N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.074 307 26 Dün 15:33 Konu Sahibi kadersizben #61 kadersizben .!.: Durumun nedir kanaman ne durumda benim hala az da olsa devam ediyor… Genişletmek için tıkla... Kanamanın 4.günündeyim ilk gün büyük 3 parça düşürdüm şuan kanamam hala bol şekilde devam ediyor ama pıhtı yok
kadersizben .!.: Durumun nedir kanaman ne durumda benim hala az da olsa devam ediyor… Genişletmek için tıkla... Kanamanın 4.günündeyim ilk gün büyük 3 parça düşürdüm şuan kanamam hala bol şekilde devam ediyor ama pıhtı yok
K kadersizben Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 56 3 26 Dün 16:38 Konu Sahibi kadersizben #62 nurpinarr .!.: Kanamanın 4.günündeyim ilk gün büyük 3 parça düşürdüm şuan kanamam hala bol şekilde devam ediyor ama pıhtı yok Genişletmek için tıkla... İlk kimyasalında kaçıncı günde kanaman bitmişti
nurpinarr .!.: Kanamanın 4.günündeyim ilk gün büyük 3 parça düşürdüm şuan kanamam hala bol şekilde devam ediyor ama pıhtı yok Genişletmek için tıkla... İlk kimyasalında kaçıncı günde kanaman bitmişti
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.074 307 26 Dün 17:51 Konu Sahibi kadersizben #63 kadersizben .!.: İlk kimyasalında kaçıncı günde kanaman bitmişti Genişletmek için tıkla... 8-9 gün sürdü canım
kadersizben .!.: İlk kimyasalında kaçıncı günde kanaman bitmişti Genişletmek için tıkla... 8-9 gün sürdü canım