KİMYASAL GEBELİK Mİ YAŞIYORUM?

Boş gebelik mi vs beklemek lazım ilk defa duyuyorum sonradan tutundu ve sağlıklı mı ? Eğer ilerlerse inş sağlıklıca yükselir gider alacak nefesi varmış kısmet dersin ama iyice takip ettir sağlık durumunu ilerlediğinde lütfen..

Benim 6.günüm hala kahverengi lekelenmem var normal mi anlamıyorum yarın kan vericem tekrardan
Geçmiş olsun.Temmuz ayında reglim 5 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim. Ufak pembemsi kanamam olmuştu.648 betayla gebeliğimi öğrendim kese görünmedi.Yemi olduğu için normal dedi.Kanamam durdu.Beta testi verdim 548'e düşmüştü. Sonra bir anda kasık bel ağrısıyla kanamam arttı. Doktora gittim.Yüksek ihtimalle kimyasal gebelik kürtaja gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Yine düzenli şekilde kan verdim sonra düşmeye başladığını gördüm.O dönemde 16 temmuzda kanamam başladı yaklaşık 24 gün sürdü. Çok pıhtılıydı ve fazla kanamam oldu.Üstüne bir de regl gelince sancım 2 katına çıktı zaten. O dönemler ağrıdan çorabımı giyemediğimi hatırlıyorum. Yani kanamam kürtaj olsam sürmeyecekti ama kimyasal olduğu için normal böyle olması. 2 Hafta sonra betam 140'a düştü şuan sıfırlandı tabi. Beta kendi kendine sıfırlanır siz takılmayın o duruma.Şimdi tekrardan folik asit kullanımıma başladım.Allah hayırlı zamanda nasip etsin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…