Sanırım Ben de böyle konuşurdum. Yaşın mı küçük de beş sene içinde olur gibi bir çıkarım yapıyorlar acaba?Eşimle benim kromozda sıkıntı yok 4 gede heterozigot çıktı. Özele gidiyorum direk tüp bebek işine kalkışıyorlar bugğn yine üni hastanesine gittim adam kalkıp belki 5 yıl sonra olacak bekleyeceksiniz dedi. Tabi anlıyorum yeterince bilginiz yok gördüğüm kadarıyla dedim buradan çıkıp hsg çektircem sonra daha laparosko histereskopi bunları çektircem oda olmadı bağışıklığıma baktırcam vücut atıyor olabilir dedim genetik ve pıhtılaşma testlerindede doktor gerek görmedi ben yaptırdım bunları yaptırcam siz zahmet etmeyşn dedim artık bu bilgilerle daha sonra fırsat bulursam tıp okuyup insanları sizdende kurtarabilirim kolay gelsin dedim çıktım ohhhhhhhhh içimin yağları eridi resmen
30Sanırım Ben de böyle konuşurdum. Yaşın mı küçük de beş sene içinde olur gibi bir çıkarım yapıyorlar acaba?
İşte 35 e kadar her ay gebe kalma şansın % 25 ya ona istinaden öyle diyorlar sanırım
merhaba arkadasim, gecmis olsun. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. sen tedavilerlemi hamile kalmistin dogal yollami?insallah en kisa zamanda rabbim tekrar hamile kalmayi nasip eder bizlereGebeyim düşüncesiyle kan testi yaptırdım beta hcg 505 çıktı . 3. gün tekrar kan testi yaptırdığımda beta hcg 83 çıktı ve gebeliğimin sonlandığını söyledi doktor. Kimyasal gebelikmiş. Hemen o gün kanamam başladı. Adet görmeye başladım.
Sormak istediğim *Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınır mı? Kalanlar oldu mu ?
* Doktora tekrar muayene olmam gerekir mi?
* tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz ?
hayirli olsun arkadasim gebeligin, insallah saglikla kucagina alirsin. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. kasik agrim ve gögüslerimde dolgunluk hissi olusmustu.Canım değerim yükseldi 377 oldu bakalım şimdi kese görme kalp atışı duyma süreçleri var inş en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız
Sana da geçmiş olsun arkadaşım doğal yolla hamile kalmıştım . İnş tekrar nasip olurmerhaba arkadasim, gecmis olsun. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. sen tedavilerlemi hamile kalmistin dogal yollami?insallah en kisa zamanda rabbim tekrar hamile kalmayi nasip eder bizlere
tskler arkadasim, aminnn allah razi olsun. hemen hemen ayni zaman düsük yaptik sanirim. amin insallah ikimizede en hayirli zamanda tekrar nasip olurSana da geçmiş olsun arkadaşım doğal yolla hamile kalmıştım . İnş tekrar nasip olur
İnş canımtskler arkadasim, aminnn allah razi olsun. hemen hemen ayni zaman düsük yaptik sanirim. amin insallah ikimizede en hayirli zamanda tekrar nasip olur
Canim doktora gorunebilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan.Arkadaşlar Merhaba hepinize hayırlı gebelik ler diliyorum Allahtan.
Size sorum olucak korunmayı bıraktıgımız ilk ayda kimyasal gebelik yaşadım.
Sizce hastaneye mi gitmeliyim hormon tahlili için yoksa tekrar denemeli miyim kafam çok karışık
Bu niçin oluyor bilginiz varmı acaba biraz düzensiz ilişki yaşadık ilk ay diye sonuna denk geldi yumurtlama tarihinin hesabıma göreCanim doktora gorunebilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan.
Valla belli bi nedeni yok canim.ilk gebelikte olabilir diyolar sagliksizdi diolar bisürü nedeni vardir yani.belki hormonal olabilir.ben 1 sene önce gecirdim hala hamile kalamadim mesela.bu ay hormonlarima baktirdim prolaktinim yuksek cikti.belkide bu yuzden olmuyo yada dustu.bilemiyorumkiBu niçin oluyor bilginiz varmı acaba biraz düzensiz ilişki yaşadık ilk ay diye sonuna denk geldi yumurtlama tarihinin hesabıma göre
Bana da umut oldun. Gecen ay kimyasal geçirdim. Şu an adete 3 gün var ve silik cizgiyi gördümCanım değerim yükseldi 377 oldu bakalım şimdi kese görme kalp atışı duyma süreçleri var inş en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?