• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg adet (regl) günü 68

Alin Ada

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
663
279
18
Kızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba? 🌸

Kızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba? 🌸
Testi 2 gün sonra tekrarla canım.

İnşallah güzel sonuç alırsın 🙏🏼🌸

Cnm senin 4 gün önce 12 çıkmıştı ya 2 gün sonra normal şartlarda 24 2 sonra da 48 gibi bir şey ciksq da yeterdi ama senin 68 çıkmış gayet iyi

Bende adet günü öğrendim ve 50 cıktı acıkcası bende korkuyorum yarın kan vereceğim umarım iyi sonuclar alırız

Merhaba kan verdiniz mi acaba benimde adet günüm bugün ve betam 75 çıktı durumunuz nedir acaba bende çok korkuyorum 🥺

Merhaba kan verdiniz mi acaba benimde adet günüm bugün ve betam 75 çıktı durumunuz nedir acaba bende çok korkuyorum 🥺
Adet günü 75 gayet iyi canım benim de değerim yükseldi ama dış gebelik ihtimali oluştu. Umarım değildir beklemedeyim 🌸 ama dediğim gibi değerin gayet güzel

Adet günü 75 gayet iyi canım benim de değerim yükseldi ama dış gebelik ihtimali oluştu. Umarım değildir beklemedeyim 🌸 ama dediğim gibi değerin gayet güzel
Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah💖bende bugün doktora gittim korktum açıkçası umarım değerim yükselir bir düşük yaşadım korkmamak elde değil

Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah💖bende bugün doktora gittim korktum açıkçası umarım değerim yükselir bir düşük yaşadım korkmamak elde değil
Gerçekten öyle bende de 2 kimyasal var insan gerçekten korkuyor 😢 Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️

Benim regl günüm 137 oldu ve bı kaç gün içinde fırladı çok şükür geçen hafta keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidecez inşallah

Back
X