• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimle benim kromozda sıkıntı yok 4 gede heterozigot çıktı. Özele gidiyorum direk tüp bebek işine kalkışıyorlar bugğn yine üni hastanesine gittim adam kalkıp belki 5 yıl sonra olacak bekleyeceksiniz dedi. Tabi anlıyorum yeterince bilginiz yok gördüğüm kadarıyla dedim buradan çıkıp hsg çektircem sonra daha laparosko histereskopi bunları çektircem oda olmadı bağışıklığıma baktırcam vücut atıyor olabilir dedim genetik ve pıhtılaşma testlerindede doktor gerek görmedi ben yaptırdım bunları yaptırcam siz zahmet etmeyşn dedim artık bu bilgilerle daha sonra fırsat bulursam tıp okuyup insanları sizdende kurtarabilirim kolay gelsin dedim çıktım ohhhhhhhhh içimin yağları eridi resmen
Sanırım Ben de böyle konuşurdum. Yaşın mı küçük de beş sene içinde olur gibi bir çıkarım yapıyorlar acaba?

Kızlar lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem bende mi hata diye diye
ben kısmet biz eşimle çocuk istiyorduk. Doktora gittik ikimizdede sknt8 yoktu cok sükür ama doktor folik ve fermara verdi 5 gun kullandktan sonra çatlatma iğnesi oldum 3 gün iliskiye girdik aradan 15 16 gün geçti 16. Gün evde idrar testi yaptım negatifti üzüldüm ertesi gün yani adet olacagm tarihten birgün önce eşimle iliskiye girdim. Hatta iliskiden önce eşim yokken orgazm oldum bacaklarımı skştırıp. Akşamıda iliski oldu. Cok çocuk istediğimden yaptm sonra adetim ertesi gün geç geldi akşama doğru çok azdı çok ikinci günüde azdı yine ilişkiye girdim akşam bir kanama oldu aynı adet kanamam gibi dedim adet oldum kesin adetimin 4. Günü doktora gittim adetin olursa gel demişti alttan muayene etti adetim geldi dedim baktı kan testi istedi adetim tam zamanında mı geldi dedi evet aynı adet kanaması dedim. Kan testi istedi ertesi gün çıkacak bir skntı olursa ararz dedi aradılarda pozitif çıkmış kan testi degerim 16 mış. Ertei gün gene kan verecen gel dedi gittim kan verdim sonuc ögleden sonra aldm doktora gittim baktı kimyasal gebelik dedi düşmüs adetinle dedi agladm şok oldum. benim yüzümden mi oldu bacaklarımı skstrp orgazm oldum ondan mı yoksa çocuk diye diye ilişkiye girmem mi eşimle adet ten birgün önce. Kendimi suçladım. Çocuk var mıydı? Doktor rahmin kalınlanmış ondan kan istedim dedi şaşkınım inşALLAH olur bu sefer doktor yine hamile kalirsin dedi. Ben doktora neden kimyasal gebelik olmuş neden düstü dedim nedenini araştrmıypruz dedi yine fermara ve folik kullanıyorum ama adetten önce idrar testinde çkmadı neden???

Kizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi :cry:

Gebeyim düşüncesiyle kan testi yaptırdım beta hcg 505 çıktı . 3. gün tekrar kan testi yaptırdığımda beta hcg 83 çıktı ve gebeliğimin sonlandığını söyledi doktor. Kimyasal gebelikmiş. Hemen o gün kanamam başladı. Adet görmeye başladım.
Sormak istediğim *Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalınır mı? Kalanlar oldu mu ?
* Doktora tekrar muayene olmam gerekir mi?
* tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz ?
merhaba arkadasim, gecmis olsun. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. sen tedavilerlemi hamile kalmistin dogal yollami?insallah en kisa zamanda rabbim tekrar hamile kalmayi nasip eder bizlere

Canım değerim yükseldi 377 oldu bakalım şimdi kese görme kalp atışı duyma süreçleri var inş en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız
hayirli olsun arkadasim gebeligin, insallah saglikla kucagina alirsin. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. kasik agrim ve gögüslerimde dolgunluk hissi olusmustu.
bu ay hic bir belirtim yok, bakalim nasip kismet insallah hamile kalirim en yakin zamanda.
tedaviylemi hamile kalmistin?

merhaba arkadasim, gecmis olsun. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. sen tedavilerlemi hamile kalmistin dogal yollami?insallah en kisa zamanda rabbim tekrar hamile kalmayi nasip eder bizlere
Sana da geçmiş olsun arkadaşım doğal yolla hamile kalmıştım . İnş tekrar nasip olur

Selam kizlar. 3 gundur test yapiyorum 3-4 saat sonra silik cizgi cikiyor, hic boyle olmamisti, adetime 9 kala testte cikmisti daha once, simdi adetime 8 gun var. kimyasal ola bilir mi?

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi

Arkadaşlar Merhaba hepinize hayırlı gebelik ler diliyorum Allahtan.
Size sorum olucak korunmayı bıraktıgımız ilk ayda kimyasal gebelik yaşadım.
Sizce hastaneye mi gitmeliyim hormon tahlili için yoksa tekrar denemeli miyim kafam çok karışık

Arkadaşlar Merhaba hepinize hayırlı gebelik ler diliyorum Allahtan.
Size sorum olucak korunmayı bıraktıgımız ilk ayda kimyasal gebelik yaşadım.
Sizce hastaneye mi gitmeliyim hormon tahlili için yoksa tekrar denemeli miyim kafam çok karışık
Canim doktora gorunebilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan.

Bu niçin oluyor bilginiz varmı acaba biraz düzensiz ilişki yaşadık ilk ay diye sonuna denk geldi yumurtlama tarihinin hesabıma göre
Valla belli bi nedeni yok canim.ilk gebelikte olabilir diyolar sagliksizdi diolar bisürü nedeni vardir yani.belki hormonal olabilir.ben 1 sene önce gecirdim hala hamile kalamadim mesela.bu ay hormonlarima baktirdim prolaktinim yuksek cikti.belkide bu yuzden olmuyo yada dustu.bilemiyorumki

Canım değerim yükseldi 377 oldu bakalım şimdi kese görme kalp atışı duyma süreçleri var inş en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız
Bana da umut oldun. Gecen ay kimyasal geçirdim. Şu an adete 3 gün var ve silik cizgiyi gördüm

Back