirdim o şoku atlatmak zor oluyor .
2 yıl içinde oldu herşey canım bide kürtaj oldum evet ilkinde şok oluyor ama şimdi gebelikte pozitifi görmem bile bi anlam ifade etmez oldu

Neden oluyor bu kimyasal gebelik tamam olması normal ama 5 kez oldu demek ki bi anormallik var öyle değil mi? Hala doktorlar sorununuz yok olur stres yapmayın diyor

Neden oluyor bu kimyasal gebelik tamam olması normal ama 5 kez oldu demek ki bi anormallik var öyle değil mi? Hala doktorlar sorununuz yok olur stres yapmayın diyor
6 kayip ne demek Yahu baslarindan saviyolar resmen.tamam streste bi etken ama bisey varki bu kayiplar yasaniyo.biz 1 kimyasalda yıkıldık seni düsünemiyorum.Allah sabir versin canim.

Kesinlikle başka bir uzmana daha görünmelisin 1 değil 2 değil tam beş kez diyorsun. Buna ne bünye dayanır ne de psikoloji. Peki bu gebelikleri yaşadığın dönemde bir enfeksiyonun oldu mu? Rahimde ve yumurtalıklarda herhangi bir yapısal sorun var mı? Eşinin ve Senin Kromozomlarınıza baktırdınız mı?
Bende hala kanama başlamadı sende ne kadar süre sonrasında kanama başlamıştı?

6 kayip ne demek Yahu baslarindan saviyolar resmen.tamam streste bi etken ama bisey varki bu kayiplar yasaniyo.biz 1 kimyasalda yıkıldık seni düsünemiyorum.Allah sabir versin canim.
Sağol canım sorma ya belki 5 yıl sonra olacak diyor var mı böyle bişey ya

Eşimle benim kromozda sıkıntı yok 4 gede heterozigot çıktı. Özele gidiyorum direk tüp bebek işine kalkışıyorlar bugğn yine üni hastanesine gittim adam kalkıp belki 5 yıl sonra olacak bekleyeceksiniz dedi. Tabi anlıyorum yeterince bilginiz yok gördüğüm kadarıyla dedim buradan çıkıp hsg çektircem sonra daha laparosko histereskopi bunları çektircem oda olmadı bağışıklığıma baktırcam vücut atıyor olabilir dedim genetik ve pıhtılaşma testlerindede doktor gerek görmedi ben yaptırdım bunları yaptırcam siz zahmet etmeyşn dedim artık bu bilgilerle daha sonra fırsat bulursam tıp okuyup insanları sizdende kurtarabilirim kolay gelsin dedim çıktım ohhhhhhhhh içimin yağları eridi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…