-
- Konu Sahibi kadersizben
Kanamanın 4.günündeyim ilk gün büyük 3 parça düşürdüm şuan kanamam hala bol şekilde devam ediyor ama pıhtı yokDurumun nedir kanaman ne durumda benim hala az da olsa devam ediyor…
İlk kimyasalında kaçıncı günde kanaman bitmiştiKanamanın 4.günündeyim ilk gün büyük 3 parça düşürdüm şuan kanamam hala bol şekilde devam ediyor ama pıhtı yok
8-9 gün sürdü canımİlk kimyasalında kaçıncı günde kanaman bitmişti
Benim 6.günüm hala kahverengi lekelenmem var normal mi anlamıyorum yarın kan vericem tekrardan8-9 gün sürdü canım
NormalBenim 6.günüm hala kahverengi lekelenmem var normal mi anlamıyorum yarın kan vericem tekrardan
Normal canım benimde 5.gün hala kanama var biraz uzun sürebiliyorBenim 6.günüm hala kahverengi lekelenmem var normal mi anlamıyorum yarın kan vericem tekrardan
Benim beta 800 dü en yüksek bakalım kaç çıkacakNormal canım benimde 5.gün hala kanama var biraz uzun sürebiliyor
Ne durumdasın kanaman bitti miNormal canım benimde 5.gün hala kanama var biraz uzun sürebiliyor
Yok canım ya hala devam ediyorNe durumdasın kanaman bitti mi
Geçmiş olsun.Temmuz ayında reglim 5 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim. Ufak pembemsi kanamam olmuştu.648 betayla gebeliğimi öğrendim kese görünmedi.Yemi olduğu için normal dedi.Kanamam durdu.Beta testi verdim 548'e düşmüştü. Sonra bir anda kasık bel ağrısıyla kanamam arttı. Doktora gittim.Yüksek ihtimalle kimyasal gebelik kürtaja gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Yine düzenli şekilde kan verdim sonra düşmeye başladığını gördüm.O dönemde 16 temmuzda kanamam başladı yaklaşık 24 gün sürdü. Çok pıhtılıydı ve fazla kanamam oldu.Üstüne bir de regl gelince sancım 2 katına çıktı zaten. O dönemler ağrıdan çorabımı giyemediğimi hatırlıyorum. Yani kanamam kürtaj olsam sürmeyecekti ama kimyasal olduğu için normal böyle olması. 2 Hafta sonra betam 140'a düştü şuan sıfırlandı tabi. Beta kendi kendine sıfırlanır siz takılmayın o duruma.Şimdi tekrardan folik asit kullanımıma başladım.Allah hayırlı zamanda nasip etsin herkese.Benim 6.günüm hala kahverengi lekelenmem var normal mi anlamıyorum yarın kan vericem tekrardan
Geçmiş olsun.Kaç gün oldu?Yok canım ya hala devam ediyor
Teşekkür ederim 9 gün olduGeçmiş olsun.Kaç gün oldu?
Normal bi durum endişelenmeyin. Betanız düşüyor işteTeşekkür ederim 9 gün oldu
Beta 12 ye düştüğü gün kanamam başlamıştı, geçen düşüğümdede kanama uzun sürmüştü zaten. Teşekkür ederimNormal bi durum endişelenmeyin. Betanız düşüyor işte
Merhaba beta sıfırlanmadan yumurtlama olmaz mı?Beta 12 ye düştüğü gün kanamam başlamıştı, geçen düşüğümdede kanama uzun sürmüştü zaten. Teşekkür ederim
Sanırım olmaz bi bilgim yokMerhaba beta sıfırlanmadan yumurtlama olmaz mı?
Benim de betam 900 den 6 ya düşmüş bitti demek herhalde tekrardan kan vermem gerekir miSanırım olmaz bi bilgim yok
Yani sen bilirsin ben 12 ye düştüğünü gördükten sonra kan vermedim zaten kanama oldu sıfırlandığı anlamına geliyorBenim de betam 900 den 6 ya düşmüş bitti demek herhalde tekrardan kan vermem gerekir mi
Kanamam bitti benim tamamen betam 5 olmuş herhalde bitti mi oluyor artık yumurtlamam ne zamam olacak acaba sen ne durumdasın ?Yani sen bilirsin ben 12 ye düştüğünü gördükten sonra kan vermedim zaten kanama oldu sıfırlandığı anlamına geliyor