- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
isteyeli 9 ay oldu geçen ay geçirdim kimyasal gebelikNe kadar oldu isteyeli? Kimyasal ne zaman gecirdin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isteyeli 9 ay oldu geçen ay geçirdim kimyasal gebelikNe kadar oldu isteyeli? Kimyasal ne zaman gecirdin?
Bilsem :-(Eşinizde de sorun yok?Kimysalın yumurta ya da sperm kalitesinden olabileceğini okumuştum da.Enteresan niye acaba
bugün ovulasyon testini denedim kızlar 2. çizgi silik çıktı bu yumurtlamanın başlayacağını mı gösteriri yoksa negatif mi ?
Çok tşk ederim . Evet bugün 3. Günüm ve koyulaştı git gide.Evet yumurtlamanın başlamakta olduğunu gösterir. Silik çıktığı zamanları ve net çizgi çıktığı zamanları değerlendirmelisiniz. Negatif olması için tek çizgi olması gerekir. İlerleyen testlerinizde,yumurtlama bittiğinde göreceksiniz negatifi. Hayırlısıyla hamile kalırsınız inşallah.
bn de geçen ay yaşadım kimyasal gebelik bu ay ilk bakalım bn de baya araştrdım instagramda bir bayan var onunla da konuşuyoruz sık sık. ona atıyorum ovulasyon testlerinin fotosunu. çok yard. oluyor aklında bulunsunRica ederim. O zaman Allah’ın izniyle gebelik yakındırben bir kimyasal gebelik geçirdim 30 temmuzda korunmayı bıraktıktan 4 ay sonrasıydı. Bu ay ovulasyon testiyle takibe başlayacağım bende o yzden çok araştırdım :) inşallah tuttururuz da bebişlerimiz gelir :)
Öyle mii teşekkür ederim. Bayanın hesabı ne canım bende bakayım takip ederim.bn de geçen ay yaşadım kimyasal gebelik bu ay ilk bakalım bn de baya araştrdım instagramda bir bayan var onunla da konuşuyoruz sık sık. ona atıyorum ovulasyon testlerinin fotosunu. çok yard. oluyor aklında bulunsun
Bir gebbenin günlüğü youtubeda videoları da var izleÖyle mii teşekkür ederim. Bayanın hesabı ne canım bende bakayım takip ederim.
bn de geçirdm cnm geckme olacak mutlaka beklemedeyimMerhaba herkese ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay 7 günlük bir gecikme var kimyasaldan sonra sizin kaç gğnlük gecikmeleriniz oldu
Doktorum 7 gün sonra test yap dedi banabn de geçirdm cnm geckme olacak mutlaka beklemedeyim
yap tabii bnm gecikse hemen yaparm. gebelik varsa bzle de paylaş kmyasaldan sonra kolay gebe kalınıyor deniyor ?Doktorum 7 gün sonra test yap dedi bana
Bakalım valla şuan regl belirtm bile yok kasık ağrısı şişkinlik ki normalde çok olurduyap tabii bnm gecikse hemen yaparm. gebelik varsa bzle de paylaş kmyasaldan sonra kolay gebe kalınıyor deniyor ?
hyrlısı cnm inş hamişsndrBakalım valla şuan regl belirtm bile yok kasık ağrısı şişkinlik ki normalde çok olurdu
Sonuçlnınca mutlaka yazarımhyrlısı cnm inş hamişsndr
inş sonucu güzel olur ben de bu ay ovulasyon takibi yaptım bakalım artkSonuçlnınca mutlaka yazarım
selam bugün test yaptırdım değer 71.1 çıktı önceki ay kimyasal geçirdiğimden dolayı ne zamna yumurtladığımı bilmiyorlar 3-4 gün sonra tekrardan test yaptıracağım haber vermek istedim :)inş sonucu güzel olur ben de bu ay ovulasyon takibi yaptım bakalım artk
çok sevndim tatlımmm. inş değerin yükselir.selam bugün test yaptırdım değer 71.1 çıktı önceki ay kimyasal geçirdiğimden dolayı ne zamna yumurtladığımı bilmiyorlar 3-4 gün sonra tekrardan test yaptıracağım haber vermek istedim :)