Yumurtalık tembelliği tam olarak nedir ?

Bende pco felan demedi hormonlarım da normal test yaptırmıştım sadece yumurta tembelliğin var demişti ama emin olamadım acaba geç yumurtlamış olabilirmiyim
Yumurta tembelliğide pco olabiliyor çünkü yumurta var ama işlevli değil emin ol pconun çok işlevi var bizdeki hafifi korkma

Ovulasyon takip etsene ben yumurta tembelliğim olduğunu bugün öğrendim bu ay gebe değilsem ovulasyon ile takip edicem bence baya etkisi olabilir en azından catladıgı zamanı anlayabiliriz

Ovulasyon takip etsene ben yumurta tembelliğim olduğunu bugün öğrendim bu ay gebe değilsem ovulasyon ile takip edicem bence baya etkisi olabilir en azından catladıgı zamanı anlayabiliriz
Benim gün aşırı ilişkim mutlaka olur. Ama ben bilmiyordum işte çok cahildim bu konularda ilk doktora gittim doktor geçmişim yok ovulasyonuda buralardan duydum. Alıcam bidahki ay denyicem öyle ama benim pil olmaz küçük kalıyor galiba geçen ay 8mm. Kalmış en az 18 isteniyor

Benim gün aşırı ilişkim mutlaka olur. Ama ben bilmiyordum işte çok cahildim bu konularda ilk doktora gittim doktor geçmişim yok ovulasyonuda buralardan duydum. Alıcam bidahki ay denyicem öyle ama benim pil olmaz küçük kalıyor galiba geçen ay 8mm. Kalmış en az 18 isteniyor
Ben sürekli turin kontrol olurum ilk defa böyle birşey bugün dendi daha önce olsaydı elbet farkederlerdi diye düşünüyorum ben hala gebelik vardır diye umutluyum ya

Birde bende 2 günde bir her ay yapmaya çalışırım bazen kaçıyor özellikle yumurtlama günlerini değerlendiriyordum ama oda yanlışmış galiba uygulamaya göre yaptığım için

Birde bende 2 günde bir her ay yapmaya çalışırım bazen kaçıyor özellikle yumurtlama günlerini değerlendiriyordum ama oda yanlışmış galiba uygulamaya göre yaptığım için
Ovulasyon takibi yapcam ama en fazla. 2 gün olma oda sprem canlı kalır zaten Ovulasyonu kaçıranlar artık 1 hafta falan ara vermeler sanırsam

Back